Konya'da köpek kavgası lince dönüştü: Suriyelilerin kafasını keseceğim

Konya'da köpek kavgası lince dönüştü: Suriyelilerin kafasını keseceğim

Konya'da köpek kavgası lince dönüştü: Suriye... Konya'nın Beyşehir ilçesinde, iddiaya göre sokak köpeğini tekmeleyen Suriye uyruklu 4 kişiye "Köpeğe niçin tekme attınız" diyen 18 yaşındaki Mehmet Bayraktar ile grupta soyadı belirlenemeyen 21 yaşındaki İbrahim adlı bir genç,...

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, iddiaya göre sokak köpeğini tekmeleyen Suriye uyruklu 4 kişiye "Köpeğe niçin tekme attınız" diyen 18 yaşındaki Mehmet Bayraktar ile grupta soyadı belirlenemeyen 21 yaşındaki İbrahim adlı bir genç, çıkan kavgada bıçaklanarak öldü. Olayda Suriye uyruklu 3 kişi de bıçakla yaralandı. Bayraktar'ın yakınları hastane önünde toplanarak yaralı Suriye uyruklu kişilere saldırmak istedi. Bir kişi "O çocuğa bir şey olsun Beyşehir'de ne kadar suriyeli varsa kafasını kesip emniyetin önüne atmazsam adım Ahmet değil" diye tehditler savurdu.

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Beyşehir ilçesinin Prof. Dr. Yılmaz Muslu Caddesi'nde meydana geldi. Mehmet Bayraktar, iddiaya göre Suriye uyruklu bir grubun sokak köpeğini teklemesi üzerine gruba Köpeğe niçin tekme attınız dedi. Bunun üzerine Bayraktar ile Suriye uyruklu 4 kişi arasında kavga çıktı.

Kavganın büyümesi üzerine iki tarafta birbirine bıçakla saldırdı. Çıkan bıçaklı kavgada Mehmet Bayraktar ile soyadı belirlenemeyen Suriye uyruklu İbrahim adlı bir genç, yine soyadı belirlenemeyen 20 yaşındaki Kasım, 26 yaşındaki Abdullah Muhammed ve 22 yaşındaki Ahmed Sadi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

KALABALIK, HASTANEYE GİRİP YARALI SURİYELİLERE SALDIRMAK İSTEDİ

Olayı duyan Mehmet Bayraktar'ın yakınları ise hastane önünde toplandı. Kalabalık, hastaneye girerek yaralı Suriyelilere saldırmak isterken, polis kalabalığa engel oldu. Kalabalığın sayısı bir anda artınca bu kez jandarmadan takviye kuvvet çağrıldı.

Kalabalığın hastaneye girmekte ısrar etmesi üzerine polis, biber gazıyla müdahalede bulundu. Ardından Konya kent merkezinden çok sayıda polis ve çevik kuvvet ekibi takviye olarak çağrıldı. Polis ve jandarma hastanenin acil servisi önünde önlem aldı. Bu sırada Suriyeli uyruklu yaralılardan İbrahim adlı genç ameliyat sırasında yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Yaralılardan biri ambulansla Konya'ya sevk edildi.

Diğer iki yaralının ise can güvenliği nedeniyle Konya'ya sevk edilmesine karar verildi. 

Ancak öfkeli kalabalık yaralıların hastaneden çıkmasına izin vermeyince, iki yaralı, hastanenin arka kapısında bekleyen sivil plakalı polis aracına bindirilip, hastaneden uzaklaştırılmak istendi. Durumu fark eden kalabalık, bu kez sivil polis aracına tekme ve yumruklarla saldırdı. Bayraktar'ın bir yakını "O çocuğa bir şey olsun Beyşehir'de ne kadar suriyeli varsa kafasını kesip emniyetin önüne atmazsam adım Ahmet değil" diye tehditler savurdu. Polis, gruba müdahalede bulundu. Bu sırada biber gazından etkilenen bir kişi de yakınları tarafından hastaneye kaldırdı. Yaralı 2 kişinin ise ilçe merkezi dışında sivil polis aracından ambulansa alınıp, Konya'daki çeşitli hastanelere kaldırıldığı öğrenildi.

26074888-0297-492a-9ec7-970ab3c9fbea_18120791.jpg

Kalbine saplanan bıçak darbesiyle yaralanan Mehmet Bayraktar da yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Acil servis önünde bekleyen ve Bayraktar'ın öldüğünü öğrenen yakınları, tekrar hastaneye girip yaralı Suriyelilere saldırmak istedi. Bunun üzerine arbede çıktı. Öfkeli kalabalık, kendilerini görüntüleyen gazetecilere de saldırmak isterken, polis engel oldu.

Sabah saatlerinde sakinleşen kalabalığın bir kısmı hastane önünden ayrılırken, bir kısmı da beklemeye devam etti.

Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük ile İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, hastaneye gelip, incelemede bulundu.

"Konya'da köpek kavgası lince dönüştü: Suriyelilerin kafasını keseceğim" haberi, 10 Temmuz 2016 tarihinde yazılmıştır. 10 Temmuz 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Konya'da köpek kavgası lince dönüştü: Suriyelilerin kafasını keseceğim haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Konya'da köpek kavgası lince dönüştü: Suriyelilerin kafasını keseceğim 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 16:50 Türkiye Erkek Voleybol Milli Takımı, 2024 Milletler Ligi'ne Hazır!
  2. 16:46 Galatasaray'ın Transfer Hedefi: Fransa'dan Genç Golcü Zan Vipotnik!
  3. 16:37 Acil İniş: THY Uçağının Kokpit Camında Çatlak Tespit Edildi
  4. 16:37 AKP'den DEM'e Geçen Belediyenin Borcu Dudak Uçuklattı!
  5. 16:25 Süper Lig’de küme düşen ilk takım belli! İşte o takım!
  6. 16:25 Lezzet Şöleni: Pratik ve Lezzetli 9 Kaşık Tatlısı Tarifi!
  7. 16:21 Muhalefet KKM zararına tepki gösterdi: Merkez‘in zararı 8 bakanlığın bütçesinden fazla
  8. 16:20 Portakal Şerbetli Kurabiye: Nostaljik Lezzetin Modern Yorumu
  9. 16:19 DEM Parti'den Yerlikaya'ya 'müfettiş' yanıtı geldi
  10. 16:17 Tarkan Yeni Albümle Geri Dönüyor! Ünlü İsimle İş Birliği!
  11. 16:15 İzmirlilere müjdeli haber geldi! Suya %25 indirim kararı alındı!
  12. 16:15 Süper Lig'in küme düşen ilk takımı belli oldu!
  13. 16:14 Antalya-Isparta Yolunda Feci Kaza: 1 Ölü, 7 Yaralı ve Trafik Kilitlendi
  14. 16:11 O beklenen maraton başlıyor!
  15. 16:07 TESK Genel Başkanı: Yüksek Otel Fiyatları Yerli Turisti Yurtdışına Yönlendiriyor
  16. 16:05 Ankaragücü'den Kupa Açıklaması Sertti!
  17. 16:01 Metin Akpınar'ın Kızı Duygu Nebioğlu Sessiz Kalmadı: "2. Bölüm Geliyor"
  18. 16:01 Emekli Maaşı Bombası: Uzmanlar Zam Oranlarını Açıkladı! En Düşük Emekli Aylığı Ne Kadar Olacak?
  19. 15:59 Özgür Özel'den açıklama: 'yüzde 25'lik cam tavanı nasıl kırdıklarını' anlattı
  20. 15:59 Mart Ayında Türkiye'de Konut Satışlarında İstanbul Öne Çıkıyor: İşte İl İl Satış Rakamları
Gündem Haberleri