'Gülen'in patronu İshak Alaton'du ancak Üzeyir Garih'ten emir alırdı'

'Gülen'in patronu İshak Alaton'du ancak Üzeyir Garih'ten emir alırdı'

'Gülen'in patronu İshak Alaton'du ancak Üzey... Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden FETÖ Çatı Davası’nın 3. gününde geçmişte ''FETÖ’nün askeri hizmetlerden sorum imamı’ olduğunu belirten Hacettepe Matematik bölümü mezunu Çetin Acar dinlendi.“FUHUŞ...

Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden FETÖ Çatı Davası’nın 3. gününde geçmişte ''FETÖ’nün askeri hizmetlerden sorum imamı’ olduğunu belirten Hacettepe Matematik bölümü mezunu Çetin Acar dinlendi.

“FUHUŞ ORDUSU'' İDDİASI

Çetin Acar, cemaatin 3 bin kişilik ''fuhuş ordusu’ kurduğunu, kendilerine karşı çıkan yargı mensupları, siyasiler ya da milletvekillerinin koynuna bunları sokup şantaj yaptıklarını iddia etti. Acar ''fuhuş ordusu’nun başında da eski emniyet müdürü Cihangir Çelik'in olduğunu bunun dışında, "Orospular imamı" olduğunu anlattı.

Sabah saatlerinde 10:30'da başlayan duruşmada Çetin Acar'ın tanık olarak ifadesine başlamadan önce Mahkeme Başkanı Selfet Giray, tanıklık yemini yaptırdı. Başkan, "Namus ve şerefin üzerine yemin eder misin" dedi. Tanık Acar, "Namusum, şerefim ve rabbim üzerine yemin ederim" diye yemin etti.

“GÜLEN – ERDOĞAN KAVGASI OLARAK GÖRMÜYORUM''

İfadeleri sırasında sık sık "Rabbim beni affetsin", "Milletim beni affetsin", "Benim bir suçum varsa cezamı verin" diye haykıran Çetin Acar bu davayı Fethullah Gülen, Recep Tayyip Erdoğan kavgası olarak görmediğini, Türk milletini, Türk devletini, Türk ordusunu ele geçirmek için İsrail-Amerika adına yapılmış bir operasyon olarak değerlendirdiğini anlattı.

“TSK’YA ÖĞRENCİ SOKMAKTA ZİRVEYDİM''

Davanın sanıklarından Kazım Avcı'yla tanıştıdığını, en çok kendisinin TSK'ya asker yetiştirdiğini, 10 civarında öğrenci soktuğunu belirten Acar, "TSK'ya öğrenci sokmakta zirveydim, Allah nasip ederse FETÖ'yle mücadelede de zirve olacağım" diye konuştu.

Çetin Acar'ın bir diğer iddiasıyla Ergenekon hakimlerinden Sedat Sami Haşıloğlu'na ilişkindi. Haşıloğlu'yla çok yakın arkadaş olduğunu belirten Çetin Acar, "Haşıloğlu Ankara'da Harp Okulu hizmetleri verirdi. Kendisi de Hava Harp Okulu'ndandı" dedi.

GÜLEN’İN PATRONU

Fethullah Gülen'in patronunun İshak Alaton olduğunu ancak Gülen'in Üzeyir Garih'ten emir aldığını iddia eden Çetin Acar, "Yazıklar olsun hala FETÖ içinde olana, yazıklar olsun hala Fethullah terör örgütüdür diyemeyene" diye de sık sık haykırdı. Acar "Allah senin belanı versin Fethullah" dedi.

YÜKSEL’E KASET KUMPASI

Nuh Mete Yüksel'e kaset kumpasını da anlatan Çetin Acar şunları söyledi:

"Avukat Abdulkadir Aksoy'un çiftlik evine Kazım Avcı'yla beraber giderdik. Biz sadece et götürürdük. Oraya İzmir'den Fethi Ün, İstanbul'dan Orhan Erdem geliyordu. Kemalettin Özdemir de oradaydı. Aksoy'un Nuh Mete Yüksel'in Fethullah Gülen hakkında açtığı davayı takip ettiği günlerdi. Bir gün Kemalettin Özdemir bir CD getirdi, CD'yi getirdiğinde hepimizin yüzü güldü. Aynı şekilde Işık TV'de ÇYDD'yle ilgili Kemalettin Özdemir'in köpek komiserlerinin çektiği kaset Işık TV'de yayınlandı. Bunu izlerken Abdulkadir Aksoy'un da yüzü çok güldü. Nuh Mete Yüksel'in davasında Fethullah Gülen bize ''Allah ve Resulu yargılanıyor’ diye haber gönderiyordu. Burada ne Allah ne de Resulu yargılanıyor. Siyonizm ve Amerika'ya köpeklik yapanlar yargılanıyor."

Çetin Acar, Kemalattin Özdemir'in yalan söylediğini öne sürerek "Ne olur buna kanmayın" dedi.

"'Gülen'in patronu İshak Alaton'du ancak Üzeyir Garih'ten emir alırdı'" haberi, 11 Ocak 2017 tarihinde yazılmıştır. 11 Ocak 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan 'Gülen'in patronu İshak Alaton'du ancak Üzeyir Garih'ten emir alırdı' haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. 'Gülen'in patronu İshak Alaton'du ancak Üzeyir Garih'ten emir alırdı' 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 18 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:27 Kenya'da Helikopter Kazası: Genelkurmay Başkanı Ogolla ve 10 Askeri Personel Hayatını Kaybetti
  2. 22:22 Bahar Geldi, Flamingolar Ankara'nın Gölbaşı İlçesine Misafir Oldu!
  3. 22:22 Çin BM Güvenlik Konseyi'nde İsrail'e Gazze Çağrısı Yaptı
  4. 22:09 Türkiye'nin Önde Gelen Mobilya Devi İflas Etti!
  5. 22:05 Netanyahu açıkladı: "Varoluşsal bir tehlikeyle karşı karşıyayız"
  6. 21:57 Hindistan'da 47 Milyon Yıllık Dev Yılan Fosili Bulundu!
  7. 21:20 Türk Kargo Şirketi GKN İflas Etti: Beşiktaş ve Galatasaray'ın da Sponsoruydu!
  8. 21:14 Ünlü Reçel Markası İflas Etti: 139 Yıl Önce Kurulmuştu!
  9. 21:01 Zeytin Değil Altın Hasat Etti: Bahçesinde Çapa Yaparken Altın Dolu Bizans Hazinesini Buldu!
  10. 19:26 Trabzonspor'dan Salih Uçan ve Oliver Torres Hakkında O Açıklama Geldi!
  11. 19:19 Fenerbahçe'nin THY Avrupa Ligi play-off'unda Monaco ile karşılaşmaları belli oldu!
  12. 18:56 Piyasalarda Dalgalı Seyir: BIST 100 Düşüşle Kapanış Yaptı, Bankacılık Endeksi Arttı
  13. 18:51 TCMB'den Piyasa Düzenlemesi: Menkul Kıymet Tesis Oranı %1'e İndiriliyor
  14. 18:44 Sağlıklı ve Lezzetli Atıştırmalık: Pratik Hurma Topları Tarifi
  15. 18:37 Rönesans Rezidans Faciası: Müteahhidin Çarpıcı Savunması 'Bina Yan Yattı, Çökme Olmadı'
  16. 18:31 Tokat'ta meydana gelen 5.6 büyüklüğünde deprem
  17. 18:26 Arsenal, Ferdi Kadıoğlu'nu Gözlemlemek İçin İstanbul'a Gözlemci Gönderdi
  18. 18:20 Web Bağlantısı Sorunlarına Hızlı Çözümler: İnternet Deneyiminizi İyileştirin!
  19. 18:14 Senatör Nelson: Çin'in Gizli Uzay Programları ABD'yi Uyandırmalı
  20. 18:09 İran Komutanı: İsrail'in Nükleer Tesise Saldırı Tehdidi, Politika Değişikliğine Neden Olabilir
Gündem Haberleri