İzmir Marşı Antalyaspor'u rahatsız etti

İzmir Marşı Antalyaspor'u rahatsız etti

İzmir Marşı Antalyaspor'u rahatsız etti Antalyaspor'un Gençlerbirliği ile oynadığı maçta taraftarlar maçın son dakikalarında İzmir Marşı'nı söylemişti. Antalyaspor Kulübü, durumdan rahatsız olan açıklama yayınladı. Antalyaspor taraftarları, kulübün açıklamasına...

Antalyaspor'un Gençlerbirliği ile oynadığı maçta taraftarlar maçın son dakikalarında İzmir Marşı'nı söylemişti. Antalyaspor Kulübü, durumdan rahatsız olan açıklama yayınladı. Antalyaspor taraftarları, kulübün açıklamasına sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

Kulübün açıklaması şu şekilde;

'Antalyaspor-Gençlerbirliği maçında bir grup taraftarımızın attığı slogan üzerine açıklama yapılması zorunluluğu doğmuştur.

Takımımızın düşme potasına girmemesi elbette başta kulüp yönetimi olarak bizlerin, sonrasında da taraftarımızın en büyük isteğidir. Ligin sonlarına yaklaştığımız şu günlerde Antalyaspor camiası olarak oyuncularımız ve taraftarımızla zorlu bir süreç yaşadığımızın farkındayız. Antalyasporumuzun sportif başarısı Antalyamız için son derece önemli ve çok şey ifade ettiğini biliyoruz.

Toplumun her kesimi Antalyasporumuzu koşulsuz ve beklentisiz bir şekilde kucaklarken elbette Süper Lig’de iyi yerlerde görmek istemektedir. Geçtiğimiz hafta oynadığımız Gençlerbirliği maçı da bu manada Antalyalı sevgili hemşehrilerimiz tarafından büyük bir merak içinde takip edildi. Elde ettiğimiz galibiyet yüreklerimize su serpti ayrıca matematiksel olarak kesinlik kazanmasa bile bu sonuç ligde kalmayı büyük oranda garantilememizi sağladı.

Bu bağlamda Antalyasporumuzu Yönetim Kurulu olarak siyaset üstü bir camia olarak düşünüyor ve her türlü siyasi tartışmanın dışında tutma hassasiyetimizi en yüksek düzeyde sergiliyoruz. Çünkü Antalyasporumuz farklı partilere gönül ve oy vermiş herkesin sevgilisi bir kulüptür.

Ancak bize her zaman, her yerde destek veren kırmızı-beyaz renklere gönül veren bir kısım taraftarın Gençlerbirliği maçının son dakikalarına doğru ortaya koyduğu bazı tezahüratları, birlik olma ruhuna uygun olmamıştır. Yine Gençlerbirliği maçında bizlerin de çok sevdiği ve milli duygularımızı kabartan, ancak bir siyasi partinin gerek referandumdaki “Hayır'' kampanyası sürecinde, gerekse Cumhurbaşkanı adayı tarafından siyasi malzemesi haline dönüştürülmüş bir marşın siyasi tarafgirlikle söylenmesi açıkçası hoş bir davranış değildir.

Siyasi söylemleri tarifleyen ve sadece bir tek siyasi parti tarafından kullanılan marş ve sloganları tribünlerde seslendirmek, Yönetim Kurulumuzun siyaset dışı kalma hassasiyetiyle bağdaşmadığı için tasvip edilemez. Gerek taraftarımızın gerek spor camiasının çok yakından bildiği gibi Antalyasporumuz bugüne kadar hiçbir şekilde siyasete alet olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır. Antalyasporumuz, her Antalyalının takımıdır. Milletin gönlünde taht kurmuş her türlü koşullarda ayakta kalmayı başarmıştır.

Ligin son iki haftasına geldiğimiz şu günlerde tüm taraftar grubumuzun, takımımızın ligde kalması adına büyük bir heyecan yaşadığının elbette farkındayız. Koşullar ne olursa olsun futbolcularımız ve taraftarımızın istenmeyen durumlarla karşı karşıya gelmemesi için ligin bitimine kadar centilmenliği elden bırakmamalarını Antalyasporumuz sevdalılarından canıgönülden istiyoruz.

Kulüp yönetimi olarak her maçta tüm taraftarlarımızla el ele, gönül gönüle takımımızın yanında olmaya devam edeceğiz.

Yönetim kurulu üyelerimiz, futbolcularımız ve teknik heyetimiz, şehrimizin Süper Lig’deki temsilcilerinden biri olan Antalyasporumuzun yanındadır. Yönetim Kurulu olarak iyi günde ve kötü günde her zaman takımımızın yanındayız. Taraftarımızın da aynı hassasiyeti göstereceğinden hiçbir şüphemiz yoktur. Spor asla siyasete alet edilmeyen, geniş kitleleri kucaklayan bir faaliyettir. Her taraftar grubumuzu sadece sporun etrafında birleşmeye çağırıyoruz. Antalyasporumuzun çok daha iyi yerlere geleceğine tüm taraftarın olduğu gibi yönetim kurulu üyelerinin de inancı tamdır.'

"İzmir Marşı Antalyaspor'u rahatsız etti" haberi, 08 Mayıs 2018 tarihinde yazılmıştır. 08 Mayıs 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan İzmir Marşı Antalyaspor'u rahatsız etti haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İzmir Marşı Antalyaspor'u rahatsız etti 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:47 11 Hükümet Konağı ihalesi yapıldı: Toplam bedeli 1 milyar 189 milyon
  2. 09:40 Karar yazarı Mustafa Karaalioğlu: Yeni anayasa bir vizyon ister fakat ortada bundan eser yok
  3. 09:34 ATV'nin sevilen dizisi için apar topar final kararı
  4. 09:30 Alman basını: Nico Hulkenberg Audi ile anlaştı, resmi açıklama yakın
  5. 09:24 Yeni anayasa için havuz kurulacak: Süreci Numan Kurtulmuş yönetecek
  6. 09:16 Pazarcık'ın yeni belediye başkanı anlattı: Son mesai saatinde 4.5 milyonluk fatura kesildi
  7. 09:13 Fatih Terim isyan etti: Böyle bir hakem masraf edip Fransa'dan mı getirilir
  8. 09:06 İstanbul boğazındaki ünlü mekanda tecavüz skandalı
  9. 09:00 Çorlu tren kazası davası bugün
  10. 08:50 AK Parti’den Bursa’da dev enkaz: Borç 20 milyar TL
  11. 08:45 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda seferler üç gün sonra normale döndü
  12. 08:40 Hyundai IONIQ 5, Türkiye'ye özel donanımıyla satışa sunuldu
  13. 08:35 Kiracısı Demet Akalın'ı çıldırttı: O evi almak için milletin ağız kokusunu çektim
  14. 08:31 Gönül Dağı dizisinin ekibinde yaşanan taciz davası sonuçlandı
  15. 08:27 CHP kurmayları anlattı: Yargı krizi konuşulacak
  16. 08:24 ABD'ye kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında son durum: Oğuz Murat Aci'nin avukatından açıklama
  17. 08:20 İsmailağa'da liderlik kavgası kızıştı: Cübbeli Ahmet'ten tehdit açıklaması
  18. 08:16 Diyanet Tasarruf Genelgesi’ni deldi: Audi A6 tahsis edildi
  19. 08:11 Aytunç Erkin yazdı: Ziyaret iptal olabilir 2 gün içinde netleşecek
  20. 08:08 Fehmi Koru: Seçim yenilgisini yeni gündemlerle unutturma başarısı sebebiyle, AK Parti’ye tebrikler
Spor Haberleri