MHP'nin seçim beyannamesi açıklandı: Provokatörler oyumuzu %3 yaptı

MHP'nin seçim beyannamesi açıklandı: Provokatörler oyumuzu %3 yaptı

MHP'nin seçim beyannamesi açıklandı: Provoka... MHP lideri Devlet Bahçeli, beyannamenin anlatıldığı toplantıda 'Cumhur İttifakı' bestesiyle kürsüye çıktı. Bahçeli partisi, gelecek planları, iç ve sorunlar hakkında konuştu.Devlet Bahçeli'nin açıklamaları şöyle:"24 Haziran...

MHP lideri Devlet Bahçeli, beyannamenin anlatıldığı toplantıda 'Cumhur İttifakı' bestesiyle kürsüye çıktı. Bahçeli partisi, gelecek planları, iç ve sorunlar hakkında konuştu.

Devlet Bahçeli'nin açıklamaları şöyle:

"24 Haziran Türkiye'nin tünelden önceki son çıkışıdır, kader anıdır. Milliyetçi ülkücü hareket, ülkemizin yönetiminde artık tam söz sahibi olacaktır. Siyaseti kullanıyorlar, işbirlikçilerini tembihliyorlar, ekonomik tetikçilerini devreye sokuyorlar. Etrafımızı sarmışlar, Türk düşmanları tedavüldedir. Sürekli derinleşen bir operasyonla Türkiye'nin zehirlenmesi hedeflenmektedir.

bahceli-foto.jpg

ALAKASIZ OLMALARINA RAĞMEN 15 TEMMUZ, FETÖ, IŞİD, PKK VE GEZİYİ AYNI KEFEYE KOYDU

Sanal darbe davaları ile denediler başaramadılar, gezi olayları ile başaramadılar, çukur oyunları ile başaramadılar, 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi ile yine başaramadılar. Karanlık ve kahredici mesai hala sürüyor. FETÖ, IŞİD, PKK, DHKP-C birbiriyle paslaşarak, haçlı emellerini diri tutuyor. Amaç bellidir, vatanımıza çöreklenmek, bizi birbirimize düşürmektir. 15 Temmuz'da 2 asrın en vahşi işgal girişimine maruz kaldık. Neredeyse Mondros şartlarına dönecektik. FETÖ, zalimlerin namluya sürülmüş mermisiydi."

YA OLACAĞIZ, YA YOK OLACAĞIZ''

"Kaleyi içten düşürmek isteyen küresel vandallık, iblis terör örgütünü silah gibi kullandı. 15 Temmuz'da netice alamadı. Türk Milleti, muazzam bir direnişle, tanklara, uçaklara göğsünü siper etti. Vazgeçtiler mi? Asla. Rehavetimizi, boş anımızı gözlüyorlar. Mesele milli bekamızın korunmasında düğümlenmektedir. Ya devlet başa diyeceğiz, ya kuzgun leşe gideceğiz. Ya olacağız, ya yok olacağız.

"1946'dan bu tarafa, sistem tartışmaları ile gerilen devlet çarkı daha hızlı dönecek, daha hızlı dönecektir. Cumhur İttifakı, cumhurun iradesidir. Bundan geri dönüş yoktur. MHP bu sistemin oluşumuna katkı vermiştir. Bu sistemin kurumsallaşması, oturması, kurumsallaşmasına sonuna kadar hizmet edeceğiz.

“KAPI KAPI GEZECEĞİZ''

Gün olduğundan MHP'nin hakkı da teslim edilecektir. Yaptığımız büyük bir iştir. Cumhur İttifakı güvenlik duvarıdır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, sıçrayış tarihidir. Kalan 28 günde, ev ev, kapı kapı gezerek anlatacak mısınız? "

"Yeni sistemin kapısını aralarken çok güçlü bir MHP'nin desteğini almak için mücadele edecek misiniz? Samimi ülküdaşlarım, vekillerim üstünde karalama yapanlar, küçücük akıllarıya medya, sosyal medya üzerinden spekülasyon yapan kim var alçaktır, FETÖ damarının son kalıntılarıdır. Bunları not ediyoruz, 24 Haziran'dan sonra bunlarla ilgili gerekeni yapacağız."

"Seçimler 3 Kasım 2019 yapılacaktı ancak Türkiye çok tehlikeli bir yola girmişti. Türkiye Cumhuriyeti dövizle kurulmadı, dövizle yıkılmaz.Türk Milleti inen çıkan dolarla var olmadı, onsuz da bir şey kaybetmiş. Döviz yükselmesini kullanmak isteyenlerin alayı vatan hainidir. Şer güçler ne yapsalar yararsız ve nafiledir. Türk Milleti 24 Haziran'da oyunları boşa çıkaracaktır."

BAHÇELİ: PKK’LI DEMİRTAŞ

"Bunlar siyaseti deri mülke çevirdiler. Varsın PKK'nın kurşun askeri olsunlar, geldikleri yere dönecekler. Döndükleri yerde de millete hesap verecekler. İyi Parti de dahil alayı PKK'lı Demirtaş'ın serbest bırakılmasını istiyorlar. Buradan diyorum, pişmanlık yaşayan, hatasını anlayan her ülküdaşım ile kucaklaşmaya hazırım.

Seçim provakatörleri bizim oyumuzu yüzde 3-4'e indirdiler. Allah'tan daha yüzde 1 diyemediler. Bıkmadınız mı çirkeflikten, yalandan dolandan!

Toplu göçlerin kaynağında çözülmesi politikamız aynen sürdürülecektir. Teröristler, tecavüzcüler, çocuk istirmacları hariç olmak üzere, kader kuranlarına af çıkarılması. Kredi kartı borcu ve kredi borcuna düşmüş vatandaşlarımızın kurtarılması. AVM yasalarının düzenlenmesi. Esnaf ve sanatkarların geçmiş hizmetlerine borçlanma imkanı.''

“Esnafımıza vergisiz yakıt. Çiftçilerin kullandığı mazotun üstündeki vergi kaldırılması. Sulamada kullanılan elektirikten vergi alınmaması. Gençlerimizin iş bulana kadar aile sigortasından yararlanması. Kredi burslarından faiz alınmaması. Üniversite sınavlarının kaldırılması. Emeklilik maaşlarındaki farkların giderilmesi.

Doğum öncesi kadınımıza borçlanma tanınması. Kadına karşı suçlarda cezaların ağırlaştırılması,zaman aşımının kaldırılması. Asgari ücretlerden vergi alınmaması. 4B'lilerin kadroya alınması. Yardımcı sınıfındakilerin, genel idareye geçirilmesi. Yardımcı sağlık personelin istihdamının yaygınlaşması.

Mühendislerin özlük haklarının iyileştirilmesi. Atanamayan öğretmenlerin kademeli atanması. 3600 ek gösterge sorunu çözülmesi. Uzman çavuşların tümünün kadroya alınması. Özlük hakları ile mali ve sosyal durumlarının iyileştirilmesi. Emniyet çalışanlarının özlük haklarının iyileşmesi.

Haftalık 40 saatin üzerinde mesai verilmesi. Sağlık çalışanlarına yıprana payı verilmesi. Şehit anne ve babalarının aldıklarının artırılması, şehit çocuklarına iş imkanı sağlanması. Gazilere ÖTV'siz araç ilanı getirilmesi, malullük verilmeyenlerin gazilik haklarının verilmesi. Gazilere ikinci istihdam imkanı sağlanmalı.''

"MHP'nin seçim beyannamesi açıklandı: Provokatörler oyumuzu %3 yaptı" haberi, 26 Mayıs 2018 tarihinde yazılmıştır. 26 Mayıs 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan MHP'nin seçim beyannamesi açıklandı: Provokatörler oyumuzu %3 yaptı haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. MHP'nin seçim beyannamesi açıklandı: Provokatörler oyumuzu %3 yaptı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 19 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:33 Sağlık Deposu Kuru Üzüm: Doğanın Mucizesi
  2. 05:27 İsrail-Gazze Savaşı İçin AB’den Siyasi Baskı Çağrısı!
  3. 05:21 Gençlerin Geleceği:Chp Başkanı Özgür Özel Beka Sorunu ve Siyasette Yeni Dönem Üzerine Konuştu!
  4. 05:12 Kraliyetin Sessizliği: Kate Middleton’un Akıbeti İnsanları Neden Endişelendiriyor?
  5. 05:05 Elektrikli Araçlar: Şarj Altyapısının Geleceği Belirsiz
  6. 05:02 Trump Davası: Cezaya Tepki ve Finansal Engeller
  7. 04:57 Hızlı Teşhis, Etkili Tedavi: Tayland’da Yapay Zeka’nın Rolü
  8. 03:37 Biden'dan Netanyahu'ya Refah iletisi: "Refah'ın işgali hata olur"
  9. 03:37 İsrail basını duyurdu: İsrail ve Hamas arasında esir takası gerçekleşecek mi?
  10. 01:56 Nvidia, yeni yapay zeka çipini duyurdu
  11. 01:56 Para sayma görüntülerine ilişkin Canan Kaftancıoğlu "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağrıldı
  12. 01:17 İsrail Şifa Hastanesi'ne Dördüncü Kez Baskın Düzenledi: 20 Ölü, 200 Tutuklu!
  13. 01:12 İzlanda'da Olağanüstü Hal İlan Edildi: Son Üç Ayda Dördüncü Patlama Yaşandı!
  14. 01:00 Canan Kaftancıoğlu İfade Vermek Üzere Çağrıldı!
  15. 00:54 Murat Kurum: İstanbul Depreme Hazır Değil, İmar Barışı Tartışması
  16. 00:48 Borsa İstanbul'da dört hafta sonra bir ilk yaşandı!
  17. 00:47 Meteorolojiden uyarı! 19 Mart hava durumu: Bir tarafa yağmur bir tarafa kar yağışı
  18. 00:47 Bakan Göktaş’tan Kadın İstihdamına Destek: Güçlü Adımlar Atılıyor!
  19. 00:47 Nepal Bayrağı: Mirası ve Geleceği Yansıtan Sembol
  20. 00:38 Erbakan ve Kılıç’tan AKP’ye Tepki: Yerel Seçimlerde Siyasi Şantaj!
Politika Haberleri