Fikret Orman Erdoğan'ı öve öve bitiremedi

Fikret Orman Erdoğan'ı öve öve bitiremedi

Fikret Orman Erdoğan'ı öve öve bitiremedi Beşiktaş'ın yapımı tamamlanan yeni stadı Vodafone Arena'nın protokol açılış gerçekleşt.Vodafone Arena'nın açılış töreni, Cumhurbaşkanı Recep tTayyip Erdoğan'ın gelmesiyle başladı. Törene Eski Cumhurbaşkanı Abdullah...

Beşiktaş'ın yapımı tamamlanan yeni stadı Vodafone Arena'nın protokol açılış gerçekleşt.

Vodafone Arena'nın açılış töreni, Cumhurbaşkanı Recep tTayyip Erdoğan'ın gelmesiyle başladı. Törene Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve başbakan Ahmet davutoğlu ile diğer bakanlar da katıldı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın açılışında açıklamalarda bulundu;

"Bugün Beşiktaşımız evine döndü, Kara Kartal evine döndü. Atatürk'ün takımı olan, halkın takımı olan Beşiktaşımız  evine döndü. Halkın takımı olan Beşiktaş'ımız, halkın Bumhurbaşkanının önderliğinde açılışını yapacak. Değerlerimizi koruyarak bugünlere kadar geldik. Her zaman halkın takımı olduk.  Beşiktaş Kulübü bu ülke için şehitler vermiştir. Değerlerimizi koruyarak her zaman halkın takımı olduk.

Sayın Cumhurbaşkanım sizi biliriz, ahde vefayı bilirsiniz. Beşiktaş Kulübü de bilir. Allah razı olsun. İstanbul'un Kadir ağabeyi sayın Kadir Topbaş, siz de sağolun her zaman destek oldunuz. Vodafone kendi hükümlülüğünde olmamasına rağmen buraya akıllı stat için 14 Milyon gibi yatırım yapmıştır. teşekkür ediyorum.  Vodafone, kendi yükümlülüğünde olmamasına rağmen, akıllı star için 14 milyon euro destek vermiştir. En çok da bize inan aziz Beşiktaş'ın taraftarlarına teşekkür etmek istiyorum; sağ olsunlar, var olsunlar."

"Türkiye son 14 yılda her alanda olduğu gibi spor alanında da büyük ilerleme kaydetmiştir. Stadın mimarisinde bin sene önce İstanbul'daki Kolezyum'dan esinlenildi. Fikir babalarından biri de Cumhurbaşkanımızdır. Vodafone Arena, Türkiye'nin ilk akıllı stadı, dünyanın da en akıllı statlarından biri.Harika bir dijital deneyim yaşatacağız. Çimin altında hem ısıtma, hem de soğutma sistemleri var. Böylece çimin bozulması engellenecek ve kusursuz olması sağlanacak."

"CUMHURBAŞKANIMIZ GİZLİ KAHRAMANSINIZ"

"Stadımızdaki müzemiz,localar,restoranlar ve Kartal Yuvası, her gün taraftara açık olacaktır. Stadımızda en düşük bilet fiyatından girenle, en yüksek bilet fiyatı ile giren aynı kalitede hizmeti alacak. İnönü stadından çıkan demirin yaklaşık 19 katı kadar demir kullandık Vodafone Arena'da. Saygıdeğer cumhurbaşkanımız, siz olmasaydınız bugün bu coşkuyu yaşayamayacaktık. Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız, siz Karakartal'ın evine dönüşünün gizli kahramanısınız."

"İnönü'deki ilk golü rahmetli başkanımız Süleyman Seba atmıştı. Eski stadımız 70 yıla yakın Kara Kartal'a yuva oldu. Futbolcularımız dünyanın en iyi stadında maçına çıkacak, Beşiktaş taraftarı dünyanın en iyi stadında takımı izleyecek. Ama bize bu ortamda Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve Belediye başkanımız çok yardım etti."

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın konuşmasının ardından kürsüye çıkan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, ' Sayın Cumhurbaşkanım bu stadın yapılmasında ne kadar katkınız olduğunu biliyorum. teşekkür ediyorum' dedi.Demirören konuşma sırasında kendisini ilk önce Beşiktaş başkanı olarak tanıttı ve törende kahkaha tufanı koptu."

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın konuşmasının ardından kürsüye çıkan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, ' Sayın Cumhurbaşkanım bu stadın yapılmasında ne kadar katkınız olduğunu biliyorum. teşekkür ediyorum' dedi.Demirören konuşma sırasında kendisini ilk önce Beşiktaş başkanı olarak tanıttı ve törende kahkaha tufanı koptu.

Törene katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu ise;

Biz hepimiz şahidiz ki Beşiktaş çok sağlam bir geleneğe sahip. Sembolü Kartal olarak Selçuklu amblemine sahiptir. Beşiktaş camiası her zaman devleti ve milletinin yanında oldu ve beraber yürüdü. Beşiktaş camiası ve taraftarı, aidiyet bağları olan taraftarların başında geliyor. Beşiktaş burada her maçta başarılı olsun ama bayrağımızı temsil ettiği maçlarda başı öne eğik çıkmasın inşallah. Bu stadyum inşallah hiçbir hakaretin de yansımadığı bir stadyum olsun. Bu stat değil Türkiye'nin, dünyanın en nazik, en nezih, centilmenlik dışı hareketlerin hiç görülmediği stadı olsun. Beşiktaş, taraftarı geleneği altyapısı ile örnek bir kulüptür... Beşiktaş bu stat ile geleceğini garanti altına almıştır' açıklamasında bulundu.

ERDOĞAN VE GÜL PASLAŞTI

Açılışın ardından sahaya inen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül saha üzerinde futbol oynadı. Erdoğan ile Gül'ün sık sık paslaştığı görüldü.

"Fikret Orman Erdoğan'ı öve öve bitiremedi" haberi, 10 Nisan 2016 tarihinde yazılmıştır. 10 Nisan 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Fikret Orman Erdoğan'ı öve öve bitiremedi haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Fikret Orman Erdoğan'ı öve öve bitiremedi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 19:38 Prof. Dr. Canan Karatay'dan Sağlıklı Et Pişirme İpuçları!
  2. 19:37 Milletvekillerinin tüm zamları açıklandı!
  3. 19:33 Limonlu Bisküvili Pasta: Lezzetli ve Kolay Tarif
  4. 19:30 Kartlı ödemelerde rekor kırıldı! Geçen seneye göre yüzde 126 artış gözlemlendi
  5. 19:25 Fırında Mercimek Köftesi: Sağlıklı, Lezzetli ve Vegan Dostu Bir Protein Alternatifi!
  6. 19:24 Çiçeklerdeki Mantar Sivrisineği Sorununa Pratik Çözümler
  7. 19:18 İçişleri Bakanlığından İddialara Müfettiş Ataması: Mardin ve Diyarbakır Belediyeleri İncelemede
  8. 19:13 Samsunspor, Adana Demirspor Maçı Öncesi Eksiklerini Belirledi
  9. 19:12 CHP devraldığı belediyelerin borçlarını halka açtı: Toplam 100 milyar TL borç
  10. 19:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Artık Fenerbahçeli değilim
  11. 18:59 Erdoğan Romanya Cumhurbaşkanı lohannis ile telefonda görüşmesi yaptı
  12. 18:37 Stoltenberg açıkladı: "Ukrayna'ya daha fazla hava savunma sistemi sağlama kararı aldık"
  13. 18:33 CHP'li başkan, belediyenin borcunu billboardlarda açıkladı!
  14. 18:33 Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi
  15. 18:33 Galatasaray'da 5 önemli futbolcu ile sözleşmeler yenilendi!
  16. 18:24 Google Haritalar uygulamasına yepyeni bir özellik geldi
  17. 18:22 Tayvanlı Bisikletçi Jacky Chen, İsrail-İran Gerilimi Altında Dünya Turuna Devam Ediyor
  18. 18:19 Facebook, bu kez Tiktok'un o özelliğini kopyalıyor
  19. 18:17 Limonun Kabuğuyla Tüketmenin Sağlık Faydaları
  20. 18:11 Türk Havalimanı Dünya Sahnesinde: Skytrax'ın En İyi Havalimanları Listesinde Yer Aldı
Spor Haberleri