Akşener'den Erdoğan'a: Arkadaşımızı torun sevmek üzere evine göndereceğiz!

Akşener'den Erdoğan'a: Arkadaşımızı torun sevmek üzere evine göndereceğiz!

Akşener'den Erdoğan'a: Arkadaşımızı torun se... İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:Seçime girememiz için bizzat Sayın Erdoğan tarafından en büyük gayret gösterilen siyasi parti İYİ Parti oldu. Sonra 15 CHP'li arkadaşımızı...

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Seçime girememiz için bizzat Sayın Erdoğan tarafından en büyük gayret gösterilen siyasi parti İYİ Parti oldu. Sonra 15 CHP'li arkadaşımızı sayın Kılıçdaroğlu'ndan ricada bulundum. Geçici olarak partimize geldiler. 

"HALAÇOĞLU BENİM HOCAMDIR, AĞABEYİMDİR"
Yusuf Halaçoğlu benim hocamdır, ağabeyimdir. Kendisi Kayseri'yi istemedi. İzmir, Ankara'yı istedi, orada da bizim Genel Başkan Yardımcılarımız vardı, koskoca ağabeyimizi onların altına koymak olmazdı. O da affını istedi, ben de saygı duydum.

Karşınızda 6 saatte 100 bin imzası tamamlanmış, milletimizin imzasıyla aday olmuş bir Meral Akşener var. Buradan yola çıkarak sizlerin huzurunda söz veriyorum, bu güveni boşa çıkarmayacağım.

"ANTALYA ÇİFTÇİSİ TARLASINA KÜSTÜ"
Çiftçinin, tarımın, meyvenin, sebzenin şehri Antalya. Şimdi size buradan bazı konuları paylaşmak istiyorum. Çiftçimiz, meyve ve sebze yetiştiricimiz Antalya'da tarlasına küstü. Çünkü saman ithalatı yapılıyordu bu ülkede. Antalya'nın naranciyesi dalında kalırken, sebzesi serada, tarlada kalırken gidin marketlere sebze ve meyve ithalatı başladı. Dolayısıyla sadece yandaş müteahitin kayrıldığı, tüm imkanların yandaşlara akıtıldığı bir ekonomik tercih içinde elbette Antalya çiftçisi sizin dediğiniz gibi ölüyor.

"EKONOMİYE DÜZELTMENİN YOLU GÜVENDİR"
Benim çiftçim 5 lirayı geçmiş mazot kullanırsa elbette ürününü pahalıya mal eder. Bugün buraya gelirken 'Dolar ne kadar oldu?' diye sordum. 4.68 dediler. Şimdi Doların uçup gitmesi ne demek? Benzine zam demek, mazota zam demek, iğneden ipliğe zam demek. Peki bu Dolar neden uçup gidiyor? Yapılan ekonomik tercihler yüzünden. Ekonomiyi düzeltmenin yolu güvendir güven. Ekonomiyi siz eğer siyasetçinin eline verirseniz Dolar olur 4.68.

"GÜNDELİK SEÇİM İÇİN EYTT DEYİP SONRA YALVARMAYACAĞIZ"
Gelelim turizme. Antalya'nın turizmcileri isyan ediyordur. Bir kere baştan aşağıya yanlış var, o da şu: Dış politikada oy alabilmek için 'eyt Almanya, Eyt Rusya' dediniz Antalya turizmini açlığa mahkum ettiniz. Ayrıca bir yanlış daha yaptınız. Şehirleri tanıtmak yerine sadece Türkiye'yi tanıttınız. Büyük bir başarısızlık oldu. Antalya'yı tarlasıyla barıştıracağız. Turizm için yolları açacağız. Gündelik seçim için eyt deyip arkadan yalvarmayacağız. İlişkilerimizi ciddi, şeffaf ve saygın bir biçimde geliştireceğiz. 

"DOLARIN YÜKSELMESİNİN SEBEBİ ERDOĞAN'IN ÜLKEYE İTİBAR KAYBETTİRMESİDİR"
Erdoğan seçim manifestolarını açıklayacağını söyledi. Şaştım kaldım. 15 yıldır ben yönetiyorum bu ülkeyi sandım. 24 Haziran'da her şeyin düzeleceğini söylüyor. Madem 24 Haziran'da düzelecek niçin şimdi düzeltmiyorsun? Doların uçmasının bir diğer sebebi de Erdoğan sayesinde Türkiye'nin itibar kaybetmesidir. İtibar kaybeden liderler, ülkelerine de itibar kaybettirirler.

"ÜLKEMİZ YORGUN BİR ŞOFÖRÜN DİREKSİYONUNDA GİDİYOR"
Ülkemiz yorgun bir şoförün direksiyonunda gidiyor. Şoförlük ehliyeti olmayan birinin otobüsüne biner misiniz? Binmezsiniz. Türkiye bu durumda işte. Bize diyorlar ki büyük  büyük projelerimiz var. Vergi topladın 16 yılda. 450 milyar dolar borç aldın 16 yılda. 70 milyar dolarlık Cumhuriyet varlıklarını sattın 16 yılda. Vatandaşın cebine bir lira girdi mi buradan? Hayır.

4 üniversitesi var Antalya'nın. Peki İsrail'den tohum ithal ediliyor. Güneşin şehri Antalya'daki üniversitelerde tohum ihraç edilecek araştırmaların yapıldığı bir bölüm var mı? Yok. Türkiye'nin tarımının, hayvancılığının nasıl geliştirilebileceğine dair bölüm var mı? Hayır. Şehir hastaneleri yapıyorlar. Ankara Şehir Hastanesi'nin bir yılda sizin cebinizden vergilerden alacağı para yıllık 800 milyon lira.

"Akşener'den Erdoğan'a: Arkadaşımızı torun sevmek üzere evine göndereceğiz!" haberi, 22 Mayıs 2018 tarihinde yazılmıştır. 22 Mayıs 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Akşener'den Erdoğan'a: Arkadaşımızı torun sevmek üzere evine göndereceğiz! haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Akşener'den Erdoğan'a: Arkadaşımızı torun sevmek üzere evine göndereceğiz! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 16:03 Karasu'da Köpeğin Ezilmesi Olayı: Sürücünün Düyarsızlığı Toplumsal Tepkiyle Karşılandı
  2. 16:00 Fenerbahçe - Beşiktaş Derbisinin Hakemi Belli Oldu: Volkan Bayarslan
  3. 15:52 Fenerbahçe Beko EuroLeague'de Monaco'yu Uzatmada Geçerek Seride 1-0 Öne Geçti
  4. 15:51 Belarus Lideri: Rusya-Ukrayna Barışı İçin İstanbul Anlaşması Önemli
  5. 15:45 Enerji Dönüşümünde Batarya Teknolojilerinin Yükselişi: IEA Raporu
  6. 15:43 Sokak Köpeğinin Saldırısında Yaralanan Genç Kızın Ayağı Kırıldı
  7. 15:32 Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: Ermenistan'ın İntikamcı Eğilimleri Endişe Verici
  8. 15:29 EURO 2024: Almanya'da Heyecan Dorukta!
  9. 15:25 Tavuk Etinde Fiyat Patlaması: Tedarik Sıkıntısı İstanbul'u Vuruyor
  10. 15:22 Gümrükte Terk Edilen Michael Jordan İmzalı Spor Ayakkabılar İhaleyle Satışa Çıktı
  11. 15:18 Mescid-i Aksa'ya Sabah Baskını: Gerilim Tırmanıyor
  12. 15:14 Sergio Oliveira'nın Galatasaray Macerası: Tartışma ve Beklentilerin Altında Performans
  13. 15:11 Merkez Bankası Faizi Sabit Tuttu: Nakit Avans ve Kredi Kartı Faizleri Ne Olacak?
  14. 15:10 Japonya'da Dolar Karşısında Yen Değer Kaybı Endişesi: Yetkililerden Uyarı ve Hazırlık Sinyali
  15. 15:07 Ticaret Bakanı Ömer Bolat: Fahiş Fiyatlarla Mücadelede Kararlılık Artıyor
  16. 15:05 Gönül Dağı Setinde Taciz Skandalı: Mahkeme Kararı Açıklandı!
  17. 15:03 Dondurma Kaşığı İle Çikolatalı Kurabiye Tarifi!
  18. 14:57 Saç Derisi Sorunlarına Doğal Çözümler: Sağlıklı Saçlar İçin Yöntemler!
  19. 14:56 Bu 5 Şehir Tehlikede! Meteoroloji İki Gün Boyunca Uyardı: Tehlikeli Hava Durumu Kapıda!
  20. 14:54 Beyaz Eşya Seçimi Kabusa Dönmesin! Yeni Evlenecekler Dikkatli Olsun!
Gündem Haberleri