Erdoğan’a seslendi: Davet etsinler küresel komployu anlatayım

Erdoğan’a seslendi: Davet etsinler küresel komployu anlatayım

Erdoğan’a seslendi: Davet etsinler küresel k... Düzce Barosu tarafından Düzce'nin Akçakoca İlçesi'nde otelde düzenlenen konferansta konuşan TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, 16 Nisan'da halk oylamasına sunulacak anayasa değişikliği teklifi ile Türkiye'nin küresel kuklacıların...

Düzce Barosu tarafından Düzce'nin Akçakoca İlçesi'nde otelde düzenlenen konferansta konuşan TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, 16 Nisan'da halk oylamasına sunulacak anayasa değişikliği teklifi ile Türkiye'nin küresel kuklacıların alet çantası olmasının planlandığını söyledi. Feyzioğlu, "Şöyle bir cumhurbaşkanlığı kararnamesinin çıkmasına hiçbir engel yok; aşağıda isimleri yazılı olan şehirlerin polis, jandarma, eğitim ve maden faaliyetlerinin yerinden yönetim ilkesine göre düzenlenmesi ve işletilmesi için bir kamu tüzel kişiliği kurulmuştur. Tek bir imzayla böyle bir kararname çıkabilir. Anayasanın sayın cumhurbaşkanı için yazılmamış olduğunu söylüyorum. Şimdi söyleyeceğime dikkat buyurun. Bu anayasa, onlarca yıl görev yapması planlanan kimse onun için yazılmıştır. Çünkü iki dönem sınırı diye bir dönem yoktur, yalandır. Buyursunlar gelsinler, iki dönem sınırı vardırı ispatlasınlar" dedi.

DHA’dan Ayşenur Yaman’ın haberine göre Metin Feyzioğlu, yeni anayasanın Türkiye'yi Büyük Ortadoğu Projesi'nde eyaletlere bölüp onlarca yıl tek başına yönetmesi hayal edilen bir isim için planlandığını savunarak, şunları söyledi:

"Allah sağlık versin, herkes gibi Sayın Cumhurbaşkanı da fanidir. Fakat 30-40 yıllık bir cumhurbaşkanlığı görevinin önünü açmıştır. Anayasa değişikliği, bu 60'lı yaşlarındaki biri için yazılmış olamaz. Bu başkaları düşünülerek yazılmıştır. Eyalet adıyla bir kamu tüzel kişiliği, adı eyalet olmayan, içeriği eyalet olan bir kamu tüzel kişiliğinin varlığı, anayasada Türkiye'nin nereye taşınacağının işaretidir. Küresel kuklacıların hesabında Sayın Cumhurbaşkanımız yoktur. Allanacak, pullanacak arkasına büyük sermayeler konulacak. Ekonomik sıkıntıyla birlikte mevcut siyasi iktidarın mental yorgunluğu dikkate alınarak tüm bu zaaflardan yararlanıp, birisinin tek başına geçirilip 30-40 yıl bu anasayla yönetmesi ve Türkiye'nin küresel kuklacıların alet çantası olması planlanmıştır. Bu söylediklerimiz o kadar ciddi ki; bunları söyleyen birilerinin, en azından Sayın Cumhurbaşkanının davet edip 'dayanağın nedir?' diye sorması gerekir. Böyle bir iddiayı ortaya koyuyorsak devlet adamlığı 'dayanağın nedir?' diye sormayı gerektirir."

Cumhurbaşkanının kendisini davet etmesini isteyen Feyzioğlu, "Davet etsinler. Kapandığını söylediği kapı olsa olsa kendisinin evinin kapısı olabilir. Cumhurbaşkanlığının ya da devletin kapısını kimseye kapayamazlar. Davet etsinler, anayasanın arkasındaki küresel komployu Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Başbakana olduğu gibi açıklamaya hazırız. Çünkü bizim devlet insanlığımız, milliyetçiliğimiz ve vatan severliğimiz bunu emreder" dedi.

"Erdoğan’a seslendi: Davet etsinler küresel komployu anlatayım" haberi, 22 Mart 2017 tarihinde yazılmıştır. 22 Mart 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Erdoğan’a seslendi: Davet etsinler küresel komployu anlatayım haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Erdoğan’a seslendi: Davet etsinler küresel komployu anlatayım 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:42 Pratik ve Lezzetli: Ev Yapımı Patatesli Rulo Börek Tarifi!
  2. 13:41 Borsa İstanbul günün ilk yarısını yükselişle tamamladı
  3. 13:38 Max Kruse'un Sıra Dışı Geri Dönüşü: BSV Al-Dersimspor'un Yeni Takım Kaptanı
  4. 13:34 AB'den Çevre İçin Önemli Adım: Tek Kullanımlık Plastikler Yasaklanıyor
  5. 13:34 Gazze'de yaşam savaşı devam ediyor: Can kaybı 34 bin 305, yaralı sayısı ise 77 bin 293'e yükseldi
  6. 13:30 İş Bankası'nın 100. Yıl Bonosu Yeşil Finansman halka arzında rekor talep gördü
  7. 13:27 Kahramanmaraş'ta 4 Yaşındaki Çocuk Vahşice Katledildi
  8. 13:20 İçişleri Bakanı: DEAŞ'a Yönelik Operasyonlarda 23 Şüpheli Yakalandı
  9. 13:14 Dolar ve Euro, Türk Lirası Karşısında Sabitleniyor: 25 Nisan 2024 Güncel Değerler
  10. 13:10 Altın Piyasası Dalgalı: 25 Nisan 2024 Güncel Fiyatlar!
  11. 13:06 Pedro Sánchez, Eşinin Yolsuzluk İddialarıyla İlgili Soruşturma Nedeniyle Görevini Askıya Aldı
  12. 13:00 Trafikte Emniyet Şeridi İhlali Artık Daha Pahalı: Ceza Miktarı Yüzde 58 Arttı!
  13. 12:57 Simit Fiyatlarına %10 KDV Yansıyacak: Vatandaşlar Zam Endişesi Yaşıyor
  14. 12:53 Panathinaikos, AEK Athens Karşısında Şampiyonluk Yolunda Büyük Darbe Aldı!
  15. 12:49 Sağlıklı Atıştırmalık: Diyet Poğaçası Tarifiyle Lezzetli Alternatif!
  16. 12:45 TikTok CEO'su Shou Zi Chew''İçiniz Rahat Olsun, Hiçbir Yere Gitmiyoruz''
  17. 12:35 Türkiye Meyve Üretiminde Dünya Sıralamasında Yükseliyor: İşte Detaylar!
  18. 12:29 Karabaş Otu Balı: Doğal ve Etkili Bir Sağlık Destekleyicisi
  19. 12:25 Rusya, Uzayın Barışçıl Kullanımını Sağlamayı Hedefleyen Karar Tasarısını Veto Etti
  20. 12:18 Mardin'de Öğrencilerden Çağrı: Okuma Alışkanlığı Ailede Başlamalı
Politika Haberleri