Doğan Medya'da hedefteki yeni isimleri canlı yayında açıkladı

Doğan Medya'da hedefteki yeni isimleri canlı yayında açıkladı

Doğan Medya'da hedefteki yeni isimleri canlı... Doğan Holding Ankara İdari Temsilcisi Barbaros Muratoğlu, 14 gün gözaltında tutulduktan sonra dün sevk edildiği Nöbetçi İstanbul 9’uncu Sulh Ceza Hâkimliği’ndeki sorgusunun ardından “Silahlı terör örgütü FETÖ’ye...

Doğan Holding Ankara İdari Temsilcisi Barbaros Muratoğlu, 14 gün gözaltında tutulduktan sonra dün sevk edildiği Nöbetçi İstanbul 9’uncu Sulh Ceza Hâkimliği’ndeki sorgusunun ardından “Silahlı terör örgütü FETÖ’ye yardım'' suçlamasıyla tutuklandı.

DOĞAN HOLDİNG 'HUKUKSUZ TUTUKLAMA' DEDİ

Tutuklama kararının ardından Doğan Holding Baş Hukuk Müşaviri Erem Turgut Yücel’den açıklama yapıldı. "“Barbaros Muratoğlu, kısa bir dönem Ankara’da hukuk danışmanlığı yapan bir avukatla görüştüğü, bu kişilerin sonradan FETÖ üyesi olma iddiasıyla tutuklanmaları ve etkin pişmanlık kapsamında verdikleri çelişkili ifadeler dayanak gösterilerek tutuklanmıştır. O dönemde birçok kuruma hizmet veren bu avukatların başka müvekkilleri hakkında aynı işlemlerin yapılıp yapılmadığı belirli değilken, Muratoğlu’nun bu gerekçeyle tutuklanmasını son derece haksız ve adaletsiz bulmaktayız." denilen açıklamada, kendi yöneticileri ile birlikte Pensilvanya'yı ziyaret eden Akşam ve Sabah gazetesi yöneticileri hakkında soruşturma dahi açılmamasına rağmen Muratoğlu'nun tutuklanmasının haksızlık olduğu vurgulandı.

CEM KÜÇÜK: DAHA YUKARI ÇIKACAK

Uzun süredir Doğan Medya'da işine son verilecek gazeteciler ve 'tutuklanacak gazeteciler' listelerini sosyal medya hesabından paylaşan ve katıldığı televizyon programlarında dile getiren Star Gazetesi yazarı Cem Küçük, Doğan Holding Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu'nun tutuklanmasını TGRT Haber'de Fuat Uğur'la beraber yaptığı 'Medya Kritik' programında yorumladı.Operasyonun Muratoğlu ile sınırlı kalmayacağını söyleyen Küçük, "Bu operasyon sadece bu kişiyle sınırlı kalmayacak. Daha yukarıdakilere de uzanacak" dedi.

"AHMET HAKAN İTİRAF ETTİ"

Doğan Medya'nın 17-25 Aralık soruşturmalarını cemaatin yaptığını bldiği halde bu haberleri yaptığını söyleyen Cem Küçük, "Ahmet Hakan'ın yazısı bunun delili. Açıkça itiraf etti. Şimdi çıksın Abdülkadir Selvi, Ahmet Halan, Ertuğrul Özkök, Fikret Bila bu adamı savunsun" diye konuştu.

"ERDOĞAN SİZE ACIDI, BU DA ONUN ÖZELLİĞİ"

Doğan Holding'e milarlarca liralık vergi cezasını FETÖ'cü maliye mensuplarının kestiğini söyleyen Cem Küçük, "Ama Erdoğan size acıdı ve bu cezaların ir kısmını affetti. Siz bu cezayı FETÖ'nün kestiğini bildiğiniz halde bugüne kadar bunu söyleyemediniz." dedi. 

NEDİM ŞENER AKLI VARSA KENDİSİNİ KURTARIR

Doğan Medya'daki operasyonun bu isimlere de uzanacağını iddia eden Küçük, Nedim Şener'e seslenerek "Aklı varsa kendini kurtarır" şeklinde konuştu.

Cem Küçük, programdan önce de Twitter hesabından şu paylaşımları yapmıştı:

'AYDIN DOĞAN DA TUTUKLANACAK' DEMİŞTİ

Cem Küçük, Doğan Holding Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu’nun gözaltına alınmasının ardından ilginç mesajlar paylaştı. Küçük, Aydın Doğan ve Ahmet Hakan’ın tutuklanacağını iddia etmişti.

Cem Küçük şunları yazmıştı:

“Muratoğlu, Doğan’ın FETÖ işlerini yaptı 2011-16 dönemi. Aydın Doğan’ın tüm işlerini bu adam takip etti.FETÖ-Doğan işbirliğini örgütledi.17/25’te Gülen’in safındaydı Doğan Grubu.  Arkadaşlar basın aleminde bir dönemin sonuna yaklaşıyoruz. Medya tarihinde önemli bir dönemece girdik.

Aydın Doğan’ın emrindeki diğer çomarlar da hesap verecek elbette, tıpkı Barbaros Muratoğlu gibi.2013-16 arası bilerek ve isteyerek FETÖ ile işbirliği yapmayın dedim hep. Dinlemediler ve tutuklanacaklar. Ahmet Hakan 2013-16 arası FETÖ’ye bilerek isteyerek yardım ve yataklık ettin, dostun Barbaros gibi.Ne olacak şimdi?

Fetullahçı çete olduğunu defalarca yazan ve sonra Erdoğan nefretinden FETÖ’ye bilerek ve isteyerek yardım eden İsmail Saymaz. Geçmiş olsun. Hadi aslan parçası Nedim Şener, Ercan Gün’e savaş açtığın gibi FETÖ’cü Barbaros Muratoğlu’na da savaş aç bakayım.''

"Doğan Medya'da hedefteki yeni isimleri canlı yayında açıkladı" haberi, 17 Aralık 2016 tarihinde yazılmıştır. 17 Aralık 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Doğan Medya'da hedefteki yeni isimleri canlı yayında açıkladı haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Doğan Medya'da hedefteki yeni isimleri canlı yayında açıkladı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:47 Sadettin Saran açıkladı: Göreve gelirsek Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız
  2. 05:35 Başkentte ucuz alışverişin adresi! Markette fiyatlar artarken orada düşüyor
  3. 05:31 Otomobillerde Nisan ayı kampanyasını başlattı! Bu listeye bakmadan karar vermeyin
  4. 05:29 Hyundai fiyatlamalarını güncelledi! Türkiye'nin en ucuz aracıydı
  5. 05:27 Bakan Şimşek para politikaları hakkında konuştu: Harcamalarda kesintiye gideceğiz
  6. 05:25 Tesla'dan Türkiye'ye özel ucuz model sunuldu: Tek motorlu Model Y satışta
  7. 05:17 Tesla'dan Türk müşterilere müjde geldi: Model Y'ye özel 1,3 milyon lira indirim sunuyorlar
  8. 05:15 AYM'den ek vergi kararı verildi: 75 bin mükellef bunu bekliyordu
  9. 05:11 Mehmet Şimşek'e 'yerel halk' tepkisi: Sömürge valisi böyle konuşur
  10. 05:08 Zamanaşımına uğrayan hesaplarda önemli değişiklik yapılacak
  11. 05:02 CHP’den Et ve Süt Kurumu'na tepki geldi: Zam geri alınmalı
  12. 04:59 Merkez Bankası'nın rezervlerinde artış gözlemlendi
  13. 04:57 Tüketici kredilerinde artış gözlemlendi
  14. 04:54 Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyat boykotuna ticaret odasından tepki geldi
  15. 04:52 Ekvador'da son 2 günde 2 belediye başkanı suç çeteleri tarafından öldürüldü
  16. 04:48 Ünlü oyuncu sette kaza geçirdi: Chris Pratt film setinde ayağını yaraladı
  17. 04:46 AB yetkilisinden Trump’a yanıt geldi: Putin'den korkmayın
  18. 04:43 İspanyol bakan uluslararası topluma seslendi: Gazze'ye odaklanın!
  19. 04:41 MB açıklamasından sonra planlar değişti! Temmuz zamları ne kadar olacak?
  20. 04:39 Türkiye'de eğitim gören yabancı öğrenci sayısı belli oldu: işte o rakamlar
Otomotiv Haberleri