Elif Doğan Türkmen'den fatura açıklaması: O mektuplar Teröre lanet mitingi için gönderildi

Elif Doğan Türkmen'den fatura açıklaması: O mektuplar Teröre lanet mitingi için gönderildi

Elif Doğan Türkmen'den fatura açıklaması: O ... ABC GazetesiCHP Adana Milletvekili ve Meclis Başkanlığı katip üyelik görevinde bulunan Elif Doğan Türkmen, haberleşme giderlerinde ağırlıklı kalemini oluşturan mektupların, 3 Aralık tarihinde Adana'da düzenlenen "Teröre Lanet...

ABC Gazetesi

CHP Adana Milletvekili ve Meclis Başkanlığı katip üyelik görevinde bulunan Elif Doğan Türkmen, haberleşme giderlerinde ağırlıklı kalemini oluşturan mektupların, 3 Aralık tarihinde Adana'da düzenlenen "Teröre Lanet Mitingi" çalışması kapsamında,  Adana'daki tüm seçmenlere gönderdiği mektuplar oluşturduğunu söyledi.

Türkmen;  "Toplam miktarın 794 bin lirası bu mektupların için ödenen ücrettir. Ben toplu mektup gönderme ücretinin ne kadar olduğunu bilmiyordum. Ancak tüm ülkeyi ilgilentiren terör eylemlerine ilişkin duyarlılık yaratmak ve lanetlemek için yapılan çalışmalar kapsamındadır. Bu toplumsal bir durumdur. Şahsımla ilgili bir harcama değildir. Kaldı ki ben bu kadar fazla bir ücret tuttuğunu bilseydim daha başka bir yöntem kullanmaya yönelirdim. Bana bu konuda önceden hiç bir bilgi verilmedi," dedi.

Konuya ilişkin detayları açıklayan Türkmen; "Ben Adana'da neredeyse köy köy çalışan biriyim. Zorunlu olmadığım hiç bir zaman Ankara'da kalmayıp seçim bölgeme gidiyorum. Bana verilen hiç bir görevi aksatmadan sürdürüyorum. Bu kapsamda partim miting kararı alındığında bana da görev verilmişti. Meclis olanakları siyaset için özellikle de tüm ülkenin yaşamsal bir sorunu olan törürün kınanması ve lanetlenmesi çalışmalarında kullandım. Bu son derece doğaldır. Ancak bana bu işin maliyetine ilişkin önceden hiç bir bilgi verilmedi. Diğer haberleşme giderlerim ise diğer divan üyeleri ile yakın miktarda. Bu durumun basına servis edilmesi, referandum öncesinde partimi ve beni yıpratmak amaçlıdır. Özel hiç bir harcama yoktur. Türkiye'nin en yakıcı sorununa ilişkin yapılan bir faaliyette yapılan harcamadır" açıklamasında bulundu.

"AKP SARAY'DAKİ HARCAMALARIN HESABINI VERSİN"

Türkmen, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü, bir sorun olmadığını ifade ettiğini belirterek; "konunun referandum çalışmaları sırasında gündeme getirilmesinin bilinçli bir yıpratma kampanyası olduğu" vurgulayarak; "AKP öncelikle saray harcamalarının hesabını versin. Daha nereye ne kadar harcandığını milletin vekilleri olarak biz bile bilmiyoruz." dedi.

"Elif Doğan Türkmen'den fatura açıklaması: O mektuplar Teröre lanet mitingi için gönderildi" haberi, 30 Ocak 2017 tarihinde yazılmıştır. 30 Ocak 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Elif Doğan Türkmen'den fatura açıklaması: O mektuplar Teröre lanet mitingi için gönderildi haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Elif Doğan Türkmen'den fatura açıklaması: O mektuplar Teröre lanet mitingi için gönderildi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  2. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
  3. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  4. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  5. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  6. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  7. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  8. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  9. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  10. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  11. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  12. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  13. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  14. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  15. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  16. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  17. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  18. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  19. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
  20. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
Politika Haberleri