İki gündür haber alınamayan Amedspor kaptanının hayatını kaybettiği açıklandı

İki gündür haber alınamayan Amedspor kaptanının hayatını kaybettiği açıklandı

İki gündür haber alınamayan Amedspor kaptanı... Amedspor'un takım kaptanı Şehmus Özer'in trafik kazasında yaşamını yitirdiği açıklandı. Şehmus Özer'den 2 gündür haber alınamıyordu.Amedspor'un takım kaptanı Şehmus Özer'in arabası, 20 Aralık Salı günü katıldığı...

Amedspor'un takım kaptanı Şehmus Özer'in trafik kazasında yaşamını yitirdiği açıklandı. Şehmus Özer'den 2 gündür haber alınamıyordu.

Amedspor'un takım kaptanı Şehmus Özer'in arabası, 20 Aralık Salı günü katıldığı düğünde Malatya'dan Mardin'e dönerken uçuruma yuvarlandı.

Olay yerinde hayatını kaybeden 36 yaşındaki Şehmus Özer'in arabası ve cesedi bulundu. 

Fanatik haberi Twitter hesabında, "Bir süredir haber alınamayan Amedspor'un tecrübeli futbolcusu Şehmus Özer'in trafik kazasında öldüğü öğrenildi" paylaşımıyla duyurdu.

Amedspor'un Twitter hesabı ise  "Amedspor Takım Kaptanı Şehmuz Özer'i Trafik Kazasında Kaybettik. Başımız Sağolsun..." dedi.

1980 Diyarbakır/Ergani doğumlu Şehmus Özer, Erganispor'da başladığı futbol kariyeri boyunca Malatyaspor, Mardinspor, Karşıyaka, Altay, Mersin İdmanyurdu, Akhisar Belediyespor'un da aralarında olduğu çok sayıda takımda forma giymişti.

Golcü futbolcu, son olarak Fenerbahçe ile oynanan ve 1-1 biten Türkiye Kupası maçında rakip fileleri havalandırmıştı.

Şehmus Özer'in yakınları ve kulüp yöneticileri, Malatya-Elazığ yolunda yaptıkları aramada, Şehmus Özer'in uçuruma yuvarlanmış otomobilini Gözeli Bölgesi'nde buldu. Pazartesi günü saat 22.00 sıralarında Malatya'dan ayrıldığı ve saat 23.00 sıralarında yönetimindeki aracının Malatya-Elazığ arasında Gözeli bölgesinde uçuruma yuvarlandığı belirtilen Özer'in otomobili ve cesedine dün saat 23.00 sıralarında ulaşılan Amedspor kaptanı Şehmus Özer'in cesedi, olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerinin yardımıyla olduğu yerden çıkarılarak, Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi Morgu'na getirildi.

06-002.jpg

Resmi işlemlerin tamamlanmasını aile fertleriyle bekleyen Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Başkanı Nurullah Edemen, yaşanan olayın kendisine ve camiasına büyük acı verdiğini söyledi. Yapılacak işlemlerin ardından Şehmus Özer'in cenazesinin Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde toprağa verileceğini söyledi. Başkan Edemen, şöyle dedi: "Kahramanmaraş deplasmandan Diyarbakır'a döndükten sonra Pazar günü Şehmus ve futbolcular izinliydi. Pazartesi günü antrenmana gelmeyince telefonunu aradık, ulaşamadık kendisine. Şehmus disiplinli bir sporcumuzdu, kurallara uyan bir arkadaşımzdı. Ailesine ulaştık, ailesi de ulaşamadığını söyledi. Endişelendik aramalarımızı sürdürdük. Malatya'da bir arkadaşının düğününe gittiğini öğrendik. En son görüştüğü bir arkadaşına ulaştık. Bize Pazartesi günü saat 10.00'da (22.00) Diyarbakır'a gitmek için çıktığını söyledi. Ergani'de çocukluk arkadaşına ulaştık, gelmediğini söyledi. Tüm aramalarımıza rağmen telefonlarına ulaşamayınca kaza ihtimali üzerinde durmaya başladık. Sağolsun Emniyet güçleri bize çok yardımcı oldu. Herhangi bir kazanın kayıtlarda bulunmadığını söylediler. Biz Malatya'dan Diyarbakır'a gelirken Gözeli istikametinden gidebileceğini öngürdük. Orasının çok sapa ve trafik akışının yüksek olmadığını göz önüne alarak yol üzerinde durduk. Ailesini o yola yönlendirdik. Biz de Diyarbakır'dan yola çıktık. Ailesi yol boyu gelirken kayan bir araca lastik izlerini görüp takip ettiklerinde Şehmus kardeşimizin aracını uçurumda bulmuşlar. Muhtemelen donarak ölmüştür. Çünkü kaza sırasında yaralı olmuş olabilir, kimse kazayı farketmeyince 24 saat kaldığı için donarak ölmüştür. Biz şu an Elazığ'da otopsi yapılmasını bekliyoruz. Buradan Ergani'ye götüreceğiz cenazeyi, orada defnedeceğiz. Taziyemiz de orada olacak. Ailesine, Amedspor'a ve Türk sporuna başsağılığı dileklerimizi iletiyoruz. Hepimizin başı sağolsun."

Elazığ'da yapılan otopsi raporunu daha alamadıklarını söyleyen Kulüp Avukatı Haldin Sorun Mızrak ise, kaptan Sehmus'un kazada takla atan araçtan çıkmaya çalıştığını, sadece bir ayağının aracın altında kaldığını ve tahminlerine göre kazayı kimsenin fark etmemesi nedeniyle yaklaşık 24 saatlik sürede donarak yaşamını yitirmiş olabiliceğini söyledi. Kulüp Başkanı Nurullah Edemen ise, sosyal medya hesabından, şunları paylaştı: "Önceki gece Malatya'dan dönerken saat 23.00 sularında trafik kazası geçiren ve 24 saat sonra yerini tespit ettiğimiz amedsporumuzun büyük Kaptanı şehmuz Özer'i kaybettik. 24 saat boyunca kimsenin uçurumdan uçtuğunu fark edemediği yolda maalesef kaptanımız donarak yaşamını yitirmiş. Ama bana söz vermiştin takımının başından eksik olmayacaksın diye. Olmadı be kaptan hiç olmadı. Seni çok özleyeceğiz. Mekanın cennet olsun. Amedspor camiamızın ve sevdiklerinin başı sağ olsun."

07-002.jpg

TFF KUPA MAÇINI ERTELEDİ

Türkiye Futbol Federasyonu de resmi internet sitesinden Şehmus Özer'in ölümüyle ilgili bir başsağlığı mesajı yayınladı. TFF'nin sitesinde yayınlanan mesajda, şöyle denildi: "Amed Sportif Faaliyetler Kulübü futbolcularından Şehmus Özer'in geçirdiği trafik kazası sonucu vefat ettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Şehmus Özer'e Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Amed Sportif Faaliyetler Kulubü Camiası'na başsağlığı dileriz." Futbol Federasyonu, yarın Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda yarın oynanması gereken Amed Sportif Faaliyetler-Gençlerbirliği maçını da, Amedspor Takım Kaptanı Şehmus Özer'in ani ölümü nedeniyle ertelediğini duyurdu.

FENERBAHÇE VE OYNADIĞI FUTBOL KULÜPLERİ DE MESAJ YAYINLADI

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda aynı grupta yer alan Fenerbahçe ve Amedspor kaptanı Sehmus Özer'in bugüne kadar formasını giydiği Süper Lig ve diğer liglerde yer alan takımlarda başsağlığı mesajı yayımladı.

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinde yayınladığı mesajda, "Türkiye Kupası'ndaki rakibimiz Amedspor'un takım kaptanı Şehmus Özer'in geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhum Şehmus Özer'e Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve Amedspor Kulübü başta olmak üzere tüm futbol camiasına başsağlığı dileriz" denildi. Şehmus Özer, Erganispor, Diyarbakırspor, Altay, Göztepe, Akhisar Belediye, Malatyaspor, Mersin İdman Yurdu, Şanlıurfaspor, Mardinspor, Karşıyaka, Gümüşhanespor, Kayserispor, Evkur Yeni Malatyaspor ve son olarak da 3 sezondan beri Amedspor'da futbol oynuyordu.

"İki gündür haber alınamayan Amedspor kaptanının hayatını kaybettiği açıklandı" haberi, 20 Aralık 2016 tarihinde yazılmıştır. 20 Aralık 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan İki gündür haber alınamayan Amedspor kaptanının hayatını kaybettiği açıklandı haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İki gündür haber alınamayan Amedspor kaptanının hayatını kaybettiği açıklandı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:17 Işın Karaca’nın Eski Eşi Sedat Doğan'dan Şok Haber! Tanzanya’da Mahsur!
  2. 18:10 İnci taneleri yine bomba gibi! Azem ters köşe yapacak gibi!
  3. 18:00 Icardi, gol sıralamasında tarihi bir geri sayıma mı gidiyor?
  4. 17:52 Amerikalı Tüketicilerin Güveni Endeksi Mart Ayında Yükseldi
  5. 17:48 İzmir'de Zeki Müren'e Özel Heykel: Sanatın Mirası Sonsuza Kadar Yaşayacak
  6. 17:44 Zelyut Yorumuyla: Türkiye'de Dolar ve Sermaye Girişi Tartışmaları
  7. 17:41 İsrail'in Batı Şeria'da Filistin Topraklarına El Koyması: Raporun Şok Edici Bulguları
  8. 17:36 Oyuncu Kadir İnanır İyileşme Sürecinde: Türkan Şoray'dan Destek Mesajı Geldi
  9. 17:32 Fransa'da Milli Takımda Oruç Yasak Tartışması: Diawara Kamptan Ayrıldı
  10. 17:29 Peygamber Efendimiz’in Mukaddes Emanetlerinin Restorasyonu: Şişli’de Bir Mirasın Geleceğe Taşınışı
  11. 17:14 YEO Teknoloji ve Robo Otomasyon İş Birliğiyle Türkiye'nin Enerji Geleceğine Yön Veriyor
  12. 17:08 Salihli'de Şaka Görünümlü Tragedya: Arkadaşını Kazara Vuran Genç Tutuklandı
  13. 17:05 Aile ve Gençlik Fonu'na Başvurular Artıyor: Bakan Göktaş'tan Açıklamalar
  14. 15:51 Çakarlı Konvoyuyla Şov Yapmıştı! O Muhtar Konuştu!
  15. 15:38 Japonya yaşlanmaya karar verdi! Japonya'da büyük hamle!
  16. 15:32 Rıza Sümer’den Kepezlilere Çağrı Var!
  17. 15:32 Toyota'nın Küresel Satışları Şubat Ayında Geriledi: Çin'de Büyük Düşüş
  18. 15:28 Simpsons Dizisi ve Baltimore'daki Kargo Gemisi Kazası: Gerçeklik ile Kurgu Arasındaki İnce Çizgi
  19. 15:24 Olympiakos'un Türkiye hakkındaki açıklaması: "Bu söylentiler tamamen hayal ürünü"
  20. 15:23 A Milli Kadın Futbol Takımı 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için Kadro Belirledi
Spor Haberleri