Mehter eşliğinde gelen Bahçeli: 'Ateşle oynama Barzani'

Mehter eşliğinde gelen Bahçeli: 'Ateşle oynama Barzani'

Mehter eşliğinde gelen Bahçeli: 'Ateşle oyna... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Uzunburun Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi açılış törenine katıldı.Partililer, alana mehter takımı eşliğinde gelen...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Uzunburun Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi açılış törenine katıldı.

Partililer, alana mehter takımı eşliğinde gelen Bahçeli’nin elini öperken, tören öncesi Mustafa Yıldızdoğan da en sevilen parçalarını seslendirdi. Açılış töreninde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gündeminde Kuzey Irak’taki referandum vardı.

BARZANİ ATEŞLE OYNUYOR

Kuzey Irak’taki sözde referandum hakkında konuşan Bahçeli, "Irak’ın kuzeyinde Peşmerge yönetimi tarafından yapılan sözde referandum yok hükmündedir. Yapılan tüm çağrılara kulak tıkayanlar sadece Irak değil tüm bölgenin kaosa sürüklenmesine neden oluyor. Hukuksal olan Irak Anayasasına göre tartışmalı bölgeleri de kapsaması asıl niyeti açığa vurdu. Kaosu fırsata çeviren Barzani ateşle oynamaktadır. Bu işin sonu kendisi için hayırlı olmayacak. Kendi kazdığı kuyuya düşecek, ısrara devam ederse kahredici azabı tadacaktır. Irak’ta bulunan tüm topluluklara saygımız var. Tavrımızın esası Irak’ı iç çatışmaya götürecek bölgesel fay hatlarının kırılmasına yol açacak gelişmelere kapı aralayan sorumsuzluğa. Türkmen kardeşlerimiz üzerinde baskı oluşturanlar yanlıştadır. Şunu kimse aklından çıkarmasın; Türkmen kardeşlerimiz asla yalnız değilsiniz. Oldu bittilerle kurban verecek tek bir soydaşımız yok. Bunun için gözümüz kara, kararımız kesin, duruşumuz nettir. Esas amaç dört parçalı Kürdistan’ı kurmaktır. Sözde referandumun ana gerekçesi de budur. Suriye’nin kuzeyinde terör örgütü PKK ve PYD’nin palazlandırılması da bu yüzdendir" diye konuştu.

HEDEFTEKİ ÜLKE TÜRKİYE

Referandumla ilgili diğer ülkelerin tutumu hakkında da değerlendirmede bulunan Bahçeli, şöyle devam etti: "Görünürde hepsi korsan referandumu uygun bulmadıklarını ifade ediyorlar ama arka planda Barzani’nin sırtını sıvazlıyorlar. Etnik ve mezhep temellerinde ayrışma ve çatışmaların şiddetlenmesi istenmektedir. Hedefteki ana ülke de Türkiye’dir. Irak ve Suriye’deki gelişmelerle sabrımızı sınayanların bir sonraki durağı aziz vatanımızın olacaktır. Kerkük’te zulme ses çıkarmazsak yarın kendi topraklarımızda olacaklara mecbur bırakılırız. Kimsenin bizi test edemeyeceğini, kudretimizi ortaya koyarak göstermenin zamanı geldi. Varsın şer odaklar her türlü sorunu çıkarsın, varsın tüm hainler karşımıza dizilsin, Allah’ın izni ile Türk milletinin gücü bunların alayına yetecektir."

"Mehter eşliğinde gelen Bahçeli: 'Ateşle oynama Barzani'" haberi, 04 Ekim 2017 tarihinde yazılmıştır. 04 Ekim 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Mehter eşliğinde gelen Bahçeli: 'Ateşle oynama Barzani' haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Mehter eşliğinde gelen Bahçeli: 'Ateşle oynama Barzani' 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 20:34 Ruslar Türkiye'ye Veda Ediyor: 50 Bin Kişi Ülkeyi Neden Terk Etti?
  2. 18:53 Korhan Berzeg için arama çalışmasında gelişme: Dere yatağında bir kanıt daha bulundu
  3. 18:46 Erdoğan: "Kalıcı ateşkesin temini büyük önem arz ediyor”
  4. 18:29 Trabzonspor'dan çifte transfer bombası geldi!
  5. 18:22 EGO Genel Müdürlüğü duyurdu! Ankara'da o hizmet süresiz kapatıldı
  6. 17:54 Begüm Doğan Faralyalı Açıkladı! "Beş yılda 1 milyar dolar yatırım planlıyoruz!"
  7. 17:46 Yeşilçam’ın Tonton Dedesi Nubar Terziyan O Çok Ünlü Şarkıcının Dayısıymış!
  8. 17:34 TRT'nin sevilen dizisinden izleyicilere müjde geldi! Beşinci sezonuyla ekranlarda yer alacak
  9. 17:34 Atv'nin veda edeceği dizi belli oldu: İzleyicilerin beğeniyle takip ettiği o dizi final yapıyor
  10. 17:32 Beşiktaş üç futbolcusunun sözleşme sürelerini uzatma kararı aldı!
  11. 17:24 Milli Sporcu Ferhat Satar, Ağaca Asılı Halde Ölü Bulundu!
  12. 16:49 Beşiktaş'ta Transfer Hareketi! 3 Oyuncuyla Sözleşme Uzadı
  13. 16:48 Kral Charles'ın Sağlık Durumu Kritik: Cenaze Hazırlıkları Başladı!
  14. 16:48 Gerçek Gamer'lar İçin Uygun Fiyatlı Güç: Ardor Gaming Guardian Klavye
  15. 16:47 Sevgili Cinayetine Kurban Giden Kadın Bakın Kimmiş! Yalın'ın Kuzeni Çıktı!
  16. 16:42 Yeşilçam'ın Güzel Oyuncusu Ahu Tuğba Yoğun Bakımda! Son Dakika!
  17. 16:39 Alman Kadınlarının Güzellik Sırrı O Marka Bundan Sonra Türkiye'de!
  18. 16:26 Fitch Ratings: Türkiye'nin Enflasyonla Mücadele Kararlılığı Yeni Ekonomi Politikasıyla Sürdürülecek
  19. 16:18 Kremlin Sözcüsü Peskov: Avrupa'nın Seçim Kararı Rusya İlişkilerini Yeniden Şekillendirecek
  20. 16:09 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Seçim sürecinde büyük bir haksızlığa maruz kaldık"
Gündem Haberleri