Galatasaray'da 5 önemli futbolcu ile sözleşmeler yenilendi!

Galatasaray'da 5 önemli futbolcu ile sözleşmeler yenilendi!

Galatasaray'da 5 önemli futbolcu ile sözleşm... Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de bitime 7 hafta kala 5 futbolcuyla devam etme kararı almış bulundu. Başkan Dursun Özbek ve Başkanvekili Erden Timur'un katılımıyla Fernando Muslera, Lucas Torreira, Barış Alper Yılmaz, Abdülkerim Bardakcı ve Kaan Ayhan ile yeni sözleşmeler imzalandı.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de bitime 7 hafta kala 5 futbolcuyla devam etme kararı almış bulundu. Başkan Dursun Özbek ve Başkanvekili Erden Timur'un katılımıyla Fernando Muslera, Lucas Torreira, Barış Alper Yılmaz, Abdülkerim Bardakcı ve Kaan Ayhan ile yeni sözleşmeler imzalandı.

İmza töreninde konuşan Dursun Özbek, futbolcuları için şu sözleri dile getirdi:

"Bu imza töreninde kardeşlerimizin yanında olmayı özellikle istedim. Galatasarayımız için bu zamana kadar verdikleri emek, çaba ve fedakarlık için onlara bir kez daha büyük bir teşekkür gönderiyorum."

ere.jpg

"MUSLERA BİZDEN BİRİSİ"

"Muslera, yalnız sahada gösterdiği performansla değil, efendiliğiyle de tüm spor severlerin gönlünde taht kurmuş birisidir. Fernando Muslera'yı yabancı bir futbolcu olarak değil, bizden birisi olarak görüyorum. Kendisi beni hiç ikiletmedi. Bana 'sen ne diyorsan öyle olsun başkan' dedi. Kendisine teşekkür ediyorum. Benim dileğim Muslera'nın Galatasaray formasıyla futbola veda etmesi ve başka bir görevle kulübümüze hizmet etmesidir."

ABDÜLKERİM DURMAZ

"Sevgili Abdülkerim, seni ilk transfer ettiğimiz günü hatırlıyor musun? Kimilerinin burun kıvırdığı aslan parçası... Biz senden hiç kuşku etmedik. Sen de gösterdiğin performansla birçok kişiyi düşündüklerine pişman ettin. Önünde uzun ve başarılarla dolu yılların olacak. Sana da sevgilerimi iletiyorum."

LUCAS TORREIRA

"Lucas Torreira takımımızın enerji küpü, orta sahamızın dinamosu. Bugüne kadar elde ettiğimiz başarılarda büyük katkısı var. Terinin son damlasına kadar mücadele ettiğinden eminiz, sana güveniyoruz, böyle devam etmeni diliyoruz ve seni çok seviyoruz."

KAAN AYHAN

"Kaan Ayhan kardeşim, her zaman göreve hazırdır. İhtiyaç olduğunda her pozisyonda oynayıp, aklını ve kalbini kullanan çok değerli bir sporcumuz. Kısa sürede yıllardır bu takımın formasını giyiyormuşçasına bir performans sergiledi. Kendisine teşekkür ediyorum."

BARIŞ ALPER YILMAZ

"Sevgili Barış, Türk futbolunun son dönemdeki yükselen yıldızı. Sokaklarda top oynayan çocuklar gol attıktan sonra artık "Barış Alper" diye sevinmeye başladı. Bu özverinden en ufak bir parça bile kaybetmemeni diliyorum."

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'un konuşmasında şu sözler yer aldı:

"Gerçekten iki yıldır herkesle birlikteyiz, çok uzun yıllar gibi geldi. Hepsiyle farklı farklı dostluk yaşıyoruz. Ben de onlarla birlikte çok şey öğreniyorum. Dışarıdan mücadele gibi gözükse bile, duygusal tarafı çok başka. Geçtiğimiz sene yaz kampında toplantı yaptık ve amacımın ne olduğunu anlatmak istedim. Allah kimsenin gönlüne boş yere tutku koymaz. O gün orada 'Misyonum sizi hayallerinize kavuşturmak. Hepimizin misyonu, birbirimizi hayallere kavuşturmak.' dedim. Geçen sene hayallerimize kavuştuk, inşallah bu sene de kavuşacağız. Aslan gibi çok güzel yürekli insanlar görüyorsunuz. İnşallah futbolcularımızın kariyeri başarılarla dolu olur. Ailelerine de teşekkür ederim."

"Galatasaray'da 5 önemli futbolcu ile sözleşmeler yenilendi!" haberi, 19 Nisan 2024 tarihinde yazılmıştır. 19 Nisan 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Galatasaray'da 5 önemli futbolcu ile sözleşmeler yenilendi! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Galatasaray'da 5 önemli futbolcu ile sözleşmeler yenilendi! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 03 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:14 Elazığ'da 4,0 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi!
  2. 00:12 Sandıktan sonra Gazze siyaseti değiştirmeye başladı: AK Parti kaybetti Filistin kazandı
  3. 00:09 WhatsApp'ı Artık Kullanamayacak Telefonlar Belli Oldu!
  4. 00:02 Show TV'nin Bahar Dizisine İddialı Rakip! Kanal D'den Yeni Dizi Sürprizi!
  5. 00:01 Survivor'da gergin anlar yaşandı!: Resmen takımı değişti!
  6. 00:01 Altın Sahipleri Dikkat! 2 Ay Sürecek Bu Olay Yarın Başlıyor! Hazırlıklı Olun!
  7. 23:58 MEB öğretmen atamaları belli oldu!: Proje okullarına başvuru tarihleri de açıklandı!
  8. 23:56 Tek ısırığı ile öldüren yılan görüldü!: İşte Türkiye'nin en zehirli yılanı!
  9. 23:54 Çinli kadınlar neden yalnızca kaynar su içiyor?
  10. 23:53 İşte Turkcell'in yeni yönetim kurulu!: Peki, hangi isimler atandı?
  11. 23:50 SPK 2 şirketin ilk halka arzını onayladı!: Peki, bunlar hangi şirketler?
  12. 23:48 Esnaf, emekli ve dar gelirli vatandaşlar için müjde geliyor!: Torba yasası belli oldu!
  13. 23:46 İşte bahçelerde eksik olmayan danaburnu böcekleri için etkili çözüm!
  14. 23:36 Tatilcilere Müjde! THY 4 Günlük İndirim Kampanyası ile Hayallerinizdeki Tatile Ucuz Uçun!
  15. 23:26 Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör Küslüğü X aşk yüzünden!
  16. 23:22 Kızılcık Şerbeti'nin Yapımcısı Müjdat Gezen'e Olay Sözler İle Çıkıştı!
  17. 23:17 Alina Boz Hamile Mi? Alina Boz Bu Yüzden Mi Evlendi?
  18. 23:17 Otomobil sektöründe yeni dönem: Tüketicilerin mağduriyetine çözüm yolda
  19. 23:12 Aziz Yıldırım'ın Savaş Gemisi Denizlerde!
  20. 23:11 SON DAKİKA: Süper Lig'de sürpriz gelişme! Teknik adam istifa etti!
Spor Haberleri