Erdoğan: Muhtar, BM Genel Kurulu'na gelenlerden aşağı değildir

Erdoğan: Muhtar, BM Genel Kurulu'na gelenlerden aşağı değildir

Erdoğan: Muhtar, BM Genel Kurulu'na gelenler... Antalya'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine ""BM'de sanki muhtarlara konuşur gibi konuşuyor" demesine bozuldu, "Muhtar, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na...

Antalya'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine ""BM'de sanki muhtarlara konuşur gibi konuşuyor" demesine bozuldu, "Muhtar, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na gelenlerden aşağı değildir" dedi. Erdoğan böylece neden sürekli muhtarlarla buluşuyor olduğunu da açıklamış oldu.

Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle:

"FETÖ terör örgütü bu milleti teslim alamadı. Antalya'nın da bu demokrasi mücadelesinde ön saflarda yer aldığını biliyorum. Bir tarafta bayrağımız, öbür tarafta şehitlerimiz.

Geçmişte yaşanan çekişmelerin, krizlerin nelere mal olduğunu biliyoruz. Bu iş damdan düşenlerin işidir. Ana muhalefetin başındakinin SSK'yı ne hale getirdiğini bu millet çok iyi biliyor. Akşam başka konuşuyor, sabah başka konuşuyor. Biz bu kavga çıkmasın diye cumhurbaşkanlığı ile başbakanlığı birleştiriyoruz. Sadece bunu dahi anlamaktan aciz olanlar, 18 maddeyi okumamış olanlar bu ülkeye hizmet verebilir mi? 

14 sene önce yola çıktık, neler yaptığımız ortada. IMF'in kapısına dilenci olmuş idik. 8 memuruna maaş ödeyemeyen devlet vardı. Biz geldik, takır takır ödemeye başladık. 2013 IMF'in bütün borcunu ödedik iş bitti. Ardından onlar bizden borç istedi. Baktılar Türkiye işi cıvıttı, borç almaktan vazgeçtiler.

Bizler kararlı durduk, dik durduk yolumuza bu şekilde devam ettik. Bütün pislikleri biz temizlemek mecburiyetinde kaldık. Ana muhalefetin başındaki zaten SSK'nın başındaydı, hastanelerin hali neydi? Sağlıklı gir hasta çıkarsın, ilacını alamıyordun. Tüm büyükşehirlerimizde şehir hastanelerimiz olacak. 

Türkiye bu istikrarlı büyüme sürecini devam ettirirse, 1991'den bu yana bu şekilde yönetilmiş olsa, bulunduğumuz yerin tam iki katında bulunacaktık. Siz anayasa değişikliğine karşı çıkanların yalanlarına bakmayın.

16 NİSAN DÜĞÜN GÜNÜDÜR

Bu milletin cebinden paralarını çalanlar, hak etmedikleri bir gücü kullanarak kendilerine paralel iktidar kuranlar için 16 Nisan elbette kabus günüdür. Onun için istemiyorlar. Ama istikrar ve güven ortamını garanti altına alacak cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle 2023 hedeflerine ulaşarak dünyanın en büyük on ekonomisinden biri olacak Türkiye için 16 Nisan düğün günüdür, bayram günüdür.

Bu sistemle birlikte Türkiye'nin değişim taleplerine en büyük direnci gösteren bürokratik oligarşinin, vesayet odaklarının gücü tamamen kırılıyor. 'Parlamenter demokrasi' diyorlar ya, parlamenter demokrasi aslında bir vesayet sistemidir. Şimdi bu sistemin beli kırıldığı için rahatsız oluyorlar."

"Erdoğan: Muhtar, BM Genel Kurulu'na gelenlerden aşağı değildir" haberi, 25 Mart 2017 tarihinde yazılmıştır. 25 Mart 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Erdoğan: Muhtar, BM Genel Kurulu'na gelenlerden aşağı değildir haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Erdoğan: Muhtar, BM Genel Kurulu'na gelenlerden aşağı değildir 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  2. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  3. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  4. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  5. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  6. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  7. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  8. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  9. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  10. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  11. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  12. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  13. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  14. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  15. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  16. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  17. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
  18. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
  19. 23:07 Uraz Kaygılaroğlu ve Berna Koraltürk'ten Paylaşımlar Soru işareti Uyandıran Cinsten!
  20. 22:33 Kazakistan, Doğal Felaketin Pençesinde: Binlerce Kişi Tahliye Edildi!
Gündem Haberleri