Hakan Şükür'ün Galatasaray'dan ihracı istendi

Hakan Şükür'ün Galatasaray'dan ihracı istendi

Hakan Şükür'ün Galatasaray'dan ihracı istendi Galatasaray Kulübü Kongre Üyesi Sıtkı Korkmaz, eski futbolcu Hakan Şükür'ünGalatasaray Kulübü'yle olan bütün bağlarının koparılmasını istedi.Galatasaray Kulübü Kongre Üyesi ve aynı zamanda Konya Galatasaraylılar...

Galatasaray Kulübü Kongre Üyesi Sıtkı Korkmaz, eski futbolcu Hakan Şükür'ünGalatasaray Kulübü'yle olan bütün bağlarının koparılmasını istedi.

Galatasaray Kulübü Kongre Üyesi ve aynı zamanda Konya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Sıtkı Korkmaz yaptığı açıklamada, Türkiye'nin 15 Temmuz gecesi FETÖ/PDY'nin alçak darbe girişimine sahne olduğunu belirtti. Bu hain terör örgütünün kalleş hareketine karşı milletin ülkesine ve iradesine kararlı bir şekilde sahip çıktığını anlatan Korkmaz, "Vatan haini alçakların ne silahları, ne tankları, ne helikopterleri ne de uçakları bir işe yaramamıştır. Fethullahçı terör örgütünün teşebbüsleri, milletin iradesi, tüm kurumlarıyla devletin kararlılığı karşısında başarısız olmuştur. Darbe teşebbüsünde bulunan bu vatan hainlerinin en ağır şekilde ceza alacaklarını umuyorum" dedi.

"BAĞLARI KOPARIN"

Eski futbolcu Hakan Şükür'ün FETÖ/PDY destekçisi olduğunu bütün kamuoyunun bildiğini, kendisinin de bunu açıkça ifade ettiğini belirten Korkmaz, son olayların ardındanGalatasaray Kulübü ile Hakan Şükür arasındaki bütün bağların koparılması gerektiğini kaydetti. Sıtkı Korkmaz açıklamasını şöyle sürdürdü:

"KULÜPTEN KOVULMASINI TALEP ETMEKTEYİZ"

"Galatasaray ilkeleri, duruşu, saygınlığı, değerlerine bağlılığı ve vatanseverliğiyle tümTürkiye'ye mal olmuş bir camiadır. İşte bu noktada camiamızın isminin FETÖ/PDY destekçi olduğu herkesçe bilinen eski futbolcu Hakan Şükür ile anılmasını istememekteyiz. Zamanında Fenerbahçe taraftarı 'Torinolu Şaban' diye alay ederken her an destek verdiğimiz bu şahsın şimdi kulüpten kovulmasını ve kongre üyeliğinin düşürülmesini talep etmekteyiz.

"ÇAĞRIM GEREĞİNİN YAPILMASIDIR"

Galatasaray'ın yapılacak ilk kongresinde bu kararın alınması şehitlerimize duyulan saygının bir gereği olacaktır. Yüreği vatan ve millet aşkıyla yanan tüm Galatasaraylıların da benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum. Bizler Çanakkale'de 7 düvele karşı en ön safta çarpışmış bir neslin temsilcileriyiz. Galatasaray kongresine ve yönetimine çağrım, milletin canına, malına ve devletine göz dikmiş darbecilerin sözcüsü konumundaki bu şahıs ile ilgili gereğinin yapılmasıdır."

Sıtkı Korkmaz, açıklamasında darbeye karşı direnişte hayatlarını kaybeden tüm şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

"Hakan Şükür'ün Galatasaray'dan ihracı istendi" haberi, 24 Temmuz 2016 tarihinde yazılmıştır. 24 Temmuz 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Hakan Şükür'ün Galatasaray'dan ihracı istendi haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Hakan Şükür'ün Galatasaray'dan ihracı istendi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:30 Mobil operatör abone sayısı şaşırttı: Türkiye nüfusundan fazla!
  2. 01:28 Yeni robot hem hazırlayacak hem de pişirecek
  3. 01:15 Range Rover'ın Yerine Göz Atın! Jeep'in 2 Milyon Satış Barajını Aşan Modeli Artık Türkiye'de!
  4. 00:42 Evlilik Gününüz Hayatınızı Etkileyebilir: Astrolog Günlerin Anlamlarını Açıklıyor!
  5. 00:40 'Bahçeli' Paylaşımı! 'Ben Sana Dost Oldum, Sen Bana Düşman'
  6. 00:35 Kupada gol düellosunu Trabzonspor elde etti!
  7. 00:31 Fatih Terimli Panathinaikos'a, AEK'dan Fark!
  8. 00:25 Yepyeni Tesla Model 3 Performance modeli resmi olarak duyuruldu!
  9. 00:21 ABD üniversitelerindeki Filistin gösterileri, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun endişesini uyandırdı
  10. 00:18 Fenerbahçe Beko'dan; Final Four'a Dev Adım Atıldı!
  11. 00:17 Mehmet Yılmaz değerlendirdi: "Erdoğan’ın MHP’yi itekleme gücü yok!"
  12. 00:14 Batman'da, DEM Parti'nin il binasında arama gerçekleştirildi
  13. 00:03 Özgür Özel'in Steinmeier Görüşmesi Detayları Tek Tek Ortaya Çıktı!
  14. 23:56 Ali Koç'tan Ahmet Ketenci'ye sitem geldi!
  15. 23:44 Estetik Yaptıran Selen Görgüzel Beğeni Yağmuruna Tutuldu!
  16. 23:39 BM, Gazze'deki toplu mezarlarla ilgili bağımsız bir soruşturma yapılması çağrısında bulundu
  17. 23:34 Valilik, iki gün boyunca Kuzey Afrika'dan toz taşınacağını bildirdi: Halkı uyardı
  18. 23:26 Koç Ailesi'ne büyük bir darbe geldi: Bir haftada 150 milyon dolarlık bir değer kaybı yaşadılar
  19. 23:19 Yeliz Yeşilmen'den Hadise'ye Tam Destek!
  20. 23:13 Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in yeni aşk yuvası! Yuva değil saray!
Spor Haberleri