'İnsanlarımız samimi olmalı, tutarlı olmalı ve ilkeli olmalı'

'İnsanlarımız samimi olmalı, tutarlı olmalı ve ilkeli olmalı'

'İnsanlarımız samimi olmalı, tutarlı olmalı ... Anayasa değişikliğinin oylandığı 16 Nisan’daki referandumda ''hayır’ diyenlerin “Bu sistemi en iyi biz uygularız'' diye iş başına geçmeye çalıştıklarını savunan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “İnsanlarımız...

Anayasa değişikliğinin oylandığı 16 Nisan’daki referandumda ''hayır’ diyenlerin “Bu sistemi en iyi biz uygularız'' diye iş başına geçmeye çalıştıklarını savunan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “İnsanlarımız samimi olmalı, insanlarımız tutarlı olmalı ve ilkeli olmalı'' dedi.

Malatya'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan milletvekili aday adaylığı için istifa eden Ahmet Çakır'ın yerine getirilen Hacı Uğur Polat'ı ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Tüfenkci, şunları söyledi:

"O gün sistem değişikliğine 'evet' diyen halkımız inşallah 24 Haziran'da da yine oylarıyla bu sistemin uygulamasını kim yapacak onu belirleyecek. O gün bu siteme karşı çıkanlar, o gün bu sistemin bütün yönleriyle eleştirenler bugün biz 'bu sistemi en iyi uygularız' deyip iş başına geçmek isteyenler o günde ifade ettiğimiz gibi insanlarımız samimi olmalı, insanlarımız tutarlı olmalı ve ilkeli olmalı. Biz liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde hep tutarlı ve ilkeli siyaseti izledik. Türkiye bir makas değişimi arifesinde ve bu değişiklikle biz şunu hedefledik; etkin bir yönetimi hedefledik, güçlü meclisi hedefledik. Bu sistemin iki ayağı var güçlü hükümet güçlü meclis.

'KIRGINLIKLARI BAHANE EDEREK TÜRKİYE'NİN GELECEĞİNE KİMSE İPOTEK KOYMAMALI'
Mecliste hükümetin uyum içerisinde çalışması Türkiye'nin 16 yılda AK Parti iktidarlarıyla 3.5 kat büyümesinin üzerine inşallah 2023 hedeflerini yakalaması adına da en az o döneme kadar 2 kat Türkiye'yi büyütme noktasında hızlanması demektir. İhracatımızı 16 yılda 5 kat artırdık. İnşallah Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle bu oran çok daha yukarılara geçecek. Biz her yıl yaklaşık 1 milyon gencimize iş aş ürettik. İnşallah Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle bu oranları bu oranları çok daha yukarıya çekme adına Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçmeyi arzuladık Allah'a hamdolsun milletimiz de onayladı. 24 Haziran seçimleri bir milat, Türkiye için bir milat. Türkiye bu fırsatı iyi değerlendirmesi gerekir. Şu veya bu kırgınlıkları bahane ederek Türkiye'nin geleceğine kimse ipotek koymamalı şu veya bu nedenle Türkiye'nin bekası noktasında oluşturulan Cumhur İttifakı noktasında Türkiye'nin güçlenerek çıkması gerektiğini, çünkü Türkiye'nin etrafındaki oynanan oyunlara Türkiye'nin daha dün Afrin'de gerçekleştirdiği operasyonları, Fırat Kalkanı operasyonlarını, PKK'ya, KCK'ya yönelik, terör örgütlerine  yönelik operasyonları hatırlarsanız; bu operasyonların taçlanabilmesi için, bu operasyonların kalıcı olabilmesi için istikrar, güven, huzur çok çok önemli. İnşallah 24 Haziran'da milletimiz bunu gerçekleştirecek. Artık söz ve karar da milletin."

"'İnsanlarımız samimi olmalı, tutarlı olmalı ve ilkeli olmalı'" haberi, 12 Mayıs 2018 tarihinde yazılmıştır. 12 Mayıs 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan 'İnsanlarımız samimi olmalı, tutarlı olmalı ve ilkeli olmalı' haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. 'İnsanlarımız samimi olmalı, tutarlı olmalı ve ilkeli olmalı' 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 23 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 21:39 Özgür Özel, Erdoğan'la TBMM'deki görüşmesini şu şekilde anlattı!
  2. 21:21 İçkili Araç Kullanma Davasında, Alkol Üreten Vücuda Sahip Kişi Hakkında Karar Verildi!
  3. 21:06 Koç Holding'den Uyarı: Sahte Hesaplar ve Web Siteleri!
  4. 20:56 İflas Dalgası Sürüyor: Türkiye'nin İki Dev Şirketi Daha Battı!
  5. 20:47 Tüm Tazminatı Almak İçin Yeni Bir Yöntem Geliyor! İstifa Edenler Dikkat!
  6. 20:46 Güneş sisteminde dokuzuncu gezegen bulunmuş olabilir!
  7. 20:38 Moda Devi Krizde! Firma İflas Etti ve 100'den Fazla Mağazasını Kapatmayı Planlıyor!
  8. 20:33 ASELSAN'ın Yeni Silahı "Ejderha"! Uzaktan Durma Yeteneğiyle Herkesi Şaşırtıyor!
  9. 20:28 Sigortadan ödeme alabilmek için gerçekleştirdikleri yöntemler tüyler ürpertici!
  10. 20:26 Boğaziçi Üniversitesi'nde Tarihi Bir Durum: İlk Seçilmiş Rektör Okula Alınmadı!
  11. 20:23 Bakan Güler'den Irak İşbirliği ve Savunma Güncellemeleri: Ortak Harekat Merkezi ve F-16 Süreci
  12. 20:21 Apple, Çin Pazarında Zorlu Bir Döneme Giriyor!
  13. 20:20 Uzayda o tehlikelerden koruyor: Akrep derisinden üretiliyor ve Türk yapımı!
  14. 20:14 Trafik sigortasında yeni bir dönem başlıyor!
  15. 20:06 Milli Eğitim Bakanı, öğretmen atamalarıyla ilgili kesin bir rakam verdi
  16. 19:59 Yıllar sonra altın fiyatlarında bir ilk yaşandı!
  17. 19:55 Bademli Magnum dondurmalarının iki ülkede de geri çağrılmasına karar verildi
  18. 19:47 Türk firmasının çığır açan buluşu: Eski aracınızı elektrikli hale getirin!
  19. 19:41 Özgür Özel, eski cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'i ziyaret etti
  20. 19:30 Rusya, Türk Hava Yolları'nın Rus Vatandaşlarına Meksika ve Arjantin Seyahatlerinde Uyarı Yaptı
Politika Haberleri