Kadın cinayetleri bitmiyor! Karısını öldürebilmek için oğlunu kullandı

Kadın cinayetleri bitmiyor! Karısını öldürebilmek için oğlunu kullandı

Kadın cinayetleri bitmiyor! Karısını öldüreb... Ankara'da Kerim Coşkun (36), boşanma aşamasındaki eşi Yonca Kazan Coşkun'a (32), oğlunun telefonundan 'Anne çok hastayım, okulun bahçesinde seni bekliyorum' mesajı gönderdi. Yonca, kapıyı açarken eve giren eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Ankara'da Yonca Kazan Coşkun, pandemi döneminden itibaren aralarında başlayan uyumsuzluğun ardından eşinin kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek, 7 ay önce boşanma kararı aldı. Uzaklaştırma kararı alarak boşanma davası açan Yonca Kazan Coşkun, annesinin yanına dönerken, 10 ve 7 yaşlarındaki çocukları ise babalarıyla kaldı.

OĞLUNUN TELEFONUNDAN MESAJ GÖNDERDİ

6 aylık uzaklaştırma kararının sona ermesinden sonra Kerim Coşkun, eşinin yaşadığı binaya girdi. Oğlunun cep telefonundan, 'Anne çok hasta olduğum için okulun bahçesinde seni bekliyorum' mesajı gönderdi. Yonca Kazan Coşkun, oğlunun hastalandığını düşünerek kapıyı açtı ve dışarıda bekleyen Kerim Coşkun içeri girdi. Yonca, eşinin belindeki bıçağı fark etti ve kaçarak banyoya sığındı. Ancak Kerim Coşkun, banyo kapısını kırarak içeri girdi ve eşini bıçakladı.

resim-2024-04-19-172221349.png

KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Yonca Kazan Coşkun, olay yerinde yaşamını yitirirken, Kerim Coşkun ise polis ekiplerine teslim oldu. Binaya giriş ve çıkış anları güvenlik kamerasına yansıyan Kerim Coşkun, savcılıktaki ifadesinde, eşiyle pandemi döneminden itibaren cinsel ilişki konusunda problemler yaşadıklarını ve eşinin olay günü kendisine hayatında başka biri olduğunu söyleyerek, "Sen erkek misin, erkeklik görevini yapıyor musun?" dediğini iddia etti. Kerim Coşkun, sevk edildiği nöbetçi mahkemede tutuklandı.

resim-2024-04-19-172244187.png

ÖLDÜRMEDEN ÖNCE TECAVÜZ ETMİŞ

Yonca Kazan Coşkun ise Ankara'da yakınlarının katılmış olduğu cenaze töreni peşinden toprağa verildi. Yonca Kazan Coşkun'un kardeşi Özge Kazan (22), "Katil zanlısı olay günü binanın kapısı içeriden çıkan bir kişi tarafınca açılınca içeriye giriyor. Burada yangın merdiveninde saklanıyor. Ablam onu engellediği için çocuğunun telefonundan 'Anne ben çok hastayım, beni okuldan alır mısın' diye yazıyor. Ablam da 'Oğlum ben hastayım, gelemem' diye mesaj atıyor. Daha sonra eşini arıyor, eşi 'işteyim gidemem' diyor. Ablam hazırlanıp çıkmak üzereyken katil onu içeriye atıyor. İçeriye girdikten sonra bıçağını çıkarıp tecavüz ediyor. Ablam bu olay gerçekleştikten sonra banyoya saklanıp kapıyı kilitliyor. Ütüyle kapının kolunun yan tarafını deliyor. Sırtından 3 kez bıçaklıyor. Ablam zaten kan kaybından yaşamını kaybediyor. Hiçbir şey olmamış gibi binadan çıkıyor," ifadelerini kullandı.

"Kadın cinayetleri bitmiyor! Karısını öldürebilmek için oğlunu kullandı" haberi, 19 Nisan 2024 tarihinde yazılmıştır. 19 Nisan 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Türkiye kategorisi altında bulunan Kadın cinayetleri bitmiyor! Karısını öldürebilmek için oğlunu kullandı haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kadın cinayetleri bitmiyor! Karısını öldürebilmek için oğlunu kullandı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Türkiye konusunda 02 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 23:22 Kızılcık Şerbeti'nin Yapımcısı Müjdat Gezen'e Olay Sözler İle Çıkıştı!
  2. 23:17 Alina Boz Hamile Mi? Alina Boz Bu Yüzden Mi Evlendi?
  3. 23:17 Otomobil sektöründe yeni dönem: Tüketicilerin mağduriyetine çözüm yolda
  4. 23:12 Aziz Yıldırım'ın Savaş Gemisi Denizlerde!
  5. 23:11 SON DAKİKA: Süper Lig'de sürpriz gelişme! Teknik adam istifa etti!
  6. 23:11 Sindirim için en iyi meyve!
  7. 23:09 Uzmanlar öneriyor: Kelle paça yerine bunu tüketin!
  8. 23:07 Çamaşır makinesini art arda 2 kez çalıştırmamalısınız!
  9. 23:05 Kırk yaşından sonra yaşamı tamamen değişecek üç burç!
  10. 23:04 Çamaşır suyu lekesi sizi üzmesin: Çat diye çıkaran yöntem!
  11. 23:01 Dahi misin? Kibriti 20 saniyeden daha kısa sürede hareket ettirerek bunu kanıtlayın!
  12. 22:59 Yalnızlık ömrü kısaltıyor!
  13. 22:56 Uzmanlardan maske takın uyarısı: İlkbaharda geri döndü!
  14. 22:54 Mahmut Usta’nın yıllara meydan okuyan çorba tarifi!
  15. 22:53 Bağırsakları motor gibi çalıştırıyor kabızlığa son veriyor!
  16. 22:51 Yemekten hemen sonra çay içmek zararlı mı?
  17. 22:43 Temmuz zammı öncesi memur ve emeklilere müjde! Yeni oranlar belirlendi
  18. 22:43 Üreticiler zor durumda! Önce gübre, şimdi de yem fiyatları artıyor
  19. 22:36 AKP’de yeni anayasa çatlağı oluşuyor!
  20. 22:24 Arjantin Merkez Bankası, faiz oranını yüzde 50'ye indirdi
Türkiye Haberleri