Meclis'ten Rasim tepkisi: Ekranlara çıkarmayın

Meclis'ten Rasim tepkisi: Ekranlara çıkarmayın

Meclis'ten Rasim tepkisi: Ekranlara çıkarmayın Meclis’te bazı MHP milletvekilleriyle basın toplantısı düzenleyen Sancaklı, suç duyurusu dilekçesini MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı avukat Halil Öztürk’ün hazırladığını duyurdu.Kütahyalı’nın program arkadaşınca...

Meclis’te bazı MHP milletvekilleriyle basın toplantısı düzenleyen Sancaklı, suç duyurusu dilekçesini MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı avukat Halil Öztürk’ün hazırladığını duyurdu.

Kütahyalı’nın program arkadaşınca ifade edilen tehditvari sözlerin kendisini hedef almadığını belirten Sancaklı, “Bazı insanlar tehdit edilemezler Türkiye’de. Onu bilenler biliyor, bilmeyenler de öğrensinler. Tehditvari sözler kendi iç bünyeleriyle alakalı, bizimle alakalı değil'' dedi. Sancaklı şunları söyledi: 

DÜN FETÖ’CÜLÜKLE ÖVÜNÜYORDU

“Boşnak kardeşlerimiz Türk milletinin ayrılmaz bir parçası, şerefli bir mensubudur. Onlar ki İslam sancağı düşmesin, Türk devleti var olsun diye tarifsiz acılar çekmiş, soykırımlara maruz kalmıştır. Milletin parası ile oturup milletin değerlerine küfredenler, ahlaksızca sözler sarf edenler bu cesareti nereden almaktadır? Toplumun değeri ile barışık olmayan bu tip insanların, değerleri hiçe sayanların, ahlaktan yoksun şahısların bırakın televizyonlarda belden aşağı muhabbet etmeyi, toplumun karşısına çıkıp söz söyleme cesaretini bulamaması gerekmektedir. Unutulmasın ki ne söylese toplumun kabul ettiğini, siyasetin tahammül ettiğini sanan şahıs dün FETÖ’cü olmakla övünüyordu.

DOĞRUYSA DAHA VAHİM

Ailecek devlet imkanlarından nemalanarak milletin değerlerine hakaret etmeyi marifet zanneden kendini bilmezlere milletten kazandıkları ile millete küfür edilemeyeceğini hatırlatmak gerekmektedir. MHP olarak milleti bütün olarak referans aldığımız için ırkçılığa, demokrasiyi referans aldığımız için de faşizme karşıyız. Ahlak, şerefin ve toplumun ölçüsüdür. Ölçüyü yitirmiş olan adı gereksiz şahıs elbette ahlak çizgisine çekilecektir. Bu konu sadece Boşnakları ilgilendiren bir konu asla değildir. Neymiş alkol almış ne yaptığını, ne konuştuğunu bilmiyormuş. Doğruysa bu daha vahimdir. Milyonlarca izleyiciye saygısı olan alkollü ekrana çıkmaz. Ekmeğine saygısı olan işini ve milletini velinimet bilir, besmeleyle işine başlar. Tüm yazılı ve görsel medya sahiplerinden ve yöneticilerinden bu şahsı bir daha milletin önüne çıkarmamalarını bekliyoruz. Boşnakların insanlığa mal olmuş Bilge Kralı Aliya İzzetbegoviç’in sözleri ile bitirmek istiyorum: ''Sloganımız şu; kendinden olanı sev, ötekine saygı göster. Din ahlaktır; onu hayata geçirmek ise terbiyedir. En kötü kombinasyon boş bir ruh ile dolu bir midedir.''

abc_tele1_destek.jpg

"Meclis'ten Rasim tepkisi: Ekranlara çıkarmayın" haberi, 21 Kasım 2017 tarihinde yazılmıştır. 21 Kasım 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Meclis'ten Rasim tepkisi: Ekranlara çıkarmayın haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Meclis'ten Rasim tepkisi: Ekranlara çıkarmayın 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 19 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 12:52 Dünya Hava Kalitesi Raporu: Temiz Hava İçin Küresel Çağrı
  2. 12:46 Gazze'de hayatını kaybedenlerin sayısı 31 bin 819'a ulaştı
  3. 12:46 Müge Anlı’nın Programında Şok İtiraf: Eşim Annemle Kaçtı!
  4. 12:40 Uzaylı Yumurtası mı? Oklahoma Gölü’nde Bulunan Bryozoa Keşfi
  5. 12:32 Bayram Tatili Rotası: Doğadan Tarihe, Kaz Dağları'ndan Roma'ya!
  6. 12:27 Mide Sağlığı İçin Kahve Tüketiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler
  7. 11:42 Akaryakıta Çifte Zam Geliyor:19 Mart Akaryakıt fiyatları!
  8. 11:39 MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın: Ya erken seçim ya da anayasa değişikliği
  9. 11:36 Gençlik Sırları: Doğal Yağlarla Ciltte Botoks Etkisi!
  10. 11:32 Kanye West’in konserinde ortalık karıştı: Trans birey önüne geçen herkesi yumrukladı
  11. 11:28 Kredi Kartı ve Nakit Avans Faizleri Yükseldi: Yeni Dönem Başlıyor
  12. 11:24 Savcı Özlem'in ölümünde yeni gelişme: Astsubayın cezası onandı
  13. 11:23 SGK’nın Geri Ödeme Listesine 47 İlaç Eklendi!
  14. 11:20 Halkın Kurtuluş Partisi Erdoğan ve bakanlar hakkında suç duyurusunda bulundu
  15. 11:17 Fenerbahçe ligden çekilirse ne olur?
  16. 11:16 Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencilere beslenmeyi çok gördü
  17. 11:10 İsrail Saldırısında Hamas’ın Üst Düzey Lideri Hayatını Kaybetti
  18. 11:04 Ocak 2024’te Türkiye’nin Net UYP’si Eksi 300 Milyar Dolara Düştü
  19. 11:01 Tarihe ışık tutacak keşif! Sahra Çölü'nün altında gizlenen dünya!
  20. 11:01 Şok gelişme! Ünlü banka Türkiye'den çekiliyor!
Gündem Haberleri