Meral Akşener Konya'da konuştu

Meral Akşener Konya'da konuştu

Meral Akşener Konya'da konuştu Akşener’in açıklamaları şöyle:"Bu meydanda 'Cumhurbaşkanı' diye bağıranların çoğu kadınlar. Kadın bir şeye karar vermişse gereğini yapar. İstiklal mücadelesinde de böyle oldu. Kadınlarımız böyle yüksek bir ses veriyorsa...

Akşener’in açıklamaları şöyle:
"Bu meydanda 'Cumhurbaşkanı' diye bağıranların çoğu kadınlar. Kadın bir şeye karar vermişse gereğini yapar. İstiklal mücadelesinde de böyle oldu. Kadınlarımız böyle yüksek bir ses veriyorsa bu iş olmuş demektir.

Dediniz ki çık öne yürü arkanızdan geliyoruz. Önce kadınlarım sonra gençler. İYİ Parti millete güvenerek kuruldu. Henüz 7 aylık bir partiyiz ve bugün itibariyle 66 ili gezmiş olacağız. Demem o ki çalış dediniz çalıştık. Bugün 24 Haziran için şehir şehir gezmeye başladık. Diğer adaylara başarılar diliyorum.

DOLARIN YÜKSELMESİ
Bakınız dolar buraya gelirken baktık 4.70’ti. Faiz artırıldı. Diyorlar ki ''Üst akıl sebep oldu’ tamam ama tedbirlerini açıkla kardeşim. Ne yapacaksın biz de yanında duralım. Biz 2 basın toplantısı yaptık, uyarılarda bulunduk nelerin yapılması gerektiğini anlattık. Hatta Durmuş Yılmaz Bey uzun uzun anlattı. Bizi saymadıkları için muhalefete önem verilmediği için sonuç itibari ile gelinen durum budur.

Doların yükselmesi Türkiye’nin borçlarını artırır. Ekonomide bir tercih yaptı Sayın Erdoğan. İnşaat sektörünü öne koydu. İnşaat sektörü yanıyor. Demir arttı, giderler arttı.

Dolar gidiyor bir şey dikkatimi çekti. Hepsi elini ovuşturuyor. Demek ki paraları dolarda ama size dönüp diyorlar ki “Bizim dolarla işimiz yok'' nasıl yok?

"AZ HARCA BE KARDEŞİM"
Doların yükselmesi sonucu ayağınızdaki ayakkabıdan başınızdaki şapkaya kadar her şeye zam geldiğinde ne olacak. Türk ekonomisinin içine tükürdünüz. 24 Haziran’dan sonra ekonomiyi düzeltecekmiş. Elini tutan mı var kardeşim bugünden düzeltsene.

Konya’da organize sanayi bölgesine ekonomik sorun sebebiyle 935 işçinin işten çıkarıldığını duydum. Konya sanayinin merkezi. Şeker fabrikalarını sattılar biliyorsunuz. Buradan satın alanları uyarıyorum 25’inde bu satışları iptal edeceğim sakın ola ki el sürmeyin. Kurumların için berhava ettiniz. Şimdi şeker fabrikaları gitti. Konya’da da bir şeker fabrikası var. Dünya markası haline gelen bir fabrika. Satılan şeker fabrikalarının sebebi şu, diyorlar ki zarar ediyormuş. Az ye be kardeşim, az harca be kardeşim. 1100 odalı sarayda oturuyorsun. İtibardan tasarruf olmazmış.

DAYANIŞMA FONU
Mavi Marmara’yı hatırlayan var mı? Orada şehit olanları, kanını sattılar onların kanını. Dedi ya “giderken bana mı sordunuz?''

Türkiye Dayanışma Fonu’nu kurup bir kereye mahsus tüketici kredilerini affedeceğiz. Hani şu onların bindiği lüks arabalar var ya. Fahiş fiyatlarla yandaşlardan kiraladığı arabaların paralarına denk geliyor. Vatan çocukları eziyet görürken, bakan çocuklarının devletin kiraladığı lüks arabalarla gezdiği günleri ortadan kaldıracağız.

Gençlerimize, işsiz gençlerimize vatandaşlık maaşı bağlayacağız. İş bulana kadar istihdam yaratana kadar vereceğiz bu parayı.

“BİR ÜLKE FEDA EDİLİYOR''
Sadece Ankara şehir hastanesinin bize maliyeti 1 milyon 800 bin TL sizlerin cebinden çıkıyor. Aynı o köprüler gibi garanti verdiler hepsine. Yeteri kadar araba geçmediği zaman parasını Konyalıdan alıyorlar ne güzel iş. Onların müteahhidine bir şey olmuyor ama. Bir adamın gönlü hoş olsun diye bir ülke feda diliyor. İnşallah milletimiz sandıkta gerekeni yapacak ve bu arkadaşlarımızı tatile gönderecek.

Cenabı Hakk'a sözüm olsun, bu ülkede adaleti, hukuku sağlayacağız. BU devletin açını doyurmasını görev bileceğimiz. Rüşveti tok edeceğimiz uyuşturucu kaçakçıları ile savaşacağımı. Allah’ın izni ile Suriyeli kardeşlerimizi evlerine güvenli bir şekilde göndermeyi görev bileceğim.

Bu ülkeyi 5 yıl içinde üreten mutlu bir ülke haline getirmeyi Allah’ın huzurunda sizlere söz veriyorum."

"Meral Akşener Konya'da konuştu" haberi, 24 Mayıs 2018 tarihinde yazılmıştır. 24 Mayıs 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Meral Akşener Konya'da konuştu haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Meral Akşener Konya'da konuştu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:39 CHP'li belediye ile MHP arasında afişli borç atışması
  2. 11:33 NASA Uyarıyor: Starlink Uyduları Dünya'nın Manyetosferini Tehdit Ediyor!
  3. 11:30 Cem Yılmaz'ın "CMXXIV" Gösterisinde Espri Konusu: Nafaka!
  4. 11:28 Yüzde 50+1 kuralına Saray'dan olumsuz yanıt geldi: Boşuna uğraşmasınlar
  5. 11:23 Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar: Doğalgaz ve elektriğe mayıs ayında zam yok
  6. 11:20 İzmir Seferihisar Açıklarında 4,5 Büyüklüğünde Deprem: AFAD'dan Son Dakika Açıklaması
  7. 11:18 Nuri Alço'nun sağlık durumunda yeni gelişme
  8. 11:16 Rusya'nın Stavropol Bölgesinde Tu-22M3 Bombardıman Uçağı Düştü
  9. 10:59 İstanbul'da 2 İETT otobüsü çarpıştı: Yaralılar var
  10. 10:51 İkinci el otomobilde fiyatlar uçtu
  11. 10:48 Mehmet Şimşek açıkladı: Kamuda kemerler sıkılacak
  12. 10:40 Trol çeteleri, kendilerini besleyenleri hedeften çıkarabilmek için sağa sola pervasızca saldırıyor
  13. 10:35 İstanbul’da feci kaza: Kamyon ile otomobil çarpıştı: 2 ölü 4 yaralı
  14. 10:30 Karar yazarı Yusuf Ziya Cömert: Mehmet Şimşek de müteahhitlere kıyamıyor
  15. 10:22 İyi Parti'den istifa eden Salim Ensarioğlu: 60 milletvekili kendisine yer arıyor
  16. 10:17 AK Parti'yi yönetenler acilen istifa etmeli ve kendilerinden sonrakilere yol açmalıdır
  17. 09:52 Şahan Gökbakar Yılmaz Morgül'ü ti'ye aldı
  18. 09:46 AK Parti MYK'da 31 Mart analizi: En büyük darbe eski AK Partililerden
  19. 09:41 Göçmen işçi dönemi başladı: Özlem Zengin inkar etti, AK Parti'nin programında yer aldı
  20. 09:36 George Russell: Şu anda ince marjlarla dolu bir savaşın içindeyiz
Gündem Haberleri