Hakan Fidan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydının aslı nedir?

Hakan Fidan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydının aslı nedir?

Hakan Fidan'a ait olduğu iddia edilen ses ka... Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'a yönelik suikastin ardından WhatsApp üzerinden bir mesaj hızla dolaşıma girdi. MİT Müsteşarı Hakan Fidan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında ABD'nin Türkiye'de bir iç savaş çıkartmayı...

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'a yönelik suikastin ardından WhatsApp üzerinden bir mesaj hızla dolaşıma girdi. MİT Müsteşarı Hakan Fidan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında ABD'nin Türkiye'de bir iç savaş çıkartmayı planladığı iddia ediliyor ve vatandaşlara  sağduyu çağrısı yapılıyor.

"Büyükelçimiz neden o kürsüde yalnızdı?"

WhatsApp üzerinden yayılan ses kaydının Diriliş Başkanları Derneği Genel Başkanı Hasan Türksel'in teşkilata yönelik bir çağrının ses kaydı olduğu ancak birileri tarafından MİT Müsteşarı Hakan Fidan'a ait olduğu iddiası ile dolaşıma sokulduğu anlaşıldı.

Gazeteler suikasti nasıl gördü?

Diriliş Başkanları Derneği Genel Başkanı Hasan Türksel, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Kamuoyunda dolaşan ses kaydı Diriliş Başkanları Genel Başkanı olarak tarafıma aittir. Teşkilat ve üyelerimize bir uyarıdır. Duyarlı ve tüm vatan sevdalı vatandaşlarımıza teşekkür ederiz" denildi.

h-070.jpg

hasan_turksel.jpg

Bir dönem Osmanlı Ocakları İstanbul İl Başkanlığı da yapan Hasan Türksel Bayrampaşa Belediye Başkan Aday Adayı olmuştu.

15 bin memur daha ihraç edilecek

İŞTE O SES KAYDI VE PAYLAŞILAN MESAJ

"Sevgili diriliş başkanları, sevgili arkadaşlarım. Lütfen bu söylediklerimi dikkate alarak dinleyin. Bu söyledikleirm tebliğ niteliğindedir. Lütfen notunuzu alarak bu söylediklerimi yerine getirin. Bu ses kaydımı dinleyen siz başkanlarım, memleket sevdalıları, sizler de tüm WhatsApp gruplarınızdan mesaj atarak bu mesajımı lütfen iletin. Türkiye'de olan şeyler, sürekli terör örgütleri ile Türkiye'nin masum polis veya askeri, sivili hedef alan eylemler ve amaçları belli. Amerika Birleşik Devletleri (ABD) bugün itiariyle diyor ki, "Türkiye'de bir iç savaş olabilir."

Bu şu demek arkadaşlar; Türkiye'de terör eylemleri artacak, bu terör gruplarına eylem yaptıran, bizim halkımız içinde ise kışkırtıcı eylemlere ve terör örgütü parti veya şirketlerine halkın saldırı yapması, yıkmayı, yakmayı gerektiği söylenecek ve bunun için yine ajanlar devreye girecektir. Çok dikkatli olmalıyız. Bunlarla ilgili şu anda inanılmaz bir alt yapı çalışması var. Halkı kışkırtmak için ajanları, devlet düşmanlarını ve maalesef içimizdeki vatan hainlerini kullanacaklardır. Bizler elhamdurillah hem Müslüman hem Türk olarak siz diriliş başkanlarına ve vatan sevdalılarına ve ahiret arkdaşlarıma söylemek istedikleirm var. Bizim büyük bir devletimiz, inşallah dünyaya hakim olacak bir devletimiz var. Şükürler olsun. Her şeyi yaradan ve var ede nve her şeye gücü yeten Allah'ımız da var. Hasbinallah.

Bizler devletimizden idam isteyebiliriz. Kanun değişikliği ile terör örgütüne mensup olanların aileleri için vatandaşlıktan çıkartılmasını da isteyebiliriz.Bu bizim en doğal hakkımız. Ama acılarımızı kullanarak bizi devlete ve kolluk kuvvetlerimizle karşı karşıya getirmek isteyenlere asla ve asla fırsat vermeyeceğiz. Allah korusun, bizi Suriyeli mülteciler gibi kabul edecek bir Türkiye bulamayız ve zaten yok. Aklımız lütfen başımızda, dualarımız dilimizde, ellerimiz gökyüzünde olsun. PKK veya diğer örgütleri kullanan kişilerin oyunlarına gelmeyelim. Lütfen bu oyunları bozalım, lütfen bunarın oyunlarına gelmeyelim. Bu mesajımı bütün rehberinizdeki arkadaşlarınıza otomatik olarak lütfen gönderin. Herkes dinlesin. Provokasyonlara gelmeyeceğiz. Diriliş başkanları, diriliş sevdalıları, vatan sevdalıları anlasınlar bilsinler ki, bir vatan kaldı bir de vatan haini. Bunlara hiç bir zaman prim vermeyeceğiz. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Hayırlı akşamlar diliyorum.

Bu mesajımı lütfen bütün herkes WhatsApp rehberindeki herkese otomatik mesaj olarak göndersin ve halkın dinlemesini sağlasınlar. Bu mesajım aynı zamanda diriliş başkanlarının tüm Türkiye'deki teşkilatlarına bir tebliğ niteliğindedir. Herkes kadrosuna, yönetimine, iline, ilçesine, sokağına sahip çıkacak. Prpvokasyonlara kesinlikle fırsat vermeyeceğiz. Allah'a emnaet olun, hayırlı akşamlar diliyorum."

"Hakan Fidan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydının aslı nedir?" haberi, 20 Aralık 2016 tarihinde yazılmıştır. 20 Aralık 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Hakan Fidan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydının aslı nedir? haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Hakan Fidan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydının aslı nedir? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:23 Enflasyon Tahminleri ve Dolar Kuru: Piyasada Belirsizlik Devam Ediyor
  2. 13:21 Ankara'da şiddetli fırtına hakim
  3. 13:17 Erdal Beşikçioğlu: "Enver Bey bize belediyeyi borçsuz bir şekilde teslim etti"
  4. 13:14 Altın Piyasasında Durağan Seyir: Gram ve Çeyrek Altın Fiyatları Sabit, Ons Fiyatı İstikrarlı
  5. 13:14 Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı
  6. 13:10 Beşiktaş'ta ayrılık rüzgarı: O isimle yollar ayrıldı!
  7. 13:08 Batman Merkezli 'Mahzen-30' Operasyonu: 'Odacılar' Organize Suç Örgütü Çökertildi!
  8. 13:01 İsrail'in Refah'a düzenlediği saldırıda ölü ve yaralılar var
  9. 12:58 Hamas ve İslami Cihad, İsrail Saldırılarını Kınayarak Filistin Halkını Direnişe Çağırıyor
  10. 12:54 Hızlı ve Pratik: Pirinçle Avokado Olgunlaştırma Yöntemi!
  11. 12:49 Siber Tehlike: Yapay Zeka İle Birlikte Kötü Amaçlı Yazılımların Yüzde 600'den Fazla Artışı
  12. 12:45 Yavaş: 'Lüks Belediye Binaları İsraf, Halkın Parasını Harcamak Doğru Değil'
  13. 12:40 New York'ta Trump Davası Sırasında Trajik Olay: Şahıs Kendini Ateşe Vererek Hayatını Kaybetti
  14. 12:36 Kuzguncuk'ta Antep Fıstıklı Kurabiyeler Tartışma Yarattı: Maliyet 110 Lira!
  15. 12:31 Denizli Belediye Başkanı Çavuşoğlu'dan İsraf Protestosu: 45 Kiralık Araç Sergilendi
  16. 12:23 İran-İsrail Gerilimi Petrol Fiyatlarını Uçurdu: Türkiye Enerji Arayışlarını Sürdürüyor
  17. 11:42 İstanbul Valisi Gaziosmanpaşa'daki Toprak Kaymasıyla İlgili İncelemelerde Bulundu
  18. 11:39 Fenerbahçe'de Sadettin Saran Adaylığını Açıkladı
  19. 11:34 NASA Başkanı: Çin'in Gizli Uzay Varlığı ve Ay İddiaları ABD'yi Endişelendiriyor
  20. 11:31 Ortadoğu Gerilimi: Piyasalarda Hareketlilik Devam Ediyor
Gündem Haberleri