Ensar Vakfı iddianamesinden: Seni Allah ve Resulün rızası için seviyorum

Ensar Vakfı iddianamesinden: Seni Allah ve Resulün rızası için seviyorum

Ensar Vakfı iddianamesinden: Seni Allah ve R... DHA'nın yayınladığı iddianame haberine göre, yaşları 13 ve 16 yaş arasındaki 10 erkek öğrencinin cinsel istismara uğradığı olay, mağdurlardan birinin okula gitmek istememesi üzerine ablası tarafından Konya'da psikologa götürülmesiyle...

DHA'nın yayınladığı iddianame haberine göre, yaşları 13 ve 16 yaş arasındaki 10 erkek öğrencinin cinsel istismara uğradığı olay, mağdurlardan birinin okula gitmek istememesi üzerine ablası tarafından Konya'da psikologa götürülmesiyle ortaya çıktı. Öğrencinin, kaldığı yurttaki öğretmeninin müstehcen görüntüler izlettiğini söylemesi üzerine psikolog durumu Konya Cumhuriyet Başsavcılığı’na bildirdi. Hazırlanan soruşturma dosyası, olay yeri Karaman olduğu için yetkisizlik kararıyla Karaman Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderdi.

Karaman’da soruşturmayı başlatan Cumhuriyet Savcısı Murat Ünlü’nün ifadesini aldığı mağdur öğrenci 2014/2015 öğretim yılında Karaman’da KAİMDER yurdunda kalırken yurtta görevlendirilen öğretmen Muharrem B.’nin kendisine ve diğer öğrencilere bilgisayardan insan ve hayvanların müstehcen görüntülerini izlettiğini, eşiyle yaşadığı ilişkileri anlattığını, bir arkadaşını yatağına çağırdığını, kendisini de çağırdığını ancak gitmediğini anlattı. Bu anlatımlar üzerine savcı Ünlü, öğretmen Muharrem B.’nin uzun süre tecavüz ettiği, cinsel istismarda bulunduğu ve müstehcen görüntüler izlettiği 10 çocuğu tespit etti. Mağdurların doktor raporları ve ifadeleri alındı. 

10 mağdur çocuğun, sanık öğretmen Muharrem B.’nın birinci katını lojman olarak kullandığı 3 katlı KAİMDER yurdunda kaldığı, bunlardan 3’ünün daha önce Ensar Vakfı yurdunda kaldıkları iddianamede yer aldı. Ensar yurdunda da görev yapan sanığın bu 3 çocuktan 2’sinin yine cinsel tacizde, 1’inde de cinsel istismarda bulunduğu kaydedilen iddianamede sanık Muharrem B.’nin tecavüz ettiği çocuklara “Bunlar aramızda sır olarak kalsın, kimseye anlatma’’ dediği belirtildi.

İddianamede, 2014 yılında Ensar Vakfı yurdunda kalan bir çocuğun, gece yatağına uyurken yanına gelip tacizde bulunan Muharrem B.’nin kendisine “Ben seni Allah ve Resulün rızası için seviyorum’’ dediğini anlattığı da yer aldı.

Mağdur öğrencilerin ifadelerinde Muharrem B.’nin 2015- 2016 öğretim yılı başında Ereğli’de ev kiralayıp 5 öğrencinin kaydını buraya aldırdığı, hafta sonları eve gelip öğrencilere cinsel istismarda bulunduğu, bazı öğrencileri de kendi köyüne götürüp cinsel istismarı sürdürdüğü iddianamede yer aldı.

"Ensar Vakfı iddianamesinden: Seni Allah ve Resulün rızası için seviyorum" haberi, 15 Nisan 2016 tarihinde yazılmıştır. 15 Nisan 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Ensar Vakfı iddianamesinden: Seni Allah ve Resulün rızası için seviyorum haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ensar Vakfı iddianamesinden: Seni Allah ve Resulün rızası için seviyorum 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 18 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 21:01 Zeytin Değil Altın Hasat Etti: Bahçesinde Çapa Yaparken Altın Dolu Bizans Hazinesini Buldu!
  2. 19:26 Trabzonspor'dan Salih Uçan ve Oliver Torres Hakkında O Açıklama Geldi!
  3. 19:19 Fenerbahçe'nin THY Avrupa Ligi play-off'unda Monaco ile karşılaşmaları belli oldu!
  4. 18:56 Piyasalarda Dalgalı Seyir: BIST 100 Düşüşle Kapanış Yaptı, Bankacılık Endeksi Arttı
  5. 18:51 TCMB'den Piyasa Düzenlemesi: Menkul Kıymet Tesis Oranı %1'e İndiriliyor
  6. 18:44 Sağlıklı ve Lezzetli Atıştırmalık: Pratik Hurma Topları Tarifi
  7. 18:37 Rönesans Rezidans Faciası: Müteahhidin Çarpıcı Savunması 'Bina Yan Yattı, Çökme Olmadı'
  8. 18:31 Tokat'ta meydana gelen 5.6 büyüklüğünde deprem
  9. 18:26 Arsenal, Ferdi Kadıoğlu'nu Gözlemlemek İçin İstanbul'a Gözlemci Gönderdi
  10. 18:20 Web Bağlantısı Sorunlarına Hızlı Çözümler: İnternet Deneyiminizi İyileştirin!
  11. 18:14 Senatör Nelson: Çin'in Gizli Uzay Programları ABD'yi Uyandırmalı
  12. 18:09 İran Komutanı: İsrail'in Nükleer Tesise Saldırı Tehdidi, Politika Değişikliğine Neden Olabilir
  13. 17:59 Domateslerin Uzun Süre Taze Kalması İçin Pratik Yöntemler
  14. 17:52 Antalya'daki Teleferik Kazası: Tutuklu Belediye Yetkililerinin İtirazı Reddedildi
  15. 17:37 İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Başkanlığına adayı oldu!
  16. 17:32 Denizlispor’da sezon kapandı! Bekir Turaç Böke'den Haber!
  17. 17:28 İsrail'den İran'a karşı "diplomatik atak" geldi!
  18. 17:24 Ronald Araujo'dan İlkay Gündoğan'ın O Sözlerine Hemen Cevap Geldi!
  19. 17:20 Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder açıklamalar yaptı! “Hata lüksümüz yok”
  20. 17:12 Trabzonspor'da O Futbolcuyla Yollar Ayrılacak!
Gündem Haberleri