?Mehmet Ali Erbil hakkında bir korkunç iddia daha: 'Bebek artık yok' diyerek kahkaha attılar

?Mehmet Ali Erbil hakkında bir korkunç iddia daha: 'Bebek artık yok' diyerek kahkaha attılar

?Mehmet Ali Erbil hakkında bir korkunç iddia... Mehmet Ali Erbil’den (61) hamile kalan şarkıcı Nevin Şimşek (27) “Geçen pazartesi bebeği aldırdım. Abisi Mustafa benimle geldi. Elime 5 bin dolar sıkıştırdı. Bebeğime ''Zafer’ adını koyacaktım. Mustafa, Mehmet Ali’yi...

Mehmet Ali Erbil’den (61) hamile kalan şarkıcı Nevin Şimşek (27) “Geçen pazartesi bebeği aldırdım. Abisi Mustafa benimle geldi. Elime 5 bin dolar sıkıştırdı. Bebeğime ''Zafer’ adını koyacaktım. Mustafa, Mehmet Ali’yi arayıp ''Zafer artık yok’ diye kahkaha attı“ dedi

Mehmet Ali Erbil’in (62) kendinden 35 yaş küçük sevgilisi şarkıcı Nevin 6.5 haftalık hamileydi. Bebeği, Mehmet Ali Erbil’in isteği ile aldırdığı ortaya çıktı.

Durumu 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda öğrendiğini söyleyen Nevin, “Bu yüzden adını Zafer koyacaktım. Bebeğimi aldırırken Mehmet Ali’nin abisi Mustafa yanımdaydı. Kürtaj sonrası, kardeşini arayıp ''Zafer artık yok’ deyip kahkaha attı. Sonra elime 5 bin dolar (17 bin lira) sıkıştırdı. Maddi olarak zor durumdaydım, kabul ettim'' dedi.

Milliyet'te yer alan habere göre çıkan haberler karşısında savunma yapan Mehmet Ali Erbil, "Duymayan Kalmasın" programına telefonla bağlanarak, "Nevin bebek parası olarak 260 bin lira istedi" açıklamasında bulundu.

İşte Mehmet Ali Erbil’in o açıklamaları:

“Benim için aile kavramı çok önemli bugüne kadar eşlerime olsun çocuklarıma olsun hep korumacı oldum, hep saygılı davrandım. Bu konularda konuşmak istemiyorum. Ama artık olaylar öyle bir raddeye geldi ki bir çocuk bir yavru iki insanın sevgisinden oluşur, böyle bir şey yok ortada. İki, üç kez görüştüğüm insandan ben nasıl çocuk sahibi olabilirim? Bugüne kadar böyle bir şey yaşamadım, böyle bir şey yaşamam da. Ama daha önceki çocuklarım sevgiden doğmuş parçalarım. İş başka raddeye geldi 2. el arabaya kadar istediler benden. 260 bin lira değerinde. Nevin hamileliği sonlandırdı."

Mehmet Ali Erbil’den sonra programa bağlanan şarkıcı Nevin tepki göstererek açıklamalarda bulundu.

Nevin Şimşek'in ifadeleri şöyle:

“Hayır, hamile değilim. Aldırdım çocuğu. Mustafa Erbil ve yakın arkadaşıyla beraber gittik çocuğu aldırdım. Tek kırıldığım nokta 3 gün görüştüğüm insan demesiydi. Gerçekten sevdim o biliyor. Ben ondan bir şey istemedim. Ben araba falan istemedim kesinlikle öyle bir şey yok. Benim derdim para olsaydı giderdim yurtdışına çocuğu da doğururdum, istediğimi de alırdım. Ama ben öyle biri değilim. Bana dedi ki ''Ben hastayım, iyi değilim çocuk sakat olabilir’ ben de bu yüzden aldırdım. Beni bütün çocuklarıyla eski eşleriyle tanıştırdı. İki üç kez görüşme gibi bir durumumuz olmadı. Ben onun yanında iki kez hastanede kaldım, ona bir şey olacak diye koşturdum sürekli. Onun yaptığı şu an insafsızlık vicdansızlık. Ben hamilelik dönemim de onunla konuştum sürekli.

Sonra Mehmet Ali’yi bir kızla gördüm magazinde yazdım cevap vermedi. Bu olaylardan önce yakın arkadaşı evime geldi ''biz senin yanındayız, maddi-manevi her şekilde yanındayız. Bir senelik kiranı da veriyoruz senin 35 bin lira dedi. Ben de ''bana harçlık falan göndermenize gerek yok, 35 bin çok benim için 30 bin yeter bana’ dedim. Sonra benimle çok görüşememeye başladı. Aradım Mehmet Ali’yi ''yeni sevgili yapmışsın, ben karnımda senin çocuğunu taşıyorum, ikinci el bir araba istiyorum ben’ dedim. Ama fiyat falan yok. ''Ben araba alamam durumum kötü’ dedi. Ben de ''tamam’ dedim kapattım konuyu. Çocuğu aldırdıktan sonra çantama 5 bin dolar attılar ve beni bir daha arayıp sormadılar. Aradım telefonlarıma cevap vermediler.''

"?Mehmet Ali Erbil hakkında bir korkunç iddia daha: 'Bebek artık yok' diyerek kahkaha attılar" haberi, 23 Eylül 2017 tarihinde yazılmıştır. 23 Eylül 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan ?Mehmet Ali Erbil hakkında bir korkunç iddia daha: 'Bebek artık yok' diyerek kahkaha attılar haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. ?Mehmet Ali Erbil hakkında bir korkunç iddia daha: 'Bebek artık yok' diyerek kahkaha attılar 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 19 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:41 Elektrikli Peugeot 208 Türkiye'de satışta: İşte fiyat listesi
  2. 08:37 Cem Yılmaz eski eşi Ahu Yağtu'ya ödediği nafakayı tiye aldı
  3. 08:35 Emel Müftüoğlu, Sezen Aksu'nun son halini paylaştı: Hastane künyesi dikkat çekti
  4. 08:26 Gökhan Zan: Boyun eğmeyeceğim çekilmiyorum
  5. 08:22 MHP’de 43 ismin üstü çizildi
  6. 08:20 Erkan Baş: Gökhan Zan, arkadaşlarımıza ‘Kendi geleceğimi düşünmem gerekir’ demiş
  7. 08:14 Aziz Yıldırım: Devlet 2015’te yaşanan kurşunlanma olayını çözmezse bu olaylar yaşanır
  8. 08:10 İsmail Saymaz: Gökhan, ‘Zan’ altında
  9. 08:07 Trabzon’da oynanan maç sonrasında çıkan çatışmacı ortam üzerinde düşünürken aklıma gelenler
  10. 08:05 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den çok sayıda kent için sarı ve turuncu kodlu kar yağışı uyarısı
  11. 05:33 Sağlık Deposu Kuru Üzüm: Doğanın Mucizesi
  12. 05:27 İsrail-Gazze Savaşı İçin AB’den Siyasi Baskı Çağrısı!
  13. 05:21 Gençlerin Geleceği:Chp Başkanı Özgür Özel Beka Sorunu ve Siyasette Yeni Dönem Üzerine Konuştu!
  14. 05:12 Kraliyetin Sessizliği: Kate Middleton’un Akıbeti İnsanları Neden Endişelendiriyor?
  15. 05:05 Elektrikli Araçlar: Şarj Altyapısının Geleceği Belirsiz
  16. 05:02 Trump Davası: Cezaya Tepki ve Finansal Engeller
  17. 04:57 Hızlı Teşhis, Etkili Tedavi: Tayland’da Yapay Zeka’nın Rolü
  18. 03:37 Biden'dan Netanyahu'ya Refah iletisi: "Refah'ın işgali hata olur"
  19. 03:37 İsrail basını duyurdu: İsrail ve Hamas arasında esir takası gerçekleşecek mi?
  20. 01:56 Nvidia, yeni yapay zeka çipini duyurdu
Yaşam Haberleri