Erdoğan: 'Ey finans sektörü, bedelini ağır ödersiniz'

Erdoğan: 'Ey finans sektörü, bedelini ağır ödersiniz'

Erdoğan: 'Ey finans sektörü, bedelini ağır ö... AKP'li Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, Erzurum Mitingi’nde vatandaşlara sesleniyor. Mitinglere 27 Mayıs Pazar günü Aydın ve Balıkesir'de devam etmeyi planlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim kampanyası boyunca toplam...

AKP'li Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, Erzurum Mitingi’nde vatandaşlara sesleniyor. Mitinglere 27 Mayıs Pazar günü Aydın ve Balıkesir'de devam etmeyi planlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim kampanyası boyunca toplam 30 ilde vatandaşlarla bir araya gelecek. Mitinglere Erzurum'dan başlanmasının sebebinin ''AKP'nin ve Erdoğan'ın oy alma grafiğini en çok yükselttiği il olması' olarak ifade ediliyor.

Erdoğan’ın konuşmalarından satır başları:

Avrupa’da HDP’ye miting izni verenler bize vermiyor. 24 Haziran’da altıda altı yapmaya hazır mıyız? Gece, gündüz durmak yok.

Bir ara bölücü teröristler Erzurum’a musallat olmaya çalıştılar ama tutunamadılar. Afrin’de etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4 bin 475. Teröristlerin inlerine girdik, onlar kaçıyor.

Diğer adaylar gibi gelip de huzurunuz da palavra mı atayım? Atmam… Zaten yapılacak şeyleri yaptık, yapıyoruz. Biz ne aldatan olduk ne de aldanan olduk.

3600 ek gösterge imkanının polislerimize, hemşirelerimize, öğretmenlerimize tüm görevlilerimize sağladık.

Bu adayların ülkenin ve milletin hayrına tek bir projelerini duydunuz mu? Duyamazsınız. Çünkü bunların heybeleri boş. Çıkmış bir tanesi diyor ki ben araba üretmem. Benim için de diyor ki 20 yıl geriden takip ediyor diyor. O bisiklete binmeye devam etsin. Kardeşlerim öbürü de kalkmış ben Kanal İstanbul’u yaptırmayacağım diyor. 24 Haziran’da benim aziz milletim kime yürü diyeceğini biliyor. Yatırım yapmadan istihdam olur mu?

Rusya’dan doğalgaz için indirim istemiştik. Daha sonra tahkime gittik. Bu müjdeyi vereyim. Rusya’dan 2015-2016 için aldığımız doğalgaz için yüzde 10.25 indirim aldık. 1 milyar dolar ediyor bu.

Bu iş ustalık işidir. Biz çıraklığı belediye başkanlığında yaşadık, kalfalığı başbakanlıkta yaşadık, ondan sonra ustalık dönemi başladı. Cumhurbaşkanlığı sürecinde de bunu yaşadık, devam ediyoruz.

Şimdi diyoruz ki usta yola devam ediyor. Güçlü Meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye hedefinin ışığı İnşallah Erzurum’dan yükselecek. Biz ışığı yükseltmeye çalıştıkça birileri de söndürmeye çalışıyor. Bizi bölemeyeceksiniz, parçalayamayacaksınız.

Bu ara birileri ülkemize çöreklendi, Gezi’de olduğu gibi. Faiz lobisi üzerimize yükleniyor. Boşuna yüklenmeyin, avucunuzu yalayacaksınız. Yastığının altında doları dövizi olan kardeşlerime sesleniyorum; gidin o paraları Türk Lirası ile değiştirin yerli paraya yatırım yapın. Çok değil seçimden sonra bambaşka bir Türkiye olacak.

''YASTIK ALTINDAKİ PARANIZI TL’YE YATIRIN’
Bu ara birileri ülkemize çöreklendi, Gezi’de olduğu gibi. Faiz lobisi üzerimize yükleniyor. Boşuna yüklenmeyin, avucunuzu yalayacaksınız. Yastığının altında doları, avrosu olan kardeşlerim, sizler paralarınızı gidin TL’ye yatırın. Bu oyunu hep beraber bozacağız.

"Erdoğan: 'Ey finans sektörü, bedelini ağır ödersiniz'" haberi, 26 Mayıs 2018 tarihinde yazılmıştır. 26 Mayıs 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Erdoğan: 'Ey finans sektörü, bedelini ağır ödersiniz' haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Erdoğan: 'Ey finans sektörü, bedelini ağır ödersiniz' 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:23 "TKP'liyim, AKP'ye oy vereceğim" demişti, AKP'nin Gençlik Kolları yöneticisi olduğu ortaya çıktı!
  2. 13:23 Anket şirketi şaşkına döndü, sonuçları yeniden kontrol edecek!
  3. 13:04 Ankara seçim anketi şok etti: Asal Araştırma inanmakta zorlandı!
  4. 12:58 Ekrem İmamoğlu: "Anketlerde hep öndeyiz, seçimi de kazanacağız!"
  5. 12:58 Yaz saati uygulaması başlıyor: Saatler bir saat ileri alınacak!
  6. 12:58 Ankara ve İstanbul için yepyeni bir seçim Kararı!
  7. 12:58 Karabük'te sosyal medya skandalı: 8 kişi gözaltına alındı!
  8. 12:56 Putin: Polonya ve Baltık Ülkelerine Yönelik Saldırı İddiaları 'Tamamen Saçmalık'
  9. 12:51 İsrail'in Gazze Saldırıları: 62 Filistinli Hayatını Kaybetti,Kızılay Çalışanları Serbest Bırakıldı
  10. 12:47 Telefon Ekranınızı Ters mi Düz mü Tutmak: Artılar ve Eksiler
  11. 12:40 ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi Yarın Ankara’ya Geliyor
  12. 12:06 İrlanda, Gazze'ye Destek: Soykırım Davasına Müdahale Ediyor!
  13. 11:55 Karayip Korsanları yeniden çekilecek... Johnny Depp filme dönüyor mu?
  14. 11:45 Altaylı, YÖK'ün denklik kararını sert eleştirdi: "Bunun tek sonucu felaket!"
  15. 11:41 Kuşum Aydın isyan etti: Param bitti
  16. 11:35 Süleyman Soylu icralık oldu: Borcunu 7 gün içinde öde yazısı gitti
  17. 11:24 Karar yazarı Mehmet Ali Verçin: Ey Ak Partililer, Ak Partiyi seviyorsanız Ak Parti’ye oy vermeyin
  18. 11:21 YSK seçim hazırlıklarını tamamladı; Türkiye, önce büyükşehirlerde kazananları öğrenecek
  19. 11:20 Sabancı'dan dev hisse devri: Hisselerin satışı tamamlandı!
  20. 11:19 10 Yunan Adası'nda kapıda vize heyecanı! Bayram tatiliniz hazır mı?
Gündem Haberleri