Muharrem İnce TRT'ye: Onlara hadlerini dildireceğiz

Muharrem İnce TRT'ye: Onlara hadlerini dildireceğiz

Muharrem İnce TRT'ye: Onlara hadlerini dildi... CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Afyonkarahisar 'da konuştu. İnce'nin konuşmasından satır başları: Size önce ekonomiyi anlatayım. Erdoğan 2002’de iktidara geldiğinde 50 TL’ye 30 litre benzin alınıyordu. Şimdi...

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Afyonkarahisar 'da konuştu. İnce'nin konuşmasından satır başları: 

Size önce ekonomiyi anlatayım. Erdoğan 2002’de iktidara geldiğinde 50 TL’ye 30 litre benzin alınıyordu. Şimdi küçük bir bidon doluyor.

Meydanlarda 3 çocuk yapın diyor. Sonra zam yaptı 5 çocuk yapın dedi. Allah’ın izniyle ben cumhurbaşkanı olduğumda, çocuk sayısını belirlemek sizin işiniz. Doğum yöntemi sizin işiniz ama ben cumhurbaşkanı olduğumda çocuk bezindeki yüzde 18 olan KDV inecek.

Cumhurbaşkanının görevi çocuk sayını belirlemek değildir.

TRT'nin önünde miting yapacağım. Çıkarın telefonları canlı yayın yapın. 

Gençleri iyi eğitmemiz lazım. Her sene 10 bin öğrenciyi yurt dışına göndereceğiz. Gençlere yılda iki defa 500'er yüz lira para vereceğiz. Bu parayı Türkiye Cumhuriyeti verecek ben vermeyeceğim. O koltuğa oturduğum zaman hiç birinizi tarikat yurtlarına muhtaç etmeyeceğim. Üniversiteyi bitirdin iş bulana kadar kredini kesmeyeceğim.

'DEVLET KEMER SIKACAK'
Benim Cumhurbaşkanlığımda devlet kemer sıkacak. 4 milyon Suriyeli var. 40 milyar dolar paramız gitti. 40 milyar dolarla konut yaptırsaydık 2 milyon konut yapardık. Bir de Saray var. 2 milyar dolar harcadı. 100 bin konut yapılırdı. Cumhurbaşkanı olduğumda Saray'da oturmayacağım. Orayı bilim merkezi yapacağım. 14 yıl kirada oturdum. Son 1,5 yılda bir apartman dairesi aldım. Benim evim bana saray gibi geliyor. Daha evime doyamadım. Evimde otururum ne olacak? Meydanlarda bana 'gariban Cumhurbaşkanı adayı' diyor. Ben ondan vekillikte 5 ay kıdemliyim. Hemen hemen aynı maaşı aldık. 16 senede ben gariban kaldım da sen nasıl zengin oldun?

Aday olduğumdan beri çıkıp öğretmenlere, polislere 3600 ek göstergeyi vereceğim dedim. Dün baktım Erdoğan, çıkmış kameralar karşısına diyor ki öğretmenlere polislere, hemşirelere, din adamlarına 3600 ek gösterge vereceğim diyor. Şimdi soru şu:

'AK PARTİLİLER REDDETMİŞ ŞİMDİ VERECEĞİM DİYORSUN'
1- 16 senedir aklın neredeydi? 2- Demek ki 15 günde seni hizaya getirdim. 3- Madem bu sözü verdin şu anda cumhurbaşkanısın KHK çıkarma hakkın var. Hemen git sarayına yaz kızım bir KHK de be gece öğretmenlere, polislere, hemşirelere ve din görevlilerine 3600’ü ver. Oylarını da al. Ama size Muharrem İnce , Öğretmen, gariban sözü. Bu 3600’ü vereceğiz. Bakın Kasım ayı Meclis’te CHP’liler önerge veriyor. Öğretmenlerle polislere 3600 verilsin diye. AK Partili milletvekilleri kabul etmedi. AKP’liler o gün reddetmiş sen şimdi çıkmış vereceğim diyorsun.

16 SENEDİR İKTİDARDA, CEMEVLERİ'Nİ HATIRLADI
16 senedir iktidarda Cemevlerini hatırladı. Cemevlerine hukuki statü kazandıracakmış. Sen düne kadar bu insanlara hakaret ediyordun, cümbüşevi diyordun. 50 defa teklif ettik, kabul etseydin. Aklına yeni mi geldi?

Bakın 15 günde bu hale geldiler. Emin olun daha var bir ay. Bunlar bir ay içinde bunlar ''İnce Hastalığa’ tutulurlar.

500 KİŞİNİN ÇALIŞTIĞI BİR TANE FABRİKA YOK
Atatürk ve arkadaşları bu cumhuriyeti 3 beyaz ve 3 siyah üzerine kurdular. Beyazlar; Un, şeker, pamuk. Siyah da; kömür, petrol ve demir. Bunun üzerine kurdular. Sen bu ata miraslarına sahip çıkmadın, haraç-mezat sattın ve satıyorsun. 16 yıllık iktidarında 500 kişinin çalıştığı bir tane fabrika yok. Cumhurbaşkanı olduğumuzda hayvancılık, tarım bu gariban tarafından kalkındırılacak. Hiç merak etmeyin. Devlet çiftçiye borçludur. Milli gelirin yüzde biri tarıma ayrılacak. Sen yüzde yarımını bile vermemişsin. Tarıma dayalı sanayiyi geliştireceğiz. Nar ekiyorsa orada nar suyu fabrikası olacak.

"Muharrem İnce TRT'ye: Onlara hadlerini dildireceğiz" haberi, 25 Mayıs 2018 tarihinde yazılmıştır. 25 Mayıs 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Muharrem İnce TRT'ye: Onlara hadlerini dildireceğiz haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Muharrem İnce TRT'ye: Onlara hadlerini dildireceğiz 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 20:22 Altın sahiplerini endişelendiren uyarı: 200 lira düşüş yolda!
  2. 19:53 Gazze'deki Şifa Hastanesi Baskını: 200'den Fazla Filistinli Öldü
  3. 19:48 Enerji Bakanı: Nisan Ayında Elektrik ve Doğalgaz Fiyatlarında Değişiklik Olmayacak
  4. 19:46 Pratik ve Doğal Çözümlerle Pas Lekelerinden Kurtulun!
  5. 18:17 Işın Karaca’nın Eski Eşi Sedat Doğan'dan Şok Haber! Tanzanya’da Mahsur!
  6. 18:10 İnci taneleri yine bomba gibi! Azem ters köşe yapacak gibi!
  7. 18:00 Icardi, gol sıralamasında tarihi bir geri sayıma mı gidiyor?
  8. 17:52 Amerikalı Tüketicilerin Güveni Endeksi Mart Ayında Yükseldi
  9. 17:48 İzmir'de Zeki Müren'e Özel Heykel: Sanatın Mirası Sonsuza Kadar Yaşayacak
  10. 17:44 Zelyut Yorumuyla: Türkiye'de Dolar ve Sermaye Girişi Tartışmaları
  11. 17:41 İsrail'in Batı Şeria'da Filistin Topraklarına El Koyması: Raporun Şok Edici Bulguları
  12. 17:36 Oyuncu Kadir İnanır İyileşme Sürecinde: Türkan Şoray'dan Destek Mesajı Geldi
  13. 17:32 Fransa'da Milli Takımda Oruç Yasak Tartışması: Diawara Kamptan Ayrıldı
  14. 17:29 Peygamber Efendimiz’in Mukaddes Emanetlerinin Restorasyonu: Şişli’de Bir Mirasın Geleceğe Taşınışı
  15. 17:14 YEO Teknoloji ve Robo Otomasyon İş Birliğiyle Türkiye'nin Enerji Geleceğine Yön Veriyor
  16. 17:08 Salihli'de Şaka Görünümlü Tragedya: Arkadaşını Kazara Vuran Genç Tutuklandı
  17. 17:05 Aile ve Gençlik Fonu'na Başvurular Artıyor: Bakan Göktaş'tan Açıklamalar
  18. 15:51 Çakarlı Konvoyuyla Şov Yapmıştı! O Muhtar Konuştu!
  19. 15:38 Japonya yaşlanmaya karar verdi! Japonya'da büyük hamle!
  20. 15:32 Rıza Sümer’den Kepezlilere Çağrı Var!
Gündem Haberleri