Dursun Özbek'ten çarpıcı açıklamalar

Dursun Özbek'ten çarpıcı açıklamalar

Dursun Özbek'ten çarpıcı açıklamalar Galatasaray Kulübü'nün eski başkanı Dursun Özbek önemli açıklamalarda bulundu. Divan Kurulu'nda kulüp başkanı Mustafa Cengiz'den sonra kürsüye çıkan Özbek flaş ifadeler kullandı:"2.5 yıl boyunca Galatasaray'a başkanlık...

Galatasaray Kulübü'nün eski başkanı Dursun Özbek önemli açıklamalarda bulundu. Divan Kurulu'nda kulüp başkanı Mustafa Cengiz'den sonra kürsüye çıkan Özbek flaş ifadeler kullandı:

"2.5 yıl boyunca Galatasaray'a başkanlık yaptım. Şunu gururla söylüyorum, başkanlığım boyunca belki de Galatasaray tarihinde görülmemiş bir şekilde bana destek verdiniz. Her projeme 'Evet' dediniz. Ben hayatımın en güzel yıllarını Galatasaray'a hizmet ettiğim dönemde geçirdim. Bu sene için yaptığımız en önemli hizmet olarak kurmuş olduğumuz futbol takımımızı söylüyorum.  Emlak Konut'la yapılan sözleşmenin en iyisini yaptık. Ben bunları söylerken koltuklarım kabarıyor. Galatasaray'a yaptığım hizmet herkesin yaptığının en iyi olmak zorunda. Real Madrid, Barcelona gibi bütün dünya takımlarıyla kıyaslayabileceğiniz bir Galatasaray Müzesi'ni kuruyoruz. Önümüzdeki günlerde açacağız."

RİVA BEDELİ...
"Sayın Başkan (Mustafa Cengiz) yanlış incelemiş sanırım, bir ifade kullandı. Riva bedeli 508 milyon TL değil, 780 milyon TL'dir. 508 milyon TL başka bir rakam. Sayın yönetimin bizim başladığımız projeleri en iyi şekilde devam ettirmesini talep ediyoruz. Galatasaray için her zaman gücümün yettiği kadar, maddi manevi hazırım. Ben iyi anılan bir iş adamıysam bunun tek bir izahı var Galatasaray. Bana verdiği bu değerlerden dolayı bütün Galatasaray ailesine teşekkür ediyorum."

"Değerli Galatasaraylılar. Galatasaray'a verdiğim hizmetlerden, kestiğim faturalardan dolayı kursağımdan bir kuruş geçmemiştir. Biz bir kurum olduğumuza göre fatura kesmek zorundasınız. Kestiğiniz faturaların ardından dönemlere yönelik ödemeleri spor kulüplerine bağış yapabilirsiniz. Biz de bu bağışı yaptık. Bundan sonra Galatasaray'ın bir tek konaklama sponsoru vardır. İstedikleri zaman gelip otelde kalabilirler, kamp yapabilirler."
 

'ÖKÜZÜN ALTINDA BUZAĞI ARAMAYIN'
"Ndiaye'yi 7.5 milyona almışız. Bunun için menajer komisyonu da ayrıca vardır. Neticede baktığınızda 16 milyon euroya sattığımıza göre Galatasaray 6 ayda 8 milyon euro kar elde etmiştir. Ndiaye için '12 milyon euroya alındı' gibi şeyleri neden basına servis edersiniz? Ne amacınız var böyle bir şeyi yapmakla... Benim kim olduğum ne yaptığım bellidir. Hiç öküzün altında buzağı aramayacaksınız! Aynı şekilde Cavanda transferi için de durum böyle. Cavanda transferi 1.8 milyon euro bedelle transfer edilmiştir. Yaptığımız hataların başında Cavanda transferi geliyor."

'150 MİLYON LİRA KEFALETİMİZ VAR'
"Yeni yönetim önümüzdeki günlerde görecek. Galatasaray'ın iş akışı için yaklaşık 150 milyon lira kefaletimiz var. Yeter ki Galatasaray bayrağı her yerde dalgalansın. Bugüne kadar sizlere bunu hiç anlatmadım. Bunları size anlatmak tarzım değil. Burada göreve gelmişim ve bunları yapmak zorundaydım. Hiç bunla da gündeme gelmek istemedim. Ben hiçbir zaman alacaklarım nedeniyle Galatasaray kulübünü zora sokacak uygulama içerisinde olmayacağım."

"Sayın başkan. Sizle görüşelim ama bunu medya üzerinden çarşaf çarşaf göstererek yapmayalım. Ne gereği var efendim, bu şunun borcu, bu onun borcu. Galatasaray'da başkanların bir sürü görevi var. Ama görevlerinden biri de camia içerisindeki kutuplaşmayı önlemek. Kutuplaşma bizi çürütür. Başkanlık dönemimde kutuplaşmayı engelleyecek davranışlarda bulundum."

'KARALAMA KAMPANYASI'
"Genç ve ihtiyarlara sesleniyorum. Galatasaray'da kutuplaşmalara izin vermeyin. Genç, yaşlı el ele aynı yolda yürüyelim değerli Galatasaraylılar. Galatasaray için en büyük tehlike budur. Kutuplaşmanın önünde var gücümüzle set olmalıyız değerli Galatasaraylılar. Bu döneme kadar Galatasaray'dan 36 tane başkan geçti. Bu dönemde hiçbiri olmadığı kadar karalama kampanyası başlatıldı."

"Dursun Özbek'ten çarpıcı açıklamalar" haberi, 14 Şubat 2018 tarihinde yazılmıştır. 14 Şubat 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Dursun Özbek'ten çarpıcı açıklamalar haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Dursun Özbek'ten çarpıcı açıklamalar 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 20:14 Ahmet Davutoğlu: "15 Mayıs soykırıma karşı Gazze ile dayanışma günü ilan edilsin"
  2. 19:54 Emeklilere Müjde! 15 Bin TL'ye Kadar Nakit Promosyon Fırsatı Son Başvuru Tarihi Yaklaşıyor!
  3. 19:54 ÇAYKUR'da İş İmkanı! İşte Başvuru Şartları ve Tarihleri
  4. 19:54 Kuş Gribi Kabusu Geri Geldi: Yumurta Fiyatları Artıyor!
  5. 19:54 Petek Dinçöz'ün Annesi Estetik Yaptırdı! Görüntüsü Sosyal Medyada Olay Yarattı!
  6. 19:41 SNP-Yeşiller Koalisyonu Çöktü: İskoçya'da Sera Gazı Anlaşmazlığı Krizi
  7. 19:37 Clara Chizoba Kronborg, YouTube'da Guinness Rekorlar Kitabı'na Giren En Uzun Röportajı Yaptı!
  8. 19:33 İstanbul'da Atatürk'e Hakaret Eden Sanığa Hapis Cezası: 3 Yıl 9 Ay
  9. 19:28 26 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları
  10. 19:25 İslam Memiş: "Piyasalarda biraz dalgalanma görebiliriz"
  11. 19:24 Altın yüzde 2,4 değer kazandı
  12. 19:24 Heyecan Dorukta: Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisi Biletleri Satışta!
  13. 19:17 Muslera, Uruguay Milli Takımı'ndan emekli oldu
  14. 19:07 Güzellik Merkezi Kurşunlama Davasında Ara Karar: Tutukluluk Hali Devam Ediyor
  15. 19:01 Barcelona'da Xavi ve Laporta İttifakı: Takımın Geleceği İçin Birlikte Devam Kararı Aldılar
  16. 18:57 Zehra Güneş'in Fenerbahçe'ye Transfer İddiası Yalanlandı: VakıfBank ile Yoluna Devam!
  17. 18:52 Trabzonspor, Gaziantep FK Maçı Hazırlıklarına Hız Kesmeden Devam Ediyor
  18. 18:47 Carlo Ancelotti: Arda Güler Her An Hazır, Ancak Forma Şansı Bulamadı
  19. 18:44 Gazze'de İsrail Saldırıları: Açlık, Hastalık ve Ölüm Halkın Peşini Bırakmıyor
  20. 18:40 Uzayda Çarpışma Tehlikesi: Kullanım Dışı İki Uydu, 10 Metreden Az Mesafede Buluştu
Spor Haberleri