Mevlüt Yüksel fena trollendi: Bakın bakın eli ayağı titriyor

Mevlüt Yüksel fena trollendi: Bakın bakın eli ayağı titriyor

Mevlüt Yüksel fena trollendi: Bakın bakın el... Buluşma yerine çalıştığı Vehaber sitesi gazetecileriyle giden kadının, gazeteci arkadaşlarını gören Yüksel, olay yerinden hızla uzaklaşmak zorunda kaldı. Gazeteciler, Yüksel'in Alman ZDF kanalı önünde kullandığı "bu ülkede...

Buluşma yerine çalıştığı Vehaber sitesi gazetecileriyle giden kadının, gazeteci arkadaşlarını gören Yüksel, olay yerinden hızla uzaklaşmak zorunda kaldı. Gazeteciler, Yüksel'in Alman ZDF kanalı önünde kullandığı "bu ülkede basın özgürlüğü var", "çekim yapıyorum", "görüyorsunuz eli ayağı titriyor" sözlerini kullanarak Yüksel'i kaçırdı.

Gezi Parkı’nda ağaçlarla ve Alman ZDF kanalı önünde yaptığı röportajlarla bilinen Takvim Gazetesi Haber Müdürü ve A Haber muhabiri Mevlüt Yüksel, Facebook’ta Vehaber editörü olduğundan habersiz olduğu genç kadına buluşma teklif etti. Kadından telefonunu da alan Yüksel, sitenin iddiasına göre genç kadının ekonomik durumunu sorarak “Ben sana burs veririm canım benim, ben sana yardımcı olurum'' dedi.

MEVLÜT YÜKSEL'DEN AÇIKLAMA

Buluşmak için saat veren Mevlüt Yüksel’le görüşmeye Vehaber Genel Yayın Yönetmeni Erdal Ergüler ve editör Ecem Parlayan gitti. Buluşma yerinde Yüksel'in sözlerini kullanarak onu kaçıran gazeteciler bu görüntüleri yayınladı.

İşte sitede yayınlanan o anlar:

MEVLÜT YÜKSEL ZDF ÖNÜNDEN YAYIN YAPMIŞ ANCAK BİR TÜRLÜ MAĞDURİYET ÇIKARAMAMIŞTI

Yandaş A Haber’den Mevlüt Yüksel, Alman ZDF kanalının bulunduğu binaya giderek, 11 dakika yayın yapmıştı. Yayın sırasında sürekli "engelleniyoruz" diyen Yüksel'e herhangi bir engelleme gelmediği görülürken, "Erdoğan'ın intikamını" almaya çalışan muhabir bu durumdan bir türlü mağduriyet çıkaramamış ve bu yayınıyla sosyal medyada alay konusu olmuştu. 

HABERİ YAPAN GAZETECİNİN AÇIKLAMASI
"A Haber muhabiri Mevlüt Yüksel’den genç kadınlara burs tuzağı!" haberini yapan Vehaber Genel Yayın yönetmeni Erdal Ergüler olayla ilgili bir açıklama yaptı. 

Açıklama şöyle: 

"Sosyal medyada yaptığımız haber ile ilgili bazı talihsiz yorumları, değerlendirmeleri okudum. Aslına bakarsanız Ecem ile birlikte haberi yapmaya giderken haberin sonuçlarını biliyorduk. Kutuplaşmaların derinleştiği bir ülkede ne şekilde ele alınacağımızı biliyorduk. Paralelci, FETÖ, kumpas, vs. Bundan emindik. Adamın biri gazeteci kimliğini ön plana çıkararak günlerce arkadaşımıza yazıyor, arkadaşımız dönmüyor, ısrarla yazıyor, telefonda ''sana burs veririm’ ''ben yardımcı olurum’ diyor ama nedense tuzağı biz kurmuş, kumpası biz yapmış oluyoruz. 

Arkadaşımız o gün görüşmeyi kabul etmediğinde Mevlüt Yüksel “Bugün olsun lütfen, hemen görmek istiyorum'' dedi. Kumpasçı biz olduk. 

Mevlüt Yüksel’in bana şebek demesi 

Ben aynı zamanda hayvan özgürlüğü savunucusuyum, insan ile hissedebilen diğer canlıların eşit olduğunu düşünüyorum, veganım. Bu övgü için kendisine teşekkür ederim, Mevlüt olarak doğmuş da olabilirdim. Şebek olmak onurdur. 

Ortadoğu haberi

Bir insanın hoşlandığı birine yazıp görüşmek istemesi başka birşeydir, ''ben tanınmış biriyim’, ''ünlü biriyim’, ''şu işleri yapan adamım’ demesi başka şeydir. Bunun klasik bir flört, ilişki düzeyine çekilmek istenmesi akıllara zarar bir durumdur. Yıllardır bu tarz yönetmen haberleri okuyorduk gazeteci versiyonunu da biz yapmış olduk. Sana rol veririm out, sana burs veririm in. 

Sol jargondan talihsiz yorumlar: Mevlüt’ü sevmem ama haber etik değil!

Yani olayı bu eksende yorumlayan arkadaşların çoğu da kadın. İşte erkek hegemonyası, ataerki kadın eliyle bu şekilde meşrulaştırılıyor. Tecavüzler ''ne var yani bunda şimdi?’ ile başlıyor. Olay yerine gittiğimizde misafirperver olmayan bir Mevlüt Yüksel ile karşılaştık, elleri saygısızca direksiyondaydı. Biz çay ısmarlayıp burs vermesini beklerken kendisi kaçıp gitti, ayrıca haber yapma hakkımızı elimizden almaya çalıştı. Halbuki bu ülkede ''basın özgürlüğü’ var. 

"Mevlüt Yüksel fena trollendi: Bakın bakın eli ayağı titriyor" haberi, 21 Mayıs 2016 tarihinde yazılmıştır. 21 Mayıs 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Mevlüt Yüksel fena trollendi: Bakın bakın eli ayağı titriyor haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Mevlüt Yüksel fena trollendi: Bakın bakın eli ayağı titriyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 03:38 Maya yok, beklemeye gerek yok! Herkes hazır aldınız zannedecek! 5 dakikalık simit poğaça tarifi
  2. 03:36 Pırlanta gibi eşlerinize zengin tarif! İşte elmas kurabiye tarifi
  3. 03:33 Çağlayı tuzlayıp yemeyi unutacaksınız! Mardin’in meşhur lezzeti Firkiye tarifi
  4. 03:31 PUBG oyununda Erangel haritası değişiyor! Yeni güncelleme yolda
  5. 03:27 Türk Hava Yolları, 2023'te tüm zamanların rekorunu kırdı
  6. 03:24 A101 şimdi Samsung Galaxy S24'ü müşterilere sunuyor! Ürünün fiyatı ne kadar?
  7. 03:24 Mehmet Şimşek açıkladı: Türkiye sahalara döndü; sıkıntılar geride kaldı
  8. 03:21 KKM'de hesabı olanlar dikkat! Faiz oranları değişti!
  9. 03:18 Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olacak! İşte puf poğaça tarifi
  10. 03:16 Pastörize sütte kuş gribi virüsü bulundu!
  11. 03:13 Cam bezlerini çöpe atın, daha iyisini bulduk!
  12. 03:11 Ütü derdine son: Bu tarifi uygulayan ütüden kurtulur!
  13. 03:08 Galatasaray, Portekiz'in kariyerinde 129 gol ve 96 asist bulunan süper yıldızıyla anlaşıyor!
  14. 01:32 Ülkemizde de popüler olan ünlü tencere firması iflas etti: İşsizlik kapıda
  15. 01:28 Uzun yıllar boyunca tatlı anılar bırakan bir marka, resmi olarak iflas ettiğini duyurdu
  16. 01:24 Fernando Muslera'dan Beklenmedik Bir Karar: Emeklilik! Şaşırtıcı Açıklama Geldi!
  17. 01:03 Türkiye'nin Otonom Sistemler Fuarı'nda Gösterdiği Performans Avrupalıları ve Asyalıları Etkiledi!
  18. 00:55 Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu, İmzalar Atılıyor!
  19. 00:54 Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci ve İsmail Yüksek'in transferi gündemde!
  20. 00:52 Resmi Gazete’de yayımlandı: Sağlık alanında 36 bin personel alınacak
Otomotiv Haberleri