Gergerlioğlu'nun okul aile birliğinden de istifası istendi!

Gergerlioğlu'nun okul aile birliğinden de istifası istendi!

Gergerlioğlu'nun okul aile birliğinden de is... Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar nedeniyle geçtiğimiz ay Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından hakkında soruşturma başlatılan Kocaeli Barış Platformu Sözcüsü ve T24 yazarı uzman doktor Ömer...

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar nedeniyle geçtiğimiz ay Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından hakkında soruşturma başlatılan Kocaeli Barış Platformu Sözcüsü ve T24 yazarı uzman doktor Ömer Faruk Gergerlioğlu, aynı gün Kocaeli Valiliği tarafından açığa alınmıştı. Gergerlioğlu'nun yönetim kurulu üyesi olduğu cami yaptırma derneğinin yardım toplama başvurusu da, "Üyeniz soruşturuluyor" denerek reddedilmişti.

T24'te yer alan habere göre, son olarak 2 gün önce Facebook hesabı 'hack'lenen, kişisel web sitesi hacker saldırılarına uğrayan Gergerlioğlu'nun bu sefer de okul aile birliğinden istifası istendi. 

Gergerlioğlu, yaşanan süreci şu ifadelerle anlattı:

"Geçtiğimiz gün oğlumun ortaokulundaki okul aile birliği kongresine çağırdılar. Aslında çok da heveslisi değildim ama 'Benim de bir katkım olur' diye yönetim kurulu için aday oldum, seçildim. 'Cami olayından sonra burada da bir başka asap bozucu olay olur mu?' diye düşünmedim değil, ama 'Ya bu kadar da olmaz herhalde' dedim"

"OKUL SINIRLARINDA DOLAŞABİLİRSİNİZ'' 

"Aradan bir müddet geçti, çağrılmıyorum herhangi bir toplantıya. Telefonum çaldı, yönetim kurulu başkanı Ahmet Bey arıyordu. 'Ya hocam seni kaç yıldır tanırım. Değil üyeliğini iptal, buraya başkan olması gereken adamsın ama söylemek bana düştü, müdür bey 'Ömer Bey açığa alınmış, okul aile birliği yönetim kurulunda olamaz' diyerek senin listeden çıkarılman gerektiğini söylüyor, fiili çalışmalara seni katmadık, hatta FETÖ'den tutuklu birisinin baldızını da listeden sildi' dedi. Ben de 'Bu nasıl karar' diyerek müdürü aradım 'Yahu böyle saçmalık olur mu, bana yazılı gerekçe verin' dedim. Bunun üzerine 'Açığa alınanların dernek yönetim kurulu üyesi olamayacağı ama veli olduğu için okul sınırlarında dolaşabileceğine' dair bir yazı verdi. 'Bunun gerekçesi nedir?' deyince İlçe milli Eğitim müdürünün yazısını sundu, yazıda 'FETÖ/PYD'den açığa alınanların kamu kurumlarına alınmaması istenmekteydi'"

"ÖĞRETMEN DEĞİLİM, DOKTORUM''

"'Bir kere bu yazıda herhalde Türkçe hatası var, öğretmense okuluna alınması istenmiyor herhalde ama burada kastedilen açığa alınanların hiçbir devlet dairesine, hastane, adliye, valilik vb. ise tam bir saçmalık. Ben zaten bu okulun öğretmeni değilim, başka bir hastanede açığa alınmış doktorum' deyince 'Tam da ikinci anlam olduğu için sizi kamusal statüsü olan dernek yönetim kurulu üyesi yapamıyoruz' dedi. 'Kardeşim bir kere ya benim istifa etmem veya 3 kez toplantıya katılmamam durumunda yönetim kurulu kararıyla ihracım dışında sizin böyle bir yetkiniz yok' desem de kar etmedi, 'Yazıyı imzalayın' dedi. Ben de 'Şu gerekçe yazısını alayım' deyince 'Vermem, resmi yazıdır' dedi"

MÜDÜR YARDIMCISI: ORTALIKTA HUKUK KALMADI AMA...

Ardından Kocaeli Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhlis Bey'i aradım, durumu anlattım, 'Ya doktorum böyle saçmalık olur mu, müdür yanlış iş yapmış ben onu arayıp hemen konuyu düzelteceğim' dedi. Aramış, bu sabah okula yine gerilmiş bir şekilde gittim. Müdür Bey'in odasına girdim ayrıntılı konuştum. Benden iki kez özür diledi. 'Kardeşim böyle bir saçmalığa itiraz ettiğimi görüyorsun , insan bu saçma durumu bir araştırır' deyince 'Bize gelen yazı bu, ortalıkta hukuk kalmadığını biliyorum ama ben de bir memurum, ortalık karışık' dedi. 'İnsanların onurlarıyla onamak bu kadar ucuz mu?' dedim ona. 'Siz artık toplantılara katılınız, Amirler sözle söyler sonra gündem olunca üstüne yatar ben onlara yine yazı yazacağım, yazılı bildirsinler ama bildirmezler ki' diyerek tekrar yazı yazdırdı"

"Gergerlioğlu'nun okul aile birliğinden de istifası istendi!" haberi, 23 Kasım 2016 tarihinde yazılmıştır. 23 Kasım 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Gergerlioğlu'nun okul aile birliğinden de istifası istendi! haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Gergerlioğlu'nun okul aile birliğinden de istifası istendi! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 20:53 Hızlı Uyumanın Sırları: Sadece Birkaç Dakikada Uykuya Dalmanın Yolları!
  2. 20:49 Tarım Bakanlığı, çiftçilere yönelik yeni destekler açıkladı!
  3. 20:49 İstanbul'da toprak kayması yaşandı: 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi!
  4. 20:45 Biden Yönetimi İsrail'e 1,3 Milyar Dolarlık Silah Satışı İçin Hazırlık Yapıyor
  5. 20:42 Gaziosmanpaşa'da Toprak Kayması: 14 Gecekondu Etkilendi, 70 Kişi Tahliye Edildi
  6. 20:38 Görsel Zeka Testi: Hızlı Düşünme ve Algılama Becerilerinizi Ölçün!
  7. 20:37 Sağlık Bakanı Koca açıkladı: Randevu alıp gitmeyenler dikkat!
  8. 20:33 AYM'den ifade özgürlüğü kararı alındı: Bildiri dağıtmak için artık izne gerek yok
  9. 20:33 NATO, Ukrayna'ya Askeri Destekte Kararlı: Savunma Kapasitesi Güçleniyor
  10. 20:27 Alerjik Astım: Semptomları, Tanı ve Tedavi Yöntemleri
  11. 20:19 Isparta'da Uyuşturucu Taciri Kaçmaya Çalışırken Yakalandı
  12. 20:14 Tottenham, Fenerbahçe'nin Yıldızı Sebastian Szymanski İçin Hamle Yapıyor
  13. 20:13 Apple, WhatsApp ve Threats uygulamalarını Çin mağazasından kaldırdı
  14. 20:10 Türkiye'de Yüksek Döviz Kuru: macOS mı, Windows mu? İşletim Sistemleri Karşılaştırması
  15. 20:08 ÖSYM tarafından bu hafta sonu 4 sınav yapılacak
  16. 20:03 İzmir'de Meydana Gelen Trafik Kazasında Bir Kişi Hayatını Kaybetti
  17. 19:53 20 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları
  18. 19:49 Türkiye Ekonomisine IMF Değerlendirmesi: Reformlar Ön Planda
  19. 19:38 Prof. Dr. Canan Karatay'dan Sağlıklı Et Pişirme İpuçları!
  20. 19:37 Milletvekillerinin tüm zamları açıklandı!
Gündem Haberleri