Eren Erdem: Mafyayı ifşa ediyoruz, Osmanlı Ocakları

Eren Erdem: Mafyayı ifşa ediyoruz, Osmanlı Ocakları

Eren Erdem: Mafyayı ifşa ediyoruz, Osmanlı O... İstanbul Vezneciler’de gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybeden şehit polislerin cenazesinde Kılıçdaroğlu’na yönelik protestolara ilişkin CHP’den ilk tepki İstanbul Milletvekili Eren Erdem’den geldi.ERDEM: BİR...

İstanbul Vezneciler’de gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybeden şehit polislerin cenazesinde Kılıçdaroğlu’na yönelik protestolara ilişkin CHP’den ilk tepki İstanbul Milletvekili Eren Erdem’den geldi.

ERDEM: BİR İNSAN ŞEHİT CENAZESİNE NEDEN CEBİNDE KURŞUNLA GİDER?

Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, terörün ülkenin kanıksanmış bir gerçeğine dönüştüğünü ifade eden Erdem, “Öncelikle artık ülkenin kanıksanmış bir gerçeğine dönüşen terörün aldığı bütün canlara Allah’tan rahmet diliyorum. Şimdi ülkeyi teröre teslim etmiş bir iktidarın nasıl algı operasyonları yürüttüğünü açıklayacağım. Buradan kamuoyu vicdanına soruyorum: Bir insan, şehit cenazesine ne için gider? Şehidi uğurlamak, dua ve rahmet okumak için, şehit yakınına moral vermek için gider. Bir insan şehit cenazesine neden cebinde yumurtayla, kurşunla gider? Bu kişiler açıkça toplumda infial yaratmaya yönelik algı operasyonları yapmak için o cenazeye gitmişlerdir. Asıl dikkat çekici olan ise, bu provokatörler Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun ayağına tabanca mermisi bırakıyorlar. Bu bir mafya raconudur. Bu havuz medyası mermiyi bırakanlara şehit yakını derse, bizim şehitlerimizin yakınlarına mafya demiş olur. O yüzden böyle bir algı operasyonları yapıp onların vicdanını örselememelerini tavsiye ediyorum.'' dedi.

ERDEM: GERÇEK TEPKİ YARBAY MEHMET ALKAN’IN TEPKİSİDİR!

Şehit Yüzbaşı Ali Alkan’ın kardeşi Mehmet Alkan’ın "Düne kadar çözüm diyenler ne oldu da sonradan savaş diyor. Saraylarda 30 tane korumayla gezip, zırhlı arabalara binip ’Şehit olmak istiyorum’ diye bir şey yok" sözlerini hatırlatan Erdem, “Gerçek tepki, Yarbay Mehmet Alkan’ın tepkisidir. Cebinde mermi yoktur, sadece üstünde şehit kardeşinin üniforması vardır. Gerçek tepki, şehit annesinin Efkan Ala’ya gösterdiği tepkidir. Bu protestoyu yapan Binbaşına provokatör deniyor, cebinde yumurtayla mermiyle gelene şehit yakını deniyor, bunların şehitle yakından uzaktan alakası yok, bunlar militan.  Bugün yaşananlar Osmanlı Ocakları isimli bir çete tarafından örgütlenmiş bir provokasyondur. Bu provokasyonun arkasında Ak trollerin olduğunu da biliyoruz. Cebinde mermiyle yumurtayla cenazeye gidilmez. Bizim derdimiz şehitlerimizin olmamasıdır. Bu cenazelerden siyasi menfaat elde edenler, ahlaklı değildir. İnsanların acısını istismar etmeye kimsenin hakkı yoktur.'' dedi.

ERDEM: OSMANLI OCAKLARININ ŞEREFİ VARSA ŞEHİDE KELLE DİYENLERİN ÇELENKLERİNİ PARÇALASINLAR!

AKP’li milletvekillerinin beyanlarını hatırlatan Erdem, “Osmanlı Ocakları denilen zerzevat güruhuna buradan soruyorum: Eğer gerçekten zerre kadar şerefiniz, namusunuz varsa şehide ''kelle’ diyenlerin çelenklerini parçalasınlar. CHP ne genel başkanı ne de bir milletvekili şehide hakaret etmez, terör örgütlerine kucak açmaz, onları meşru göstermez.

''Öcalan’ın olayları okuma kabiliyeti ve tecrübesi var. Mesajları sürecin geleceğini düşünen bir hassasiyeti yansıtıyor’ sözünü Yalçın Akdoğan değil de Kılıçdaroğlu söyleseydi nolurdu? Veya Mehmet Metiner yerine Kılıçdaroğlu ''Öcalan’ın durduğu yer, Türkiye’nin demokratikleşme sürecine katkı sağlayan bir yer. İmralı’da çok anlamlı, çok değerli şeyler söylüyor’ deseydi nolurdu? Veya Yiğit Bulut’un söylediği ''Abdullah Öcalan Ortadoğu'da Türkiye'nin önünü açıyor’ veya Hilal Kaplan’ın ''Bir zamanlar “ölmeye hazırım'' diyen Öcalan, şimdi “yaşatmaya hazırım'' diyor’ sözünü Kılıçdaroğlu söylese nolurdu? Tüm bu açıklamalar büyük puntolarla havuzda manşet olurdu. Hiçbir ifadesinde bu ülkenin çocuklarına en ufak bir suretle kötü ifade kullanmayan birinin ayağına bugün tabanca mermisi konuyor. Mermiyi koyan mafya da Osmanlı Ocaklarıdır. Aktroll de bu işin içindee var; örneğin Esat Ç ''Sen tarafını seçtin Kılıçdaroğlu, artık bu ülkede şehit cenazesine katılamayacaksın’ diye tivit atıyor. Kim belirliyor bunu? Demek ki burada bir hazırlık var, bunu net görmek lazım. Bu mafyalara şehitlerimi teslim etmeyeceğiz. Bunların kimlerden talimat aldığını biliyoruz. Siyasetçilerin ayağına mermi koyan mafyalardan ve talimat aldığı kişilerden hesap soracağız.'' dedi.

ERDEM: CAMİYE AYAKKABIYLA GİRDİLER DİYEN ZAT CAMİYE CEBİNDE KURŞUNLA GİRENLERE BİR SÖZ SÖYLEYECEK Mİ?

Erdem son olarak konuya ilişkin şu sözleri söyledi: Bizim kültürümüzde camiye, cenazeye, şehitlere saygısızlık yoktur. Camiye cebinde yumurta e kurşunla giren kişiler en başta bu değerlere saldırmışlardır. Ben merak ediyorum, acaba ''Camiye ayakkabıyla girdiler diyen’ zat, camiye cebinde tabanca mermisiyle girenlere karşı bir söz söyleyecek mi? Sanmıyorum, bu protestoyu yapanların talimatı aldığı yer belli. Bu olayın peşini bırakmayacağız. Bizi meydanlardan, şehit cenazelerinden uzaklaştıramayacaklar.'' 

"Eren Erdem: Mafyayı ifşa ediyoruz, Osmanlı Ocakları" haberi, 08 Haziran 2016 tarihinde yazılmıştır. 08 Haziran 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Eren Erdem: Mafyayı ifşa ediyoruz, Osmanlı Ocakları haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Eren Erdem: Mafyayı ifşa ediyoruz, Osmanlı Ocakları 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 17:52 Amerikalı Tüketicilerin Güveni Endeksi Mart Ayında Yükseldi
  2. 17:48 İzmir'de Zeki Müren'e Özel Heykel: Sanatın Mirası Sonsuza Kadar Yaşayacak
  3. 17:44 Zelyut Yorumuyla: Türkiye'de Dolar ve Sermaye Girişi Tartışmaları
  4. 17:41 İsrail'in Batı Şeria'da Filistin Topraklarına El Koyması: Raporun Şok Edici Bulguları
  5. 17:36 Oyuncu Kadir İnanır İyileşme Sürecinde: Türkan Şoray'dan Destek Mesajı Geldi
  6. 17:32 Fransa'da Milli Takımda Oruç Yasak Tartışması: Diawara Kamptan Ayrıldı
  7. 17:29 Peygamber Efendimiz’in Mukaddes Emanetlerinin Restorasyonu: Şişli’de Bir Mirasın Geleceğe Taşınışı
  8. 17:14 YEO Teknoloji ve Robo Otomasyon İş Birliğiyle Türkiye'nin Enerji Geleceğine Yön Veriyor
  9. 17:08 Salihli'de Şaka Görünümlü Tragedya: Arkadaşını Kazara Vuran Genç Tutuklandı
  10. 17:05 Aile ve Gençlik Fonu'na Başvurular Artıyor: Bakan Göktaş'tan Açıklamalar
  11. 15:51 Çakarlı Konvoyuyla Şov Yapmıştı! O Muhtar Konuştu!
  12. 15:38 Japonya yaşlanmaya karar verdi! Japonya'da büyük hamle!
  13. 15:32 Rıza Sümer’den Kepezlilere Çağrı Var!
  14. 15:32 Toyota'nın Küresel Satışları Şubat Ayında Geriledi: Çin'de Büyük Düşüş
  15. 15:28 Simpsons Dizisi ve Baltimore'daki Kargo Gemisi Kazası: Gerçeklik ile Kurgu Arasındaki İnce Çizgi
  16. 15:24 Olympiakos'un Türkiye hakkındaki açıklaması: "Bu söylentiler tamamen hayal ürünü"
  17. 15:23 A Milli Kadın Futbol Takımı 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için Kadro Belirledi
  18. 15:18 İş Bankası'ndan heyecan verici duyuru: 16 İl ve 21 ilçede memur alımı başlıyor!
  19. 15:18 Yerel seçimlerde kolaylık: THY'den ücretsiz iade ve değişiklik hakkı
  20. 15:18 BM İnsan Hakları Komiseri: İsrail'in Gazze'de Açlığı Silah Olarak Kullanması Savaş Suçu Olabilir
Politika Haberleri