"İlk helal seks rehberi, aslında iyi bir şey"

"İlk helal seks rehberi, aslında iyi bir şey" İngiltere’de internet üzerinden ''Müslüman kadınlar için seks rehberi satışa sunuldu. Gerçek ismi yerine '' Umm Muladhat’ mahlasını kullanan yazar, 54 sayfalık kitapta öpüşme ve seks pozisyonları ayrıntılarıyla veriliyor.''Ahlaksızlığı...

İngiltere’de internet üzerinden ''Müslüman kadınlar için seks rehberi satışa sunuldu. Gerçek ismi yerine '' Umm Muladhat’ mahlasını kullanan yazar, 54 sayfalık kitapta öpüşme ve seks pozisyonları ayrıntılarıyla veriliyor.
''Ahlaksızlığı teşvik ettiği’ iddialarıyla tepki çeken bu kitapla ilgili The Telegraph gazetesinde bir makale kaleme alan İngiliz Müslüman yazar Shelina Janmohamed, Müslüman kadınların da seks yaptığına dikkat çekerek, bu rehberin aslında iyi bir şey olabileceğini anlattı.

Dünyada en genç nüfusun Müslümanlar olduğunu vurgulayan Janmohamed tüm kadınların cinsel haz yaşamaya hakkı olduğunu ifade etti.

“Kadın orgazmının tarih boyunca bir sırdı'' diyen Janmohamed “Muhammed peygamber döneminde seks ve cinsel haz açık bir şekilde konuşuluyor ve evlilik hayatının tamamlayıcı bir parçası olarak görülüyordu. Nitekim bir kadın, seks yapmadığı kocasını, onun haklarını karşılamadığı gerekçesiyle boşayabiliyor'' ifadelerini kullandı.

Günümüzde seksin Müslüman çevrelerde büyük bir tabu halinde geldiğini savunan yazar, şunları yazdı: “Bu utanma, kirlilik hissi neden İslami gelenekleri sardı? Bu sorunun cevabı kadın haklarının kısıtlanması ve insani değerlerin reddedilmesi olabilir. Günümüzdeki bu anlamdaki tüm yaklaşımlar değişmeli. Her kadının cinsel haz yaşama ihtiyacı vardır ve buna Müslüman kadınlar da dahil. Cinsellikten konuşan kadınlar ''kirli’ veya ''kötü’ görülüyor. Ancak bu durum Müslüman kadınları yatak odasıyla ilgili kayıtsız, bilgisiz ve özgüvensiz bırakabilir. Bu gibi mitleri ortadan kaldırmak için de bu rehber iyi bir adım. Müslüman kadınlar cinsel potansiyellerinden memnun değilse, bu rehber sayesinde memnuniyetlerini arttırabilirler''

Yazar ayrıca İslamofobinin yaygın olduğu günümüzde, bu gibi bir ''müdahalenin’ de olumlu olduğunu, kadınlar arasında da her türlü psikoseksüel sorununun giderek artması nedeniyle desteğe ihtiyaç duyulduğunu vurguladı.

""İlk helal seks rehberi, aslında iyi bir şey"" haberi, 20 Temmuz 2017 tarihinde yazılmıştır. 20 Temmuz 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Dünya kategorisi altında bulunan "İlk helal seks rehberi, aslında iyi bir şey" haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. "İlk helal seks rehberi, aslında iyi bir şey" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Dünya konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:52 M5 Üsküdar-Samandıra metro hattında neler oluyor: Metro İstanbul'dan açıklama
  2. 09:47 AK Parti'den şehir şehir 31 Mart analizi: Detaylı rapor istendi
  3. 09:44 Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik'i Arto bile ayıramadı!
  4. 09:44 Gece yarısı yasağı geliyor: İtalya'da pizza ve dondurmaya karşı savaş açıldı
  5. 09:39 Yasemin Sakallıoğlu'nun doğum günü pastası eleştirildi: Açıklama geldi
  6. 09:35 Horner: Verstappen dominasyonu sonsuza kadar sürmeyecek
  7. 09:28 Ali Yerlikaya paylaştı: 16 ilde operasyon: 63 gözaltı
  8. 09:24 Yusuf Yazıcı'nın evine yine hırsız girdi
  9. 09:20 Arzu Çerkezoğlu: Özel sektörde çalışan her 100 işçinin 95’i sendikal haklarını kullanamıyor
  10. 09:09 CHP’li Oya Tekin’den Erdoğan’ın başdanışmanı Oktay Saral’a montajlı fotoğraf yanıtı
  11. 09:05 İzmir'de dehşet: Hastaneyi pompalı tüfekle bastı, 'Katliam yapacağım' dedi
  12. 08:55 Belediye kasası TÜGVA’ya açılmış: Vakıflara rant sağlanmış
  13. 08:51 Timur Soykan: Beşikten mezara vahşet
  14. 08:46 Renault iddialı: Yeni modeller satışları artıracak
  15. 08:41 Hülya Avşar'dan yıllar sonra Kaya Çilingiroğlu itirafı
  16. 08:38 Arif Pişkin “Gaddar”da Adnan Hoca’yı mı canlandıracak?
  17. 08:33 Bakan Bayraktar'dan net açıklama: Yaz saati uygulaması değişecek mi?
  18. 08:28 İstanbul Havalimanı’na "holding" ortak geldi
  19. 08:24 Fatih Erbakan'dan "Cumhur İttifakı'nda mısınız?" sorusuna yanıt geldi
  20. 08:16 Çadır skandalında ikinci perde: Kızılay çadırları askere diktirip satmış
Dünya Haberleri