Gazi'de evinin balkonunda vurulan Pınar Gemsiz son sözü: Yaşar vuruldum

Gazi'de evinin balkonunda vurulan Pınar Gemsiz son sözü: Yaşar vuruldum

Gazi'de evinin balkonunda vurulan Pınar Gems... Gazi Mahallesi’ndeki gösteriler sırasında otomatik bir silahtan açılan ateş sonucu 3 çocuk annesi Pınar Gemsiz, ikinci kattaki evinin içerisinde göğsünden vurularak yaşamını yitirdi. Eşi Yaşar Gemsiz evlerinin yakınına gelen...

Gazi Mahallesi’ndeki gösteriler sırasında otomatik bir silahtan açılan ateş sonucu 3 çocuk annesi Pınar Gemsiz, ikinci kattaki evinin içerisinde göğsünden vurularak yaşamını yitirdi. Eşi Yaşar Gemsiz evlerinin yakınına gelen iki zırhlı araçtan sonra eşinin vurulduğunu söylerken savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. Gemsiz’in cenazesi bugün toprağa verilecek. G. Doğu’daki operasyonları protesto etmek için önceki gün 21.30 sıralarında Gazi’de bir grup gösteri yaptı. Polis ile göstericiler arasında yaşanan çatışmanın ardından nereden geldiği belli olmayan bir kurşun Gemsiz’in evinin balkonundaki çift katlı camı delerek göğsüne saplandı. Özel bir araçla hastaneye kaldırılan Gemsiz yapılan müdahalelere karşın kurtarılamadı. Gemsiz’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

''112 ile anlaşamadık’

Eşinin vurulma olayını anlatan Yaşar Gemsiz, “Yürüyüş sırasında ne oluyor ne bitiyor diyerek camdan bakarken iki tane zırhlı aracın evimizin yakınına gelmesiyle epey bir silah sesi gelmeye başladı. O sırada oğlumla konuşurken seri atış sesi duyduk. Hemen ardından eşim ''Yaşar vuruldum’ diye bağırdı. Salona geldim eşim elini kaldırdı ve bana bakar bakmaz yere yığıldı. Komşularımın kapısına vurarak yardım istedim ve 112’yi aradım. Ama bir türlü 112 ile anlaşamadık. Tekrar balkona çıktım ve esnaf ile çevreden yardım istedim. Daha sonra eşimi alıp hususi araçla hastaneye götürdük. Orada yaşamını yitirdi. 3 aylık bebeğim var kim yaptıysa Allah yanlarına bırakmasın'' diye gözyaşı döktü.

Polis 05.00’te geldi

Yaşar Gemsiz’in ağabeyi Mehmet Gemsiz ise “Biz aile olarak başka canların yanmaması için faillerin bulunmasını istiyoruz. Bu tür olayların üzeri örtüldüğü zaman başka canlar da gider. Faili kim ise ortaya çıkarılsın ve adalet tecelli etsin'' diye konuştu. Polisin dün sabah 05.00 sıralarında gelip fotoğraf çektiğini ve kovan aradığını söyleyen Mehmet Gemsiz “Suçlu olmasalar bu aceleleri ne? Neden rastgele ateş açıyorlar. Zaten savcı da silah en az 100 metre uzaktan ateşlenmiş diyor. Umarız sorumluları bir an önce bulunur ve yargılanır'' ifadelerini kullandı.

Doğalgaz faciası olabilirdi

Pınar Gemsiz’in vurulduğu evin karşısındaki 1338. Sokak No.10’da bulunan Türkmen Apartmanı’nın doğalgaz borusunun geçtiği kutuya da Gemsiz’in evine isabet eden kurşunla aynı çapta bir merminin girdiği tespit edildi. Merminin doğalgaz borusuna isabet etmemesi ile tam bir faciadan dönülürken apartman sakinleri, “Mermi borunun 2 cm. yanından geçmiş. Biz de faciadan dönmüşüz'' dedi.

Bazı görgü tanıkları da polisin 3-4 gündür sokaklarda Mehter Marşı çalarak dolaştığını, böyle bir provokasyonun olacağını tahmin ettiklerini söyledi.

"Gazi'de evinin balkonunda vurulan Pınar Gemsiz son sözü: Yaşar vuruldum" haberi, 17 Mayıs 2016 tarihinde yazılmıştır. 17 Mayıs 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Gazi'de evinin balkonunda vurulan Pınar Gemsiz son sözü: Yaşar vuruldum haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Gazi'de evinin balkonunda vurulan Pınar Gemsiz son sözü: Yaşar vuruldum 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 20:41 Edirne'de Jandarma Operasyonu: FETÖ ve PKK-KCK Üyeleri Yakalandı
  2. 20:22 İpek Kıraç, bir haftada elde ettiği 174 milyon dolarlık gelirle Türkiye'nin en zengin kadını oldu
  3. 20:22 Altın sahiplerini endişelendiren uyarı: 200 lira düşüş yolda!
  4. 19:53 Gazze'deki Şifa Hastanesi Baskını: 200'den Fazla Filistinli Öldü
  5. 19:48 Enerji Bakanı: Nisan Ayında Elektrik ve Doğalgaz Fiyatlarında Değişiklik Olmayacak
  6. 19:46 Pratik ve Doğal Çözümlerle Pas Lekelerinden Kurtulun!
  7. 18:17 Işın Karaca’nın Eski Eşi Sedat Doğan'dan Şok Haber! Tanzanya’da Mahsur!
  8. 18:10 İnci taneleri yine bomba gibi! Azem ters köşe yapacak gibi!
  9. 18:00 Icardi, gol sıralamasında tarihi bir geri sayıma mı gidiyor?
  10. 17:52 Amerikalı Tüketicilerin Güveni Endeksi Mart Ayında Yükseldi
  11. 17:48 İzmir'de Zeki Müren'e Özel Heykel: Sanatın Mirası Sonsuza Kadar Yaşayacak
  12. 17:44 Zelyut Yorumuyla: Türkiye'de Dolar ve Sermaye Girişi Tartışmaları
  13. 17:41 İsrail'in Batı Şeria'da Filistin Topraklarına El Koyması: Raporun Şok Edici Bulguları
  14. 17:36 Oyuncu Kadir İnanır İyileşme Sürecinde: Türkan Şoray'dan Destek Mesajı Geldi
  15. 17:32 Fransa'da Milli Takımda Oruç Yasak Tartışması: Diawara Kamptan Ayrıldı
  16. 17:29 Peygamber Efendimiz’in Mukaddes Emanetlerinin Restorasyonu: Şişli’de Bir Mirasın Geleceğe Taşınışı
  17. 17:14 YEO Teknoloji ve Robo Otomasyon İş Birliğiyle Türkiye'nin Enerji Geleceğine Yön Veriyor
  18. 17:08 Salihli'de Şaka Görünümlü Tragedya: Arkadaşını Kazara Vuran Genç Tutuklandı
  19. 17:05 Aile ve Gençlik Fonu'na Başvurular Artıyor: Bakan Göktaş'tan Açıklamalar
  20. 15:51 Çakarlı Konvoyuyla Şov Yapmıştı! O Muhtar Konuştu!
Gündem Haberleri