Ekip otosuna aldıkları kadına cinsel istismar: Polis memuru tutuklandı

Ekip otosuna aldıkları kadına cinsel istismar: Polis memuru tutuklandı

Ekip otosuna aldıkları kadına cinsel istisma... Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianameye göre olay Beylikdüzü'nde 6 Ocak'ta meydana geldi. İddianameye göre;P.T. isimli kadın 5 Ocak saat 16.00'da Beylikdüzü'nden Taksim'e gezmeye gitti. Taksim'den  00.00'da...

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianameye göre olay Beylikdüzü'nde 6 Ocak'ta meydana geldi. İddianameye göre;

P.T. isimli kadın 5 Ocak saat 16.00'da Beylikdüzü'nden Taksim'e gezmeye gitti. Taksim'den  00.00'da Beylikdüzü'nde dönen P.T. otobüs durağından taksiden indi ve evine gitmek üzere cadde üzerinde ilerledi. Bölgede polis aracıyla devriye gezen 27 yaşındaki S.E ve 28 yaşında olan R.Y.'nin içerisinde bulunduğu ekip arabası P.T.'nin  yanından geçti ve  'U' dönüşü yaparak durdu.  Aracı kullanan polis S.E., P.T.'ye 'Gideceğin yere kadar götürelim' dedi. 

Ancak P.T. ise 'Hayır yürüyerek, gidebilirim' dedi. S.E. tekrar  'Bir şey olmaz biz seni gideceğin yere bırakabiliriz' şeklinde ısrarı üzerine P.T. de ekip otosunun arka koltuğuna oturdu. S.E., P.T.'ye ileride evinin olduğunu, oradan şarj kablosunu aldıktan sonra kendisini bırakacağını söyledi. Eve gelen S.E., P.T.'ye ' Evden şarjımı alıp geleceğim istersen sen de benimle gel' dedi. 

Bunun üzerine P.T. 'Hayır arabada beklerim' dedi. S.E. şarj kablosunu alarak geldi. S.E. araçla hareket etti ve bir süre sonra ıssız bir yerde durdu. S.E. arkadaşı R.Y.'ye 'Ben artık dayanamıyorum ağabey' diyerek aracın ön tarafından inip P.T.'nin yanına geldi. S.E. burada zorla P.T. ile birlikte oldu. S.E., araçtan inen P.T.'ye 'Tekrar görüşelim' dedi. P.T. ise 'Hayır kesinlikle öyle bir şey olamaz' dedi.
Aracın aradan ayrılmasını ardından P.T., 155'i aradı ve gece 02.55'de ihbarda bulundu. P.T. ardından şikayet için S.E ve R.Y.'nin bağlı olduğu Beylikdüzü Polis Merkezi'ne gitmedi, Avcılar Polis Merkezi'ne gitti. 

"POLİSLERDEN BİR KÖTÜLÜK GELECEKMİŞ GİBİ HİSSEDİYORUM"
28 yaşındaki P.T. ifadesinde S.E.'yi öncesinde tanımadığını, telefon görüşmesi olmadığını ilk defa olay nedeniyle karşılaştıklarını ve  her iki şüphelilerden de şikayetçi olduğunu belirtti. P.T. "R.Y.'den yardım istemedim. Çünkü yardım edeceğini düşünmedim. İkisi de silahlı kişilerdi. Polis arabasından ve polisten kimsenin şüphelenmeyeceğini düşündüm. Beni öldürüp bir yere atacaklarından korktum. Psikolojim yavaş yavaş bozulmaya başladı. Polislerden bir kötülük gelecekmiş gibi hissediyorum. Geceleri uyuyamıyorum.  Sürekli panik ve korku içerisindeyim" diyerek şikayetçi oldu.  

"RIZASIYLA İLİŞKİYE GİRDİK"
S.E. ifadesinde olay günü arkadaşı R.Y. ile Beylikdüzü Caddesi üzerinde olduklarını belirterek, "Olay günü yaklaşık 3-4 aydır ismini bilmesem de yüz yüze ve telefonla görüştüğü müştekinin yanında durdum. Beni tanıyacağını düşünerek 'Ne yapıyorsun, nasılsın?' diye sordum. P.T. de 'İyiyim sen nasılsın' diye cevap verdi. Havanın karanlık olması ve mini etek giymiş olmasından dolayı 'Nereye gidiyorsan bırakalım' dedim. Araçta sohbet ettik. P.T'ye 'Yanına geleyim mi?' diye sordum. O da 'Gel' dedi. Arka koltuğa yanına oturdum. Aramızda bir etkileşim oldu.  P.T. ile rızasıyla ilişkiye girdik. Suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.

TELEFON KAYDI BULUNMADI
P.T. ifadesinde şüphelileri kesinlikle tanımadığını söyledi. Polis memuru S.E.’nin ''whatsapp’ yazışmaları iddiası üzerine P.T.’nin telefonuna bakıldı ve S.E.’nin numarasının kayıtlı olmadığı görüldü.

"P.T.'NİN RIZASI OLDUĞUNU DÜŞÜNEREK BİR ŞEY DİYEMEDİM"
Diğer şüpheli R.Y. de "Olay günü ben hiç arkamı dönmedim. S.E. ile P.T.'nin ilişkisini görmedim. Bu olay yaşandığı esnada utandım, telefonuma baktım. 10 dakika sonra S.E. araçtan inerek şoför koltuğuna oturdu.Sonra P.T.'yi belediye durağının orada bıraktık. Bu olaydan kimseye bahsetmedim. Olay esnasında bir zorlama olmadı, P.T. alkollü tavır sergilemedi. P.T.'nin rızası olduğunu düşünerek bir şey diyemedim" diye ifade verdi. İfadelerinin ardından iki şüpheli de mahkemeye sevk edildi. Şüphelilerden S.E. ifadesinin ardından  tutuklanırken, R.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

SAVCILIK 18 YILA KADAR HAPSİNİ İSTEDİ
Soruşturmayı tamamlayan savcılık hazırladığı iddianamede S.E.'nin "Nitelikli cinsel saldırı" suçundan 12 yıldan 18 yıla kadar hapsi isterken, diğer şüpheli R.Y.'nin de "Nitelikli cinsel saldırı suçuna  yardım etme" ve "Kamu görevlisinin suçu bildirmemesi" suçlarından 6 yıl 6 aydan 11 yıla kadar hapsi talep edildi. Şüpheliler önümüzdeki günlerde Bakırköy 15. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

"Ekip otosuna aldıkları kadına cinsel istismar: Polis memuru tutuklandı" haberi, 20 Mart 2018 tarihinde yazılmıştır. 20 Mart 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Ekip otosuna aldıkları kadına cinsel istismar: Polis memuru tutuklandı haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ekip otosuna aldıkları kadına cinsel istismar: Polis memuru tutuklandı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 19 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:06 Okyanus Sıcaklıkları Rekor Kırıyor: Küresel Isınma Hızla Artıyor!
  2. 13:05 Son dakika! İsrail Refah'a hava saldırını başlattı
  3. 13:02 Koni Salyangozu: Denizlerin Görünmeyen Ölümcül Tehlikesi!
  4. 12:58 William'ın Prenses Kate'i aldattığı söylenen Rose Hanbury konuştu
  5. 12:57 Enflasyon Artıyor, Fed’in Kararı Ne Olacak?
  6. 12:56 Tunç Soyer mal varlığını açıkladı! Banka hesaplarında ne kadar para var?
  7. 12:52 Dünya Hava Kalitesi Raporu: Temiz Hava İçin Küresel Çağrı
  8. 12:46 FIFPRO, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylarla ilgili açıklama yaptı
  9. 12:46 Gazze'de hayatını kaybedenlerin sayısı 31 bin 819'a ulaştı
  10. 12:46 Müge Anlı’nın Programında Şok İtiraf: Eşim Annemle Kaçtı!
  11. 12:40 Uzaylı Yumurtası mı? Oklahoma Gölü’nde Bulunan Bryozoa Keşfi
  12. 12:37 Son Dakika: Akaryakıta Zam Geliyor! Depoları Doldurun!
  13. 12:32 Bayram Tatili Rotası: Doğadan Tarihe, Kaz Dağları'ndan Roma'ya!
  14. 12:27 Mide Sağlığı İçin Kahve Tüketiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler
  15. 11:42 Akaryakıta Çifte Zam Geliyor:19 Mart Akaryakıt fiyatları!
  16. 11:39 MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın: Ya erken seçim ya da anayasa değişikliği
  17. 11:36 Gençlik Sırları: Doğal Yağlarla Ciltte Botoks Etkisi!
  18. 11:32 Kanye West’in konserinde ortalık karıştı: Trans birey önüne geçen herkesi yumrukladı
  19. 11:28 Kredi Kartı ve Nakit Avans Faizleri Yükseldi: Yeni Dönem Başlıyor
  20. 11:24 Savcı Özlem'in ölümünde yeni gelişme: Astsubayın cezası onandı
Gündem Haberleri