Muharrem İnce: Türkiye'nin yeni bir ustaya ihtiyacı var!

Muharrem İnce: Türkiye'nin yeni bir ustaya ihtiyacı var!

Muharrem İnce: Türkiye'nin yeni bir ustaya i... Ramazan ayının 3’üncü gününde yaklaşık 10 bin vatandaş oruçlarını Avcılar Belediyesi’nin düzenlediği iftarla açtı. Avcılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yanındaki alanda gerçekleştirilen iftara CHP’nin Cumhurbaşkanı...

Ramazan ayının 3’üncü gününde yaklaşık 10 bin vatandaş oruçlarını Avcılar Belediyesi’nin düzenlediği iftarla açtı. Avcılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yanındaki alanda gerçekleştirilen iftara CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli ile binlerce yurttaş katıldı. İftarda yurttaşlar İnce’ye yoğun ilgi gösterdi. Oruçların açılmasının ardından İnce, alanda bulunan yurttaşlara seslenerek Türkiye'nin yeni bir ustaya ihtiyacı olduğunu söyledi. 

'YENİ BİR USTA DA GELECEK'
İftar sofralarında siyaset yapmayacağını dile getiren CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, “Kimse benden iftar sofralarında siyaset yapmamı beklemesin. İftar programlarında siyasetin o sert, acımasız tartışmalarını burada yapmamı bekleyenler yanılır. İftar sofralarını iftira, tartışma ortamına dönüştürmemek lazım. İftar sofraları huzurdur, berekettir. Türkiye’nin bir büyük buluşmaya, uzlaşmaya ihtiyacı var. Türkiye önümüzde dönemde barışmalıdır, kenetlenmelidir. Bunu başarmalıyız, pek çok gencimiz bu ülkenin akıllı insanları ülkemizi terk ediyor geleceğe güvenle bakamıyor. Önce bu beyin göçünü durdurmamız, emeklilerimizi daha iyi yaşatmamız lazım. Çocuklarımıza daha iyi bir eğitim vermemiz lazım. Bütün bunları başarabiliriz, Ekonomimizi büyütmemiz, yoksulluğu yok etmemiz lazım, yasakları kaldırmamız lazım. Ekonomideki büyümeyi gerçekleştirdikten sonra gelir dağılımındaki adaletsizliği düzeltmeye ihtiyacımız var. Bir barışacağız, iki büyüyeceğiz 3 bölüşeceğiz. 3 buçuk tarafı denizlerle çevrili bu ülkede Avrupa’nın en genç nüfusu var. Madenlerimiz, ovalarımız var her şey mümkün. Helva yapmak için un da var şeker de sadece bir ustaya ihtiyacı var. Allah’ın izni milletin isteğiyle 24 Haziran’da un varsa şeker varsa iyi ve yeni bir usta da gelecek'' dedi. 

98,.pngRamazan ayının bereketli bir ay olduğunu ifade ederek herkesin huzur ve mutluluk içinde bir ay geçirmesini temenni eden Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli ise, “Bolluk beraberlik içinde karşıladığımız Ramazan’ın ülkemiz için dünya için mutluluk getirmesini diliyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Milletin Adayı Muharrem İnce burada Avcılar’ımızı onurlandırdılar. Milletin adayı, evladı bugün Avcılar’ımızda bizlerle beraber'' dedi. İnce alanda yurttaşlara seslendikten sonra Samsun'a gideceğini söyleyerek alandan ayrıldı. Fotoğraf Kaynak: AA

"Muharrem İnce: Türkiye'nin yeni bir ustaya ihtiyacı var!" haberi, 18 Mayıs 2018 tarihinde yazılmıştır. 18 Mayıs 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Muharrem İnce: Türkiye'nin yeni bir ustaya ihtiyacı var! haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Muharrem İnce: Türkiye'nin yeni bir ustaya ihtiyacı var! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:14 Ev sahipleri için 1 Nisan son gün: Kira gelirlerinizi bildirin!
  2. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  3. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
  4. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  5. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  6. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  7. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  8. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  9. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  10. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  11. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  12. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  13. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  14. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  15. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  16. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  17. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  18. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  19. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  20. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
Politika Haberleri