Kartal zirvede farkı açıyor

Kartal zirvede farkı açıyor

Kartal zirvede farkı açıyor Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş, konuk ettiği Akhisar Belediyespor'u 3-1 mağlup etti. Siyah-beyazlılar'a galibiyeti getiren goller Cenk, Talisca ve Atınç'tan geldi. Konuk ekibin tek sayısını ise Olcan Adın kaydetti.Haftaiçi...

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş, konuk ettiği Akhisar Belediyespor'u 3-1 mağlup etti. Siyah-beyazlılar'a galibiyeti getiren goller Cenk, Talisca ve Atınç'tan geldi. Konuk ekibin tek sayısını ise Olcan Adın kaydetti.

Haftaiçi UEFA Avrupa Ligi sınavından zaferle dönen Beşiktaş, ligde en yakın takipçileri Medipol Başakşehir, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin 1 puanla yetindiği 21. haftada Akhisar Belediyespor’u ağırladı.

Vodafone Arena’da gelen ilk düdükle birlikte seyircisinin de desteğini arkasına alan siyah-beyazlılar, defansif dizilişiyle sahada yer alan Akhisar savunmasını çok geçmeden aşmayı başardı.

GOL! Sağ kanatta topla buluşan Ricardo Quaresma, ortasını altıpasın önüne doğru gönderdi. O noktada Cenk Tosun savunmaya rağmen kafa vuruşunu yaptı ve bu sezon bir çok benzerini gördüğümüz gollerden kaydetti. Quaresma 10 asiste ulaşırken Cenk ise 16. golüne imza attı.

GOL! Erken gelen gol Beşiktaş’ı kesmedi ve 27. dakikada bu kez Talisca sahneye çıktı. Cenk Tosun'ın pasıyla ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Anderson Talisca sol ayağıyla çok sert bir şut çekti nefis bir gole imzasını attı.
Dakikalar 35'i gösterirken Akhisar Belediyespor farkı aşağı çekme şansını cömertçe harcadı. Oğuzhan Özyakup'un pas hatasıyla sağ kanatta topla buluşan Olcan Adın, pasını Özer Hurmacı'ya attı. Özer, ceza sahası içi sol çaprazında kaleci ile karşı karşıya kaldı ancak uygun pozisyonda çektiği şut farklı bir şekilde kalenin üstünden auta gitti.
Beşiktaş ilk 45 dakikanın son anlarında Talisca'nın pasında Ryan Babel ile gole bir kez çok yaklaştı ama Hollandalı futbolcu devre skorunu değiştiremedi: 2-0.

İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da oyunu istediği gibi yönlendiren Beşiktaş’ta Şenol Güneş ikinci golün sahibi Talisca’yı 64’te yanına alırken oyuna Gökhan İnler oldu.

GOL! Akhisar Belediyespor’un hücumda pek etkin olmadığı bölümde Beşiktaş 69. Dakikada tabelayı 3-0’a getirdi. Ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Quaresma sağ ayağıyla çok sert bir şut çekti ancak kaleci Bora Körk’ten seken top ceza sahası içine düştü. Dönen topu iyi takip eden Atınç Nukan altıpasın önünden kafa vuruşunu yaparak topu ağlara göndedi.
3-0'ın verdiği avantajla birlikte Şenol Güneş gelecek hafta oynanacak Galatasaray derbisini de düşünerek 72. dakikada sarı kart sınırında bulunan Atiba'yı oyundan alarak sahaya Aboubakar'ı sürdü.

GOL! Akhisar Belediyespor mücadelenin bitimine 9 dakika kala farkı 2’ye indirmeyi başardı. Takımın ileri uçta en hareketli ismi olarak gözüken Olcan Adın, Soner Aydoğdu’dan aldığı pasla ceza sahası içinde Fabri ile karşı karşıya kaldı. Net bir vuruş çıkaran Olcan mücadelede takımının tek golünü kaydetti. 

Dolmabahçe’de hakem Barış Şimşek’in son düdüğüyle birlikte 3 puanı 3 golle kapan Beşiktaş, derbi öncesi moral depoladı. Mağlubiyet serisine geçtiğimiz hafta Rizespor galibiyetiyle son veren Akhisar Belediyespor ligdeki 9. yenilgisini tattı.

"Kartal zirvede farkı açıyor" haberi, 19 Şubat 2017 tarihinde yazılmıştır. 19 Şubat 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Kartal zirvede farkı açıyor haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kartal zirvede farkı açıyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:53 Fenerbahçe'nin Avrupa'dan elde ettiği gelir açıklandı!
  2. 22:15 Gazze'deki Çatışmalar Çevre ve Sağlık Felaketine Yol Açıyor: BM Uyarısı
  3. 22:14 Kulüpler Birliği, TFF'ye seçim için bir çağrıda bulundu!
  4. 22:14 Beşiktaş, ligdeki beş maçlık galibiyet hasretine son verdi
  5. 22:11 Beşiktaş, MKE Ankaragücü'nü 2-0 Mağlup Ederek Galibiyet Hasretine Son Verdi
  6. 22:06 Okul müdürünü tacizle suçlayan lise öğrencilerinin şikayetleri sonucunda müdür tutuklandı
  7. 22:06 İstenmeyen tüylerden acısız nasıl kurtulunur?
  8. 22:05 Teknik direktör değişikliklerinin Beşiktaş'a fayda sağladığı görülüyor
  9. 22:02 Evde uygulayacağınız bu yöntemle herkes dişlerinizin beyazlık sırrını soracak!
  10. 21:56 Tokat'taki depremin yol açtığı hasarın detayları kamuoyuna sunuldu
  11. 21:56 Hamas, Blinken'ı İsrail'in yanında olmakla suçladı
  12. 21:44 Kızartma yapmadan önce yağa bir parça ekmek koyun
  13. 21:43 Koç Holding, Romanya'daki Ford Otosan Fabrikasında Seri Üretime Geçti!
  14. 21:37 Bakan İbrahim Yumaklı duyurdu: Ödemeler hesaplara yatırılıyor
  15. 21:36 ABD Dışişleri Bakanı Blinken açıkladı: “Refah’ta askeri operasyonlar desteklemediğimiz bir şey”
  16. 21:33 Pamuklu nevresimler nasıl düzgün şekilde yıkanır?
  17. 21:13 Galatasaray'ın hedefi 60 milyon avro
  18. 20:53 Hızlı Uyumanın Sırları: Sadece Birkaç Dakikada Uykuya Dalmanın Yolları!
  19. 20:49 ECB Başkanı Lagarde açıkladı: "Dezenflasyon sürecinin devam etmesi bekleniyor"
  20. 20:49 Tarım Bakanlığı, çiftçilere yönelik yeni destekler açıkladı!
Spor Haberleri