Ali Koç’tan Galatasaray yönetimine çağrı: İstediğiniz yerde istediğiniz zamanda

Ali Koç’tan Galatasaray yönetimine çağrı: İstediğiniz yerde istediğiniz zamanda

Ali Koç’tan Galatasaray yönetimine çağrı: İs... Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli kulübün Yüksek Divan Kurulu’nda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Koç Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e yaptığı düello çağrısını da yeniledi.

Ali Koç’un açıklamalarından satır başları şu şekilde:

“Sayın Dursun Özbek’e teşekkür ediyorum. Dün Tahkim Kurulu çıkışında duruma değinmiş. Oğlum sadece bileğini kırdı. Durumu iyi. Perşembe ameliyat oldu, dün maça geldi. Destekleriniz için teşekkür ederim.

Bir dönüm noktasındayız ve hep beraber doğru kararları vermek zorundayız. Bugün bir maçı konuşacağız lakin sadece bu maçı konuşmayacağız. Bu maç bardağı taşıran son damlaydı. Şampiyonluk adayları arasında en çok kırmızı alan takımız. Ne yönetim, ne hoca sesini çıkarmadı.”

“DİREKT ETKİ EDEN 5 PUAN”

“Sadece 2 maçı alalım. Sivas-Galatasaray maçı 3 puan, Adana Demirspor maçı kaybedilen 2 puan. Direkt etki eden 5 puan… Önümüzde iki yol var. Bu iki yolu size birazdan anlatacağım. Bu iki yolu oyladık dün yönetimde. Karar 11’e 3 çıktı. Bu kararı da açıklayacağım.”

“ADANA DEMİRSPOR MAÇINDA DAYAK YEDİK!”

“ADS maçında bütün takım dayak yedik. Bir takımın bu kadar VAR kararları ve müdahalesi ile hakkının yendiği başka bir maç daha yoktur ligde. Bu maç niyet perspektifinden değerlendirilmelidir. Bu maçın hakemi de giden MHK tarafından atanmıştır adeta bizden sonrası tufan denilerek. Hiç atanmaması gereken bir isim bu maça atanmıştır.”

“MERT HAKAN’IN GOLÜ YÜZDE 100 GOL”

“Mert Hakan’ın golü bize göre %100 gol. Hadi ele çarptı diyelim, biz göremedik VAR gördü. Ama aynı VAR, penaltılarımızı göremiyor. Düşünsenize, bu maç malum rakibimizin başına gelmiş olsaydı neler olmuştu?”

“BELHANDA SAMET’İ DÜŞÜRÜYOR”

“Belhanda zıplıyor, topa müdahalesi bile yok. Direkt olarak Samet’i düşürüyor. Daha pozisyon bitmeden hakem devam diyor. Burada yaşananlar bir hakem hatası değildir”

“FENERBAHÇE GOL ATAR DİYE KORKUYOR”

“Miha Zajc’ın son dakika pozisyonu, yarı penaltı gibi bir pozisyon lakin veremiyor. Vermiyor değil, veremiyor. Bunlar hakem hatası değildir. ‘Ya Fenerbahçe gol atarsa’ diye korkuyor.”

GALATASARAY’A GÖNDERME: BİZ YALANDAN ADALET İSTEMİYORUZ!

“Biz yalandan bir adalet istemiyoruz. Sivas ve Adana’da yaşananlardan sonra hakemlik müessesesinin bittiğinin en büyük kanıtıdır. Futbolda yolsuzluğun belgesi bu iki maçtır İngilizce ve Türkçe bir gram bilmeyen bir hoca. Portekizce hakeme diyor ki ‘Niye faulü vermiyorsun?’ Çat kırmızı kart. Bu arkadaş herhalde emekli olduğunda ‘Ben Jesus’u attım.’ yazacak. Onun için yapıyor.”

BEŞİKTAŞ’IN PAYLAŞIMINA CEVAP: GÜLEREK İZLEDİM

Ali Koç, Beşiktaş’ın yaptığı paylaşımlara da cevap verdi. Koç, “Dün gece diğer rakibimiz uyandı. Üst üste tweetler attılar. Bu hiç konuşmayan kulüp birden konuşmaya başladı. Benim de sesimi kullanarak bir video yapmışlar. Ben gülerek izledim.” dedi.

ÖZBEK’E MESAJ: NEDEN GELMEZSİNİZ?

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e geçtiğimiz günlerde televizyonda birlikte program yapmak için davet gönderen Ali Koç, bu davete olumsuz yanıt almıştı. Koç bu konuyla ilgili, “Gelin iddialarınızı istediğiniz zamanda istediğiniz televizyonda tartışalım dedik. Bu kadar inanıyorsanız iddianıza ve bu kadar güzel algı yapıyorsanız, neden gelmezsiniz? Galatasaray’a sesleniyorum. İstediğiniz zaman, istediğiniz yerde, dilerseniz diğer kardeşinizi de getirin tartışmaya hazırım” ifadesini kullandı.

“BİR ÖNCEKİ FEDERASYON, TÜRK FUTBOLUNA EN ÇOK ZARARI VEREN FEDERASYONDUR”

“Bir önceki federasyon, Türk futboluna en çok zararı veren federasyondur. ‘8 Mart operasyonuna engel oldunuz, şimdi konuşuyorsunuz’ diyorlar. Biz, güç kimin elindeyse onun istekleri doğrultusunda atamalar yapılacağı için bu işin karşısında durduk.”

“MURAT ILGAZ İÇİN ÖZÜR DİLENMEDİ”

“VAR atamalarından sorumlu Murat Ilgaz, Fenerbahçe Genel Kurul üyesi dendi. Baktık, yok öyle bir şey. Sonra çıkıp özür dilediler mi? Hayır.” Rakibimiz kendi maçlarında az uzatılıyormuş diye çıktı bizi örnek verdi. Başka takım mı yok ya? Bu bizim büyüklüğümüzü gösterir, orası ayrı.”

“LALE ORTA FENERBAHÇELİYMİŞ…”

“Lale Orta, MHK Başkanı atandı. Fenerbahçeliymiş falan filan. E giden de Galatasaraylıydı, hiç ağzınızı açtınız mı? Biz açtık mı?”

“BEN TFF’Yİ BÖYLE BASKI ALTINA BİR KULÜP GÖRMEDİM”

“Ben hayatımda algı ve manipülasyonu hep bir ağızdan bu kadar iyi yapıp, başta TFF ve futbol paydaşlarını baskı altına almış, bu mertebeye gelmiş başka camia dünya üzerinde görmedim”

“VAR’I TÜRK HAKEMLERİNDEN KURTARMALIYIZ”

“En kısa zamanda VAR’ı Türk hakemlerinden kurtarmalıyız. VAR hakemleri yabancı hakemlerden oluşmalı.”

“KARAOĞLAN’I BİZİM MAÇA VERİYORLAR, BÖYLE SAÇMALIK OLUR MU?”

“Erkan Özdamar ve Atilla Karaoğlan’a uzun süre görev verilmeyecek dendi. 6 hafta mı uzun süre? Hele Özdamar. Gevşeklik, amatörce, maçı katleden adama 6 hafta ceza veriyorlar. Atilla Karaoğlan şimdi ben bu adamla neden aynı cezayı aldım diyecek. Bizim maça veriyorlar. Şaka gibi ya, böyle saçmalık olur mu ya”

“LİGDEN ÇEKİLMEYİ AKLINIZDAN BİLE GEÇİRMEYİN”

“Ligden çekilme gibi saçma sapan bir şey yok. Sakın aklınızdan bile geçirmeyin. Amatör kümeden Fenerbahçe’yi başlatın falan öyle bir şey yok. Bunlar duygusal çıkışlar. Aklınıza getirmeyin böyle şeyler. Önümüzde iki yol var. Selahattin Baki’nin dediği gibi bitireceğiz, şampiyon mu bitireceğiz? Yoksa ‘Yeter artık, maça çıkmıyoruz.’ mu diyeceğiz? Maça çıkıp 1 dakika sonra sahadan ayrılmak bu sezonu feda etmektir. Ama geleceğimiz için tarihi bir adımdır. Yönetim içerisinde bu konuda oylama yaptık. Bir kere ölme işine ben inanıyorum. 11’e 3 oyla devam kararı çıktı. 3 kişi arasında ben vardım.”

“BAŞKANLIĞIMI FEDA ETMEYE HAZIRIM”

“Artık biz figüran mı olacağız ? Yoksa bu ülkenin futbolunu temizleme uğruna bu günlerden feragat mı edeceğiz ? Ben başkanlığımı feda etmeye hazırım.”

 

"Ali Koç’tan Galatasaray yönetimine çağrı: İstediğiniz yerde istediğiniz zamanda" haberi, 04 Şubat 2023 tarihinde yazılmıştır. 04 Şubat 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Ali Koç’tan Galatasaray yönetimine çağrı: İstediğiniz yerde istediğiniz zamanda haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ali Koç’tan Galatasaray yönetimine çağrı: İstediğiniz yerde istediğiniz zamanda 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:16 Pazarcık'ın yeni belediye başkanı anlattı: Son mesai saatinde 4.5 milyonluk fatura kesildi
  2. 09:13 Fatih Terim isyan etti: Böyle bir hakem masraf edip Fransa'dan mı getirilir
  3. 09:06 İstanbul boğazındaki ünlü mekanda tecavüz skandalı
  4. 09:00 Çorlu tren kazası davası bugün
  5. 08:50 AK Parti’den Bursa’da dev enkaz: Borç 20 milyar TL
  6. 08:45 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda seferler üç gün sonra normale döndü
  7. 08:40 Hyundai IONIQ 5, Türkiye'ye özel donanımıyla satışa sunuldu
  8. 08:35 Kiracısı Demet Akalın'ı çıldırttı: O evi almak için milletin ağız kokusunu çektim
  9. 08:31 Gönül Dağı dizisinin ekibinde yaşanan taciz davası sonuçlandı
  10. 08:27 CHP kurmayları anlattı: Yargı krizi konuşulacak
  11. 08:24 ABD'ye kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında son durum: Oğuz Murat Aci'nin avukatından açıklama
  12. 08:20 İsmailağa'da liderlik kavgası kızıştı: Cübbeli Ahmet'ten tehdit açıklaması
  13. 08:16 Diyanet Tasarruf Genelgesi’ni deldi: Audi A6 tahsis edildi
  14. 08:11 Aytunç Erkin yazdı: Ziyaret iptal olabilir 2 gün içinde netleşecek
  15. 08:08 Fehmi Koru: Seçim yenilgisini yeni gündemlerle unutturma başarısı sebebiyle, AK Parti’ye tebrikler
  16. 08:04 Meteoroloji'den sağanak alarmı: Meteoroloji'den 44 il için sarı kodlu uyarı
  17. 05:03 25 Nı̇san 2024 günlük burç yorumları
  18. 01:30 Mobil operatör abone sayısı şaşırttı: Türkiye nüfusundan fazla!
  19. 01:28 Yeni robot hem hazırlayacak hem de pişirecek
  20. 01:15 Range Rover'ın Yerine Göz Atın! Jeep'in 2 Milyon Satış Barajını Aşan Modeli Artık Türkiye'de!
Spor Haberleri