Kemikleri ve eşyaları bulunmuştu :Korhan Berzeg'e yönelik arama çalışmaları sona erdi

Kemikleri ve eşyaları bulunmuştu :Korhan Berzeg'e yönelik arama çalışmaları sona erdi

Kemikleri ve eşyaları bulunmuştu :Korhan Ber... Gönen ilçesinde geçen yıl haziran ayında evinden sabah yürüyüşü için ayrıldıktan sonra kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in kıyafet ve kemik parçaları ile banka ve kredi kartlarının bulunduğu bölgedeki arama çalışmaları tamamlandı.

Gönen Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yönettiği soruşturma çerçevesinde, jandarma ekipleri Berzeg'e ait kemik ve kıyafet parçaları ile kimlik ve banka kartlarının bulunduğu kırsal Armutlu ve Gelgeç mahalleleri arasındaki Fındıklı Deresi mevkisinde 6 gün önce başladıkları incelemelere bugün de devam etti. Araştırma faaliyetlerine, 62 personel, 6 jandarma asayiş timi, 3 Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), bir istihbarat timi, 3 jandarma asayiş komando unsuru ve İl Jandarma Komutanlığı'ndan gönderilen 3 kadavra tespit köpeği katıldı.

Bölgedeki yoğun bitki örtüsü nedeniyle, 7. günün çalışmalarında tırmıklarla arama yapan ekipler, herhangi bir delile ulaşamadı. Jandarma ekiplerinin bugünkü çalışmaları tamamlanırken, Berzeg'in kızı Nisa'nın olay yerinde araştırma yaptığı öğrenildi.

OLAY

Ekonomist Korhan Berzeg'in 17 Haziran 2023 sabahı Armutlu Mahallesi'ndeki evinden köpeği "Tina" ile yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolmasıyla başlayan olayda, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinasyonunda arama çalışmaları başlatılmıştı. Ekipler, Armutlu ve çevresindeki ormanlık alanlarla birlikte yakın mahallelerde, su kuyularında, dere yataklarında ve mağaralarda günlerce Berzeg ve köpeğini aramış ancak herhangi bir iz bulamamıştı.

Armutlu ile Geyikli mahalleleri arasında 29 Ağustos'ta bir vatandaş tarafından fark edilen köpeğin, Berzeg ailesi tarafından "Tina" olarak teşhis edilmişti. Köpeğin sağlıklı ve bakımlı olduğu belirlenmişti. Küresel konumlama sistemi (GPS) cihazıyla takip edilen köpeğin arazide bırakılmasından herhangi bir sonuca ulaşılamamıştı.

Armutlu'ya yaklaşık 3,5 kilometre uzaklıkta, 23 Nisan'da mahalle sakinleri tarafından kemik ve kıyafet parçaları ile kimlik ve banka kartları bulunmuş, bu bulgular ekipler tarafından incelenmişti.

Korhan Berzeg'in eşi Angela ve kızı Nisa Berzeg, Gönen'e gelerek DNA örnekleri vermiş ve bu numuneler laboratuvar incelemesi için İstanbul'a gönderilmişti. İstanbul Adli Tıp Kurumunda yapılan çalışmada, kemik parçalarından alınan DNA'nın Nisa Berzeg'in DNA örneği ile eşleştiği tespit edilmişti.

"Kemikleri ve eşyaları bulunmuştu :Korhan Berzeg'e yönelik arama çalışmaları sona erdi" haberi, 30 Nisan 2024 tarihinde yazılmıştır. 30 Nisan 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Türkiye kategorisi altında bulunan Kemikleri ve eşyaları bulunmuştu :Korhan Berzeg'e yönelik arama çalışmaları sona erdi haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kemikleri ve eşyaları bulunmuştu :Korhan Berzeg'e yönelik arama çalışmaları sona erdi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Türkiye konusunda 22 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:15 Türklerin dış yatırımı 5.7 milyar doları buldu
  2. 01:14 Ons altın 3 bin dolar oluyor!
  3. 01:12 HSK atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı
  4. 01:11 Bir şişesi servet değerinde satıyor!
  5. 01:09 Karar çıktı: Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk cezaları için artış var!
  6. 00:41 MİT 5 Soruluk Kriptoloji Testi Yayınladı: Atatürk'ün Şifrelenmiş Sözü De Bulunuyor!
  7. 00:40 Hakimler ve Savcılar Kurulu’na yeni atamalar yapıldı
  8. 00:35 Pentagon: Gazze'ye yardım için alternatif rotalar belirleniyor
  9. 00:32 Kıbrıs'ta asgari ücret 29.640 TL oldu!
  10. 00:25 Arda Güler'in Vedası!
  11. 00:05 Antalya'da Dev Bir Holding İflas Etti!
  12. 00:04 "Temmuz ayında asgari ücrete zam yapılmaması, yasal düzenlemenin ruhuna ve özüne aykırıdır!"
  13. 00:01 Bitcoin'de dikkate değer bir yükseliş görüldü
  14. 00:00 Kriz Derinleşiyor: 30 Yıllık Firma Konkordato İlan Etti! İflaslar Artıyor!
  15. 23:59 Kiracıların yüzde 86'sı resmi zam oranının üzerinde ödeme yapıyor
  16. 23:56 Yüzde 25 kira artışı sınırı ne zaman bitiyor?
  17. 23:54 Patates salatasının yavan olmasını önleyen yöntem!
  18. 23:53 Poğaçaya lezzet katan taktik!
  19. 23:51 Araç alacaklar dikkat: Dolandırıcıların yeni yöntemi bu!
  20. 23:49 Kurbanlıklarda düşüş: Fiyatlar belli oldu
Türkiye Haberleri