Erdoğan'ın başkanları tasfiyesi demokratik hakmış!

Erdoğan'ın başkanları tasfiyesi demokratik hakmış!

Erdoğan'ın başkanları tasfiyesi demokratik h... AKP Sözcüsü Mahir Ünal, AKP’li Tayyip Erdoğan’ın belediye başkanlarını “demokratik hakkıyla istifaya çağırdığını'' söyledi.AKP Genel Merkezi’nde açıklamalarda bulunan Mahir Ünal, şunları söyledi:Bu ülkenin demokratikleşmesi,...

AKP Sözcüsü Mahir Ünal, AKP’li Tayyip Erdoğan’ın belediye başkanlarını “demokratik hakkıyla istifaya çağırdığını'' söyledi.

AKP Genel Merkezi’nde açıklamalarda bulunan Mahir Ünal, şunları söyledi:

Bu ülkenin demokratikleşmesi, devlet aklının demokratikleşmesi ve Türkiye’nin refahını artması için 15 yıldan beri verdiğimiz mücadele milletin gözü önünde cereyan ediyor.

CHP’YE: TÜRKİYE DÜŞMANI YAPILARIN SİYASİ APARATI
Kaset operasyonu ile göreve gelen Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin siyasetini nasıl dönüştürdüğünü görüyoruz. Adeta Türkiye düşmanı yapıların içerideki siyasi aparatı olarak hareket etmektedir. Siyasette iyi niyet önemlidir ama muhalefet yapmak demek düşmanlık yapmak demek değildir. Muhalefet yapmak demek milletin seçtiklerine düşmanlık yapmak demek değildir.

CHP açık bir şekilde Türkiye düşmanı yapıların içerideki siyasi aparatı gibi davranmaktadır. Bu milletin hayrına olan hiçbir meselenin yanında olmamıştır Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’si.

''CHP’Yİ MUHATAP ALMAYACAĞIZ’
CHP düşmanlık yaptığı sürece, Türkiye düşmanı güçlerin içerideki sözcüsü gibi davrandığı sürece biz CHP’yi muhatap almayacağımız bir süreden beri söylüyoruz. 9 Temmuz Maltepe mitinginden sonra Kılıçdaroğlu apaçık sokak çağrısı yapmıştı. Biz de ona neden sandık çağrısı yapmıyorsun demiştik.

Bir ilçe belediye başkanının hezayanı olarak değerlendirdik Tekirdağ’ı. CHP’nin sözcüsünün Tekirdağ’a gidip isyan çağrısını desteklemesi Maltepe’de yapılan sokak çağrısının bir devamı niteliğindedir. CHP sövücüsü Tekirdağ’a kadar gitti, isyan çağrısının arkasında olduğunu söyledi. Yetmedi, seçilmiş meşru Cumhurbaşkanı’na, ''faşist’, ''diktatör’ demek gibi provokatif söylem ile düşmanlığı devam ettirdiler. AK Parti olarak gerekli hukuki haklarımızı kullanıyoruz.

CHP’nin Türkiye içinde 15 Temmuz’a kadar kullandığı dilin söylem analizini de önümüzdeki günlerde paylaşacağız. Kılıçdaroğlu’nun CHP’si içeride bize karşı konuşmuyor. Bu söylemler, bu ifadeler, bu yalanlar yurt dışında 165 ülkede FETÖ’cülerin Türkiye karşıtı propagandalarına malzeme olarak yürütülüyor. FETÖ’cüler Kılıçdaroğlu’nun ve sövücülerinin hakaretlerini referans olarak kullanıyorlar.

Kaset operasyonu ile birlikte CHP ve Kılıçdaroğlu’nun CHP’si şunu bilmelidir. Onları kullanan efendiler şunu bilmelidir. Biz bu coğrafyada kendi kaderimizi tayin ederek yaşamaya devam edeceğiz. Ayağa kalkmakla kalmayıp o masada eşit olarak oturmaya devam edeceğiz.

''BİZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’LA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ’
Bu hakaretlerin, saldırıların tek bir gerekçesi vardır. Milletin bağımsızlık, bağımsız ekonomi, bağımsız savunma sanayi ve bağımsız Türkiye idealidir. Hangi oyunu oynarlarsa oynasınlar bu coğrafyada adeta umudu haline gelmiş, Recep Tayyip Erdoğan’a kiminle birlikte saldırırlarsa saldırsınlar biz Recep Tayyip Erdoğan’la yolumuza devam edeceğiz.

CHP istediği kadar bizi sabote etmeye, provoke etmeye, bizi tahrik etmeye çalışırsa çalışsın, Kılıçdaroğlu’na sesleniyorum; bugün kullandığın o çukur dilinle, söyleminle ve üslubunla, Cumhurbaşkanımızın ailesine uzattığın o çirkin dil ve söylemi sana iade ediyoruz. Biz tahrik olmadan gündemimizi ve Türkiye’ye dair hayallerimizi muhafaza ederek yolumuza devam edeceğiz ama sen siyasi bir aparat olarak siyasi tarihimizin çöplüğündeki yerini alacaksın. Kin ve nefret diline ortak olmayacağız.

20 Temmuz darbesi gibi bir uydurmaya bu millet itibar etmiyor. Bu millet senin kontrollü kaçışını da unutmadı. Türk yargısına yaptığın saldırıları bu millet unutmayacaktır.

AHMET EDİP UĞUR’UN İSTİFA AÇIKLAMASI
Siyasi riskin olduğu yerde keyfilik olmaz. AK Parti kendi değişiminin siyasi riskini alarak, Cumhurbaşkanımızın genel başkan olması ile birlikte kendisini 2019’a hazırlıyor. Bu süreçte Cumhurbaşkanımız demokratik hakkı olan istifaya çağırma hakkını kullandı. Genel başkanın kendi belediye başkanına istifa çağrısında bulunması demokratik meşruiyete uygundur. Bu çağrıya uyarak İstanbul, Ankara, Bursa, Düzce, Niğde belediye başkanlarımız istifa ettiler. Kendileri bizim yol arkadaşımızdır. Gelen de giden de aynı değerderdir. Bunları da paylaştık. Bu süreç zarfında biz AK Parti siyaseti olarak her bir arkadaşımızı bir nefer ve makam ve mevkii sahibi değil, sorumluluk ve görev sahibi olarak görürüz.


 

"Erdoğan'ın başkanları tasfiyesi demokratik hakmış!" haberi, 31 Ekim 2017 tarihinde yazılmıştır. 31 Ekim 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Erdoğan'ın başkanları tasfiyesi demokratik hakmış! haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Erdoğan'ın başkanları tasfiyesi demokratik hakmış! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:17 Işın Karaca’nın Eski Eşi Sedat Doğan'dan Şok Haber! Tanzanya’da Mahsur!
  2. 18:10 İnci taneleri yine bomba gibi! Azem ters köşe yapacak gibi!
  3. 18:00 Icardi, gol sıralamasında tarihi bir geri sayıma mı gidiyor?
  4. 17:52 Amerikalı Tüketicilerin Güveni Endeksi Mart Ayında Yükseldi
  5. 17:48 İzmir'de Zeki Müren'e Özel Heykel: Sanatın Mirası Sonsuza Kadar Yaşayacak
  6. 17:44 Zelyut Yorumuyla: Türkiye'de Dolar ve Sermaye Girişi Tartışmaları
  7. 17:41 İsrail'in Batı Şeria'da Filistin Topraklarına El Koyması: Raporun Şok Edici Bulguları
  8. 17:36 Oyuncu Kadir İnanır İyileşme Sürecinde: Türkan Şoray'dan Destek Mesajı Geldi
  9. 17:32 Fransa'da Milli Takımda Oruç Yasak Tartışması: Diawara Kamptan Ayrıldı
  10. 17:29 Peygamber Efendimiz’in Mukaddes Emanetlerinin Restorasyonu: Şişli’de Bir Mirasın Geleceğe Taşınışı
  11. 17:14 YEO Teknoloji ve Robo Otomasyon İş Birliğiyle Türkiye'nin Enerji Geleceğine Yön Veriyor
  12. 17:08 Salihli'de Şaka Görünümlü Tragedya: Arkadaşını Kazara Vuran Genç Tutuklandı
  13. 17:05 Aile ve Gençlik Fonu'na Başvurular Artıyor: Bakan Göktaş'tan Açıklamalar
  14. 15:51 Çakarlı Konvoyuyla Şov Yapmıştı! O Muhtar Konuştu!
  15. 15:38 Japonya yaşlanmaya karar verdi! Japonya'da büyük hamle!
  16. 15:32 Rıza Sümer’den Kepezlilere Çağrı Var!
  17. 15:32 Toyota'nın Küresel Satışları Şubat Ayında Geriledi: Çin'de Büyük Düşüş
  18. 15:28 Simpsons Dizisi ve Baltimore'daki Kargo Gemisi Kazası: Gerçeklik ile Kurgu Arasındaki İnce Çizgi
  19. 15:24 Olympiakos'un Türkiye hakkındaki açıklaması: "Bu söylentiler tamamen hayal ürünü"
  20. 15:23 A Milli Kadın Futbol Takımı 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için Kadro Belirledi
Gündem Haberleri