Erdoğan gelecek diye Atatürk tabelasını söktüler!

Erdoğan gelecek diye Atatürk tabelasını söktüler!

Erdoğan gelecek diye Atatürk tabelasını sökt... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın Denizli’de yapılacak toplu açılış törenine katılacak ve referandumda "Evet" mesajı verecek. Erdoğan’ın kente gelişi için hazırlıklar sürüyor. Denizli’deki dikkat çeken hazırlıklardan...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın Denizli’de yapılacak toplu açılış törenine katılacak ve referandumda "Evet" mesajı verecek. Erdoğan’ın kente gelişi için hazırlıklar sürüyor. 

Denizli’deki dikkat çeken hazırlıklardan biri ise Denizli Atatürk Stadyumu’nun tabelasının sökülmesi! Odatv’nin yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın helikopterle stada inme ihtimali bulunuyor. Eğer Erdoğan stadyuma helikopterle inerse, Cumhurbaşkanlığı’na ait otobüsle stadyumdan çıkacak. Yetkililer ise Erdoğan’ın otobüsünün sığmama ihtimali ''gerekçesiyle’ Atatürk Stadyumu tabelasını kaldırdı. Tabela dün gece sökülerek götürüldü. 

Tabelanın kaldırılmasına vatandaşlar tepki gösterdi. Vatandaşlar, tabelanın stadyumun hemen dışında olduğunu hatırlatarak, otobüs sığmasa dahi birkaç adımlık yürüyüşle otobüse ulaşılabileceğini, bunun için Atatürk Stadyumu tabelasının sökülmesinin yanlış olduğunu vurguladı.

TABELA GERİ ASILDI

Erdoğan geliyor diye sökülen Atatürk tabelası tepkiler üzerine geri takıldı.

Tabelanın kaldırılmasına tepki gösteren CHP'liler stat önünde protestoda bulundu. CHP İl Başkanı Teoman Sancar, tabelanın sökülmesinin kabul edilemeyeceğini belirterek, "Atatürk adının ciddiyetsizce sökülmüş olması ve dün geceden bu yana kafa karıştıran açıklamalar, yetkililerin vatandaşımızdaki Atatürk hassasiyetini anlayamadıklarından kaynaklanıyor. Yıllardır stadımızın girişinde yer alan ve Atatürk Stadı olarak gönüllerimize yazdığımız Atatürk'ümüzün yer aldığı bu tabelanın toplumun vicdanını incitmeden, insanları germeden, kafalarda şüphe yaratmadan, yarım saatlik bir tamiratla çözülebileceği bir şekilde yapılması gerekirken dün gece alelacele çekicilerle sökülmüş yerinden kaldırılmıştır" dedi.

DHA’dan Osman Nuri Boyacı’nın haberine göre Vali Ahmet Altıparmak ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin tabelanın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyareti sonrası asılacağını söylediklerini hatırlatan Sancar, "Bu konudaki yetkililerin şaşırtıcı beyanlarının yanında, alelacele bu tabelanın yerine takılıyor olması CHP'nin, Atatürkçülerin, duyarlı ve sorumlu vatandaşların başarısıdır" diye konuştu.

CHP İl Başkanı Teoman Sancar, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Vali Ahmet Altıparmak'ı suçlarken, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilimize ziyareti öncesi insanların hassasiyetiyle vatanseverliğiyle, Atatürkçülüğüyle oynuyorsunuz. Neden insanlara yanlış beyanlarla kafa karıştırıyorsunuz? Amacınız nedir? Buradan otobüs geçirmek mi yoksa Atatürk'ün ismini görmek istememek midir, sebebi nedir" diye konuştu.

İşte Odatv'den Sami Menteş'in ulaştığı video:

">

"Erdoğan gelecek diye Atatürk tabelasını söktüler!" haberi, 23 Mart 2017 tarihinde yazılmıştır. 23 Mart 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Erdoğan gelecek diye Atatürk tabelasını söktüler! haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Erdoğan gelecek diye Atatürk tabelasını söktüler! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 20:27 Alerjik Astım: Semptomları, Tanı ve Tedavi Yöntemleri
  2. 20:19 Isparta'da Uyuşturucu Taciri Kaçmaya Çalışırken Yakalandı
  3. 20:14 Tottenham, Fenerbahçe'nin Yıldızı Sebastian Szymanski İçin Hamle Yapıyor
  4. 20:13 Apple, WhatsApp ve Threats uygulamalarını Çin mağazasından kaldırdı
  5. 20:10 Türkiye'de Yüksek Döviz Kuru: macOS mı, Windows mu? İşletim Sistemleri Karşılaştırması
  6. 20:08 ÖSYM tarafından bu hafta sonu 4 sınav yapılacak
  7. 20:03 İzmir'de Meydana Gelen Trafik Kazasında Bir Kişi Hayatını Kaybetti
  8. 19:53 20 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları
  9. 19:49 Türkiye Ekonomisine IMF Değerlendirmesi: Reformlar Ön Planda
  10. 19:38 Prof. Dr. Canan Karatay'dan Sağlıklı Et Pişirme İpuçları!
  11. 19:37 Milletvekillerinin tüm zamları açıklandı!
  12. 19:33 Limonlu Bisküvili Pasta: Lezzetli ve Kolay Tarif
  13. 19:30 Kartlı ödemelerde rekor kırıldı! Geçen seneye göre yüzde 126 artış gözlemlendi
  14. 19:25 Fırında Mercimek Köftesi: Sağlıklı, Lezzetli ve Vegan Dostu Bir Protein Alternatifi!
  15. 19:24 Çiçeklerdeki Mantar Sivrisineği Sorununa Pratik Çözümler
  16. 19:18 İçişleri Bakanlığından İddialara Müfettiş Ataması: Mardin ve Diyarbakır Belediyeleri İncelemede
  17. 19:13 Samsunspor, Adana Demirspor Maçı Öncesi Eksiklerini Belirledi
  18. 19:12 CHP devraldığı belediyelerin borçlarını halka açtı: Toplam 100 milyar TL borç
  19. 19:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Artık Fenerbahçeli değilim
  20. 18:59 Erdoğan Romanya Cumhurbaşkanı lohannis ile telefonda görüşmesi yaptı
Gündem Haberleri