Muharrem İnce: FETÖ''cülerden mi öğrendiniz?

Muharrem İnce: FETÖ''cülerden mi öğrendiniz?

Muharrem İnce: FETÖ''cülerden mi öğrendiniz? CHP''nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, yükselen toplumsal muhalefeti tanımlamak için kullanılan ''dip dalga'' benzetmesini ileriye taşıdı...

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Halk Tv'de Uğur Dündar'ın hazırladığı Halk Arenası programına konuk oldu. İstanbul Bakırköy'de gerçekleştirilen yayında İnce gündem başlıklarını değerlendirdi.  İnce'nin konuşmasından satırbaşları şöyle:

  • Yaren'in mektubu gibi o kadar çok mektup var ki, bunlar en büyük vitamin. Mektuplar kaybolmasın, seçimden sonra Çankaya Köşkü'nde sergileyeceğim. Birisi çıkardı, alyansını göndermiş, 6-7 alyans oldu. Kayınpederinin 46 yıl önce evlenirken verdiği Türk bayrağını teslim eden ablamız oldu.

'ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ SİYASETLE UĞRAŞIYORUM'

  • Çocukluğumdan beri siyasetle uğraşıyorum. Siyaset benim için çok özel alandı. Arkadaşlarım film artistlerinin sporcuların isimlerini ezberlerdi, ben politikacıları bilirdim.

İZMİR MİTİNGLERİ DAHA ÖZELDİR'

  • İzmir mitingleri çok özeldir. Ankara biraz daha cılız geçer, memur şenridir. Ben Ankara'da o meydanda 20'li yaşlardan beri en az 70-80 mitinge gitmişimdir. Böyle bir şey yok.

'PAZAR GÜNÜ HALLEDEBİLECEĞİMİZE İNANIYORUM'

  • 4 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı adayı olduğumda dedim ki, 2. Tura bu işi bırakırsak başa baş yarış yaparız dedim. Bugün bu noktada değilim, ben bunun Pazar günü 1. Turda halledelebileceğimize inanıyorum.

'ARTIK ASLA BUGÜNKÜ GİBİ BİR TÜRKİYE OLMAYACAK'

  • 81 milyon merak etmesin. Artık asla bugünkü gibi bir Türkiye olmayacak. Artık insanların bir umudu var, kazanmaya yakın olduğunu hissediyor insanlar ve karşı tarafta bir telaş var. Benim 5 yaşımdan beri hayatımı sorgulamışlar. Boş işlerle uğraşıyorlar. Yandaş medyada hakkımda haberler yaptırıyorlar. Kimse inanmıyor.

'SES KAYDI FETÖ'CÜLERİN İŞİYDİ'

  • Şimdi Facebook'ta para verip aleyhimdeki yazıları dolaştırmaya çalışıyorlar. Bunun sokak diliyle özeti şudur: Tarzan zorda. Bunlara kimsenin kulak asmamasını istiyorum. Yok ses kaydı. Bu FETÖ'cülerin işiydi. FETÖ'cülerden mi öğrendiniz. Dublaj montaj.'

YARIN YAĞMUR YAĞARSA ŞEMSİYESİZ KONUŞACAĞIM'

  • 106 miting, oruçluyken o sıcak altında saatlerce beni beklediniz. Ama işimiz henüz bitmedi. Ben yarın İstanbul mitingine sürünerek geleceğim, yine geleceğim. Yağmur yağarsa da yağmurun altında şemsiyesiz konuşacağım.

'TRT GENEL MÜDÜRÜNÜ KULAĞINDAN TUTUP ORADAN ATTIĞIMDA HAKSIZ MIYIM?'

  • TRT, AA, YSK. İzmir'de 3 milyon kişiyle miting yaptım, TRT 1 dakika vermedi. Ankara'da 2 milyon insanın üstünde miting yaptım, TRT vermedi. AKP'ye oy veren kardeşlerime: Elektrik faturalarında TRT payı ödüyoruz. TRT genel müdürünü kulağından tutup oradan attığımda haksız mıyım? Anayasada TRT'nin tarafsız olduğu yazar. Tayyip Erdoğan devletin uçağıyla propaganda yapıyor. Ben sizin verdiğiniz paralarla kiraladığım uçakla geldim.

'AA VE YANDAŞ KANALLAR ERDOĞAN ÖNDE DİYE HABER YAPACAKLAR'

  • Yüzde 68 Erdoğan önde diye haber yapacaklar. TRT ve yandaş kanallar. AA böyle haberler yayacak. Moralinizi bozacak. Referandumda yüzde 65'le başlamışlardı. Aynı numarayı çekecekler.

'SANDIK BAŞLARINDAN AYRILMAYIN'

  • Sizden istedikleri şu, Erdoğan 65, muharrem ince 15 diyecek, moralinizi bozup sandıkları terk edeceksiniz, onlar da çalacak. Plan bu. Cumartesi akşamdan gidin okulların bahçesinde yatın. Gün ışımadan okulların bahçesinde olun. Sandık başlarından sonra seçim kurullarının önlerinden ayrılmayın.

'YSK'NIN ÖNÜNDE BEKLEYECEĞİM'

  • Pazar Yalova'da oyumu kullandıktan sonra Ankara'ya gidip YSK'nın önünde sandalye koyup bekleyeceğim.
  • Benim görevim miting yapmak, sizin göreviniz alanları doldurmaktı. Şimdi göreviniz seçim kurullarının önünde olmak. Benim görevim avukatlarla birlikte YSK'nın önüne gitmek.

'YÜZDE 55'LERDEN BAHSEDİYORUM, NEYİNİ ÇALACAKLAR?'

  • Bu seçim, eskinin son, yeninin ilk seçimi.
  • 15 bin 20 bin oy çalacaklar. Ben size yüzde 55'lerden bahsediyorum, neyini çalacaklar korkmayın. Anket şirketleri İnce 24 yazıyor ya geçin onları, öyle bir şey yok.

'DİP DALGASI DEĞİL TSUNAMİ'

  • Dip dalgası diyorlar ya öyle değil. Bu Tsunami. Bu benim uykularımı kaçırıyor. Sorumluluk duygusu. Eyvah diyorum ekonomik kriz kapıda. Bunu yapacağız, kimsenin kuşkusu olmasın.
  • Birilerini önüne gelen kandırıyor. Ben onu kandırmayacağım. Güzel emeklilik günleri yaşatacağım. Türkiye zenginleşecek, Cumhurbaşkanının emekli maaşı da artacak, güzel yaşayacak.

'FATİHLİ OLAN BENİM, NİŞANTAŞILI OLAN ERDOĞAN'

  • Bay derken, şunu söylemek istiyor, elit, seçkinci. Halbuki Fatih'li olan benim Nişantaşılı olan Erdoğan. Milletin evladı benim, saraylı olan o. Tam bir beyaz Türk. Rizeliliği bile bıraktı, beyaz çay içiyor.
  • Kibir kulesi, insanlara tepeden bakan. Kime kardeşim dediyse gitti.

"Muharrem İnce: FETÖ''cülerden mi öğrendiniz?" haberi, 22 Haziran 2018 tarihinde yazılmıştır. 22 Haziran 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Muharrem İnce: FETÖ''cülerden mi öğrendiniz? haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Muharrem İnce: FETÖ''cülerden mi öğrendiniz? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:48 Özel: "Mithat Bülent Özmen, tam Eyüpsultan gibi bir başkan"
  2. 13:47 CHP Parti Meclis Üyesi Turgay Özcan "şüpheli" sıfatı ile ifade verdi
  3. 13:46 Dilan Polat ve Nez Demir davasında mahkeme kararı verdi!
  4. 13:23 "TKP'liyim, AKP'ye oy vereceğim" demişti, AKP'nin Gençlik Kolları yöneticisi olduğu ortaya çıktı!
  5. 13:23 Anket şirketi şaşkına döndü, sonuçları yeniden kontrol edecek!
  6. 13:04 Ankara seçim anketi şok etti: Asal Araştırma inanmakta zorlandı!
  7. 12:58 Ekrem İmamoğlu: "Anketlerde hep öndeyiz, seçimi de kazanacağız!"
  8. 12:58 Yaz saati uygulaması başlıyor: Saatler bir saat ileri alınacak!
  9. 12:58 Ankara ve İstanbul için yepyeni bir seçim Kararı!
  10. 12:58 Karabük'te sosyal medya skandalı: 8 kişi gözaltına alındı!
  11. 12:56 Putin: Polonya ve Baltık Ülkelerine Yönelik Saldırı İddiaları 'Tamamen Saçmalık'
  12. 12:51 İsrail'in Gazze Saldırıları: 62 Filistinli Hayatını Kaybetti,Kızılay Çalışanları Serbest Bırakıldı
  13. 12:47 Telefon Ekranınızı Ters mi Düz mü Tutmak: Artılar ve Eksiler
  14. 12:40 ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi Yarın Ankara’ya Geliyor
  15. 12:06 İrlanda, Gazze'ye Destek: Soykırım Davasına Müdahale Ediyor!
  16. 11:55 Karayip Korsanları yeniden çekilecek... Johnny Depp filme dönüyor mu?
  17. 11:45 Altaylı, YÖK'ün denklik kararını sert eleştirdi: "Bunun tek sonucu felaket!"
  18. 11:41 Kuşum Aydın isyan etti: Param bitti
  19. 11:35 Süleyman Soylu icralık oldu: Borcunu 7 gün içinde öde yazısı gitti
  20. 11:24 Karar yazarı Mehmet Ali Verçin: Ey Ak Partililer, Ak Partiyi seviyorsanız Ak Parti’ye oy vermeyin
Gündem Haberleri