Eren Erdem'den iftiralara çok sert yanıt!

Eren Erdem'den iftiralara çok sert yanıt!

Eren Erdem'den iftiralara çok sert yanıt! Toykan Gökgöz/ ABCCHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, sosyal medyada kendisini tescilli suç örgütü lideri Sedat Peker'le ilişkilendirenlere ateş püskürdü. Eren Erdem, "En son kulağımın arkasında Sedat Peker'e yer kalmıştı...

Toykan Gökgöz/ ABC

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, sosyal medyada kendisini tescilli suç örgütü lideri Sedat Peker'le ilişkilendirenlere ateş püskürdü. Eren Erdem, "En son kulağımın arkasında Sedat Peker'e yer kalmıştı onu da yaptılar" diyerek bugüne kadar birden fazla suçlamaya maruz kaldığını, suçlamaların arkasında iktidar tarafından yönlendirilen AK Troller olduğunu belirtti.

SÜLEYMAN SEBA'NIN YEĞENİ 

İddiayı ortaya atan isimlerin iktidarın kontrolünde olduğunu vurgulayan CHP'li vekil, söz konusu fotoğraftaki kişinin 'Abaza Oğuz' lakaplı bir kişi olduğunu anlatarak, "Kendisi Süleyman Seba'nın yeğenidir, Beşiktaştlı olduğum, Çarşı'yı çok sevdiğim için Sakarya'da birkaç kez görüştüm. Katıldığım bir etkinlikte yan yana geldik" dedi. 

BEN SOSYALİSTİM BU ADAMLARLA NE İŞİM OLUR

Eren Erdem, sosyalist bir dünya görüşüne sahip olduğunu belirterek Sedat Peker gibi isimlerle yan yana gelmesinin mümkün olmadığını şu sözlerle anlattı; “Ben solcu bir insanım sol sosyalist dünya görüşüne sahip bir kişiyim. Aynı zamanda anti kapitalist bir Müslümanım, yani benim bu tür hareketler yapan kişilerle birlikte anılmam tabiri caiz ise mantık ve izah dışı bir durumdur. Bunlar kasıtlı yapılan işlerdir.  Ben bu insanları kaale almıyorum, hiçbir zaman herhangi bir mafya babasıyla bırakın fotoğraf çekilmeyi yan yana bile gelmedim."

'SALDIRILAR SİSTEMATİK'

CHP'li Erdem kendisine yöneltilen suçlamaların sistematik bir hal aldığının altını çizerek, "Bu memlekette bir tek Zeki Müren ile ilişkilendirilmedim. Yani rahmetliyi çok severdim kendisi yaşasaydı onunla da ilişkim olduğu yazılacaktı. Benim için 'Rus ajanı', 'İran ajanı', 'FETÖ'cü dediler en son kulağımın arkasında Sedat Peker’e yer kalmıştı. En son ona da yamamaya çalışıyorlar. Bu tavır iktidarın Eren Erdem ismini toplumda itibarsızlaştırma adına artık ne yapacağını bilemez hale geldiğinin çok somut bir delilidir" ifadelerini kullandı. 

O GÖRÜNTÜYE AÇIKLAMA

eren1-005.jpg

"Hayatımda hiçbir mafya babasıyla aynı kareye girmedim" diyen Eren Erdem, 'Abaza Oğuz' isimli kişiyle yan yana görüntülendikleri geceyi şu şekilde açıkladı; "Sakarya’da Kavaklı Gençlik Derneği adı altında faaliyet yapan ülkücü ve İslam tandansı olduğunu bana söyledikleri, davet ettikleri bir gece vardı. O gece de benim konuşma yaptığım esnada oraya çeşitli çelenkler getirildi. Fakat o ortamda mafya babaları yoktu.

'FANATİK BEŞİKTAŞLIYIM'

"Bir isimle ilgili görüntü paylaşılmış yanılmıyorsam Abaza Oğuz diye biri. Bu kişi Süleyman Seba’nın öz yeğenidir. Ben de fanatik bir Beşiktaş taraftarıyım. Benim için Süleyman Seba çok önemli bir isimdir.  Ben de fanatik bir Beşiktaş taraftarı olduğum için bu kişiyle birkaç defa Sakarya ziyaretinde bir araya gelme durumum oldu. Bu kişi Sakarya bölgesinde uyuşturucuyla mücadele eden bir kişidir. Onun dışında benim kendisiyle bir yakınlığım diyaloğum olmamıştır ama kendisi Süleyman Seba’nın yeğeni olması münasebeti ile benim açımdan çok kıymetlidir." 

"Eren Erdem'den iftiralara çok sert yanıt!" haberi, 23 Eylül 2017 tarihinde yazılmıştır. 23 Eylül 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Eren Erdem'den iftiralara çok sert yanıt! haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Eren Erdem'den iftiralara çok sert yanıt! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 19 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:10 İsrail Saldırısında Hamas’ın Üst Düzey Lideri Hayatını Kaybetti
  2. 11:04 Ocak 2024’te Türkiye’nin Net UYP’si Eksi 300 Milyar Dolara Düştü
  3. 11:01 Şok gelişme! Ünlü banka Türkiye'den çekiliyor!
  4. 11:01 Altın fiyatları yükselişte! Gram altın ve çeyrek altın ne kadar oldu?
  5. 10:59 Gizli İttifak: SpaceX, ABD İstihbaratıyla Casus Uydular İçin Hamle Yapıyor
  6. 10:55 Sağlık ve Güzellikte Zeytin Yaprağının Sırrı
  7. 10:52 Nevşin Mengü'den "Kızılcık Şerbeti" yorumu: Kadınlar, İslamcı erkeklerin önüne atıyor kendini
  8. 10:49 Et fiyatlarıyla ilgili tarih verildi: 2-3 yıl daha cep yakacak
  9. 10:49 Deprem mi oldu, nerede deprem oldu?
  10. 10:44 Mansur Yavaş, Ankara'da son anket sonuçlarını açıkladı
  11. 10:42 Fenerbahçe’nin Trabzon’daki Faciası:Acun Ilıcalı sessiz kalmadı!
  12. 10:40 AK Partililer okullara gitmeye başladı: Öğretmen ve velilerden oy istediler
  13. 10:38 MHP'li vekil: "Gücümüz olsa vallahi gider İsrail'e müdahale ederiz.."
  14. 10:35 Beşiktaş'ta devrim gibi karar! Sezon sonunda büyük değişiklik kapıda!
  15. 10:35 CarrefourSA, Migros, ŞOK'ta fırsat yağmuru! Koli koli al, %35 Kazan!
  16. 10:33 Karar yazarı Akif Beki: Gözünüz aydın, yeni vergi artışlarınız yolda
  17. 10:31 BluTV’nin Prens Dizisi İkinci Sezonuyla Geri Dönüyor,2.Sezon Afişi Yayınlandı!
  18. 10:27 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: 47 ilaç, geri ödeme listesine alındı
  19. 10:23 Beşiktaş'tan Cenk Tosun ve Salih Uçan kararı
  20. 10:20 Gerçek mi, Yapay Zeka mı? YouTube Şimdi Şeffaflık Sağlıyor!
Politika Haberleri