Erdoğan'ın şoföründen Meclis'te CHP'lilere ağza alınmayacak ifadeler

Erdoğan'ın şoföründen Meclis'te CHP'lilere ağza alınmayacak ifadeler

Erdoğan'ın şoföründen Meclis'te CHP'lilere a... Erdoğan’ın şoförlüğünü yaparken aday gösterilen İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, parlamentoda düzenlediği basın toplantısında kameralar önünde CHP’lilere ağza alınmayacak küfür ve hakaretler yağdırdı. CHP...

Erdoğan’ın şoförlüğünü yaparken aday gösterilen İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, parlamentoda düzenlediği basın toplantısında kameralar önünde CHP’lilere ağza alınmayacak küfür ve hakaretler yağdırdı. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’ı Rus Büyükelçi Anrey Karlov’a suikast düzenleyen polise benzeten Çamlı, CHP’lilere yönelik olarak “kuduz köpek gibi...'', “Hain kılıklı'', “alçaklık'', “p.ştluk'' ifadelerini kullandı.

BirGün Gazetesi'nin aktardığı habere göre Çamlı’nın TBMM’de düzenlediği basın toplantısında kullandığı saldırgan ifadeleri özetle şöyle:
>> Bu milletin hakimiyetini hiçe sayanları biz de hiçe sayarız. Anladıkları dilden onlarla konuşuruz. Birilerinin kalkıp kuduz bir köpek gibi arkadaşımızın bacağını ısırmasını, bunu nasıl tarif edeceğiz ya.

EREN ERDEM'E SUÇLAMA
>> (Eren Erdem’e yönelik) İran’cı mıdır, CİA’cı mıdır... Bütün konuşmaları hal ve hareketleri provokasyon kokan bir milletvekili gidiyor bizim Trabzon milletvekili arkadaşımızın ayağını ısırıyor.

>> Bir tane hain kılıklı, soy meselesidir. Nesebi soydan bahsetmiyorum. Fikri bir soydan bahsediyorum. Fikri soya ne kadar siz adamı kravatlı görseniz de içindeki o yüreğindeki, beynindeki o alçaklık, o puştluk soya çekiyor. Ve görüyorsun ve sinsi sinsi gidiyor. Orada hiç bir şeye müdahale etmeyen Ankara milletvekilimiz beklemediği görmediği, sinsice gidip yandan.
ALTAY'A HAKARET
>> Engin Altay. Kravatlı, normal bir şey zannediyorsunuz. CHP Grup Başkanvekili bu adam. Kocaeli milletvekili Akif Yılmaz kardeşimizi arkadan aynı Rus büyükelçisini vuran Fetöcü, CİA köpeği var ya. O Fetöcü, CİA köpeğinin Rus elçisinin arkasından vurması gibi o da aynı onun gibi arkadan saldırıyor.
>> Bu tarihi mücadeleyi sonuna kadar götüreceğiz. TBMM bombalanmış, beyaz adamın (ABD’yi kastediyor) köpekleri TBMM’yi bombaladılar. 80 milyon vatan evladını katletseler asla geçit vermeyeceğiz, buradan ilan ediyorum.
YÜZ YILDIR ÇEKİLEN ÇİLE
>> Yeter artık, yüz yıldır çekilen çileler yeter. Siyonizm güdümlü emperyalist düşmanlardan ve bir de onların içerideki işbirlikçilerinden çektiğimiz yeter. Milletle savaşı bırakın artık.
>> CHP bildiğimiz CHP işte. Kaptan Ahmet’in oğlu, Kasımpaşa’dan çıkmış, milletten aldğı güçle Beştepe ye gelmiş, ona diktatör diyorlar.
>> (İsmet İnönü’ye yönelik) ....Milli şefle führer mesajlaşıyorlar, sevişiyorlar, canım cicim muhebbetleri. O zaman führer gibi bıyık bırakmış. Bu ülkede ne kadar kötülük varsa anası da babası da CHP’dir.

"Erdoğan'ın şoföründen Meclis'te CHP'lilere ağza alınmayacak ifadeler" haberi, 12 Ocak 2017 tarihinde yazılmıştır. 12 Ocak 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Erdoğan'ın şoföründen Meclis'te CHP'lilere ağza alınmayacak ifadeler haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Erdoğan'ın şoföründen Meclis'te CHP'lilere ağza alınmayacak ifadeler 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  2. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
  3. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  4. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  5. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  6. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  7. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  8. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  9. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  10. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  11. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  12. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  13. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  14. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  15. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  16. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  17. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  18. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  19. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
  20. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
Politika Haberleri