NATO skandalını kumpas mağduru binbaşı ortaya çıkarmış!

NATO skandalını kumpas mağduru binbaşı ortaya çıkarmış!

NATO skandalını kumpas mağduru binbaşı ortay... NATO’nun Norveç’te düzenlediği, “Trident Javelin-2017'' adlı tatbikatında yaşanan rezaletin, yani Atatürk’e düşman liderler arasında yer verilmesi ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da sahte bir hesap kullanılarak “düşman...

NATO’nun Norveç’te düzenlediği, “Trident Javelin-2017'' adlı tatbikatında yaşanan rezaletin, yani Atatürk’e düşman liderler arasında yer verilmesi ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da sahte bir hesap kullanılarak “düşman ile işbirliği içerisinde'' gösterilmesinin yankıları devam ediyor. Soruşturmalar sürüyor ve NATO ve Norveç yönetiminden Türkiye’ye özür üstüne özür geliyor.

Olay hakkında çıkan haberlerde, skandalın “Türk subayların dikkati sayesinde farkedildiği'' yazıldı ama bu subayın veya subayların kimler oldukları ile ilgili olarak hiçbir bilgi verilmedi.

Sonunda Norveç’teki rezaleti farkeden subayımızın ismi ortaya çıktı. O subay, Deniz Kuvvetleri’nde görevli Binbaşı Ebru Nilhan Bozkurt...

KUMPAS MAĞDURU
Üstelik, Binbaşı Bozkurt birkaç sene öncesine kadar büyük eziyetler görmüş bir asker... Yüzbaşılığı sırasında devletin gizli belgelerini elde ettiği, bazı uçakların fotoğraflarını çektiği veya çektirdiği iddiası ile FETÖ’cülerin “Askerî Casusluk ve Şantaj Dâvâsı''nda sanık yapılmış, toplam 5 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılmış, Yargıtay 9. Ceza Dairesi’nin sözkonusu dâvâda 43 sanık hakkında verilen mahkûmiyet ve beraat kararlarını 7 Aralık 2013’te onaylaması üzerine hakkında yakalama emri çıkartılmadan önce yurtdışına gittiği iddia edilmişti.

Bozkurt, Anayasa Mahkemesi’nin daha sonra bu dâvâda yargılanan bütün sanıkların “haklarının ihlâl edildiği'' yolunda verdiği karar ile görevine dönmüş, yüzbaşılık süresini de tamamlayıp binbaşılığa yükselmiş ve Deniz Kuvvetleri’nde hassas bir göreve getirilmişti.

Binbaşı Ebru Nilhan Bozkurt, Norveç’te düzenlenen “Trident Javelin-2017'' tatbikatına katılmak üzere Deniz Kuvvetleri Kurmay Başkanı Tümamiral Cihat Yaycı tarafından görevlendirildi ve Türkiye’yi hedef alan skandalı dikkati sayesinde ortaya çıkarttı.

Bozkurt, rezaleti basın özetleri, tatbikat için özel şekilde simüle edilen “chatter'' ve “facepage''de inceleme ve analizler yaptığı sırada farketti. Her gün takip ettiği “chatter'' üzerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan adına sahte bir hesap açıldığını, bu hesap üzerinden Erdoğan ile düşman kuvvetler arasında sahte mesajlaşmaların yapıldığını farketti.

Sahtekârlığı farkettiği anda ilk tepkisi “Cumhurbaşkanı’ma lâf söyletmem'' olan Binbaşı Bozkurt, vaziyetten hemen komutanlarını haberdar etti.




Tele1 TV, Türkiye'nin içine itilmek istendiği karanlıkta, halka sadece gerçekleri söylemek için yaklaşık bir yıldır mücadele veriyor. Bu ekranın arkasında sermaye grupları yok, sadece direngen bir halk var...

Değerli okurlar, siz de izleyici sponsoru olmak için detaylı bilgilere aşağıdaki Tele1 logosuna tıklayarak ulaşabilirsiniz:tele1_567.jpg

"NATO skandalını kumpas mağduru binbaşı ortaya çıkarmış!" haberi, 20 Kasım 2017 tarihinde yazılmıştır. 20 Kasım 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan NATO skandalını kumpas mağduru binbaşı ortaya çıkarmış! haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. NATO skandalını kumpas mağduru binbaşı ortaya çıkarmış! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:11 Türk Havalimanı Dünya Sahnesinde: Skytrax'ın En İyi Havalimanları Listesinde Yer Aldı
  2. 18:06 Ankara'nın Ayaş İlçesinde Keşfedilen Şifalı Su Dünya Çapında Dikkat Çekiyor
  3. 18:02 Apple, Çin'de Meta Uygulamalarını Kaldırdı: Gerilim Artıyor
  4. 17:57 Sergey Lavrov'un Gündemi: Orta Doğu'daki Gerginlik, Ukrayna Krizi ve Ermenistan İlişkileri
  5. 17:51 Hava Durumu Uyarısı: Marmara ve Ege'de Şiddetli Yağış, Batı Akdeniz'de Fırtına Bekleniyor!
  6. 17:49 Erdal Beşikçioğlu depremzede kedinin yavrusunu sahiplendi! Duygusal paylaşım!
  7. 17:46 Düzce Valiliği'nden Şiddetli Fırtına Uyarısı: Batı Karadeniz Hazır Olsun!
  8. 17:43 Mars helikopteri son mesajını gönderdi
  9. 17:42 Dünya üzerindeki en tehlikeli ülkeler belirlendi: Türkiye hangi sırada yer alıyor?
  10. 17:39 Elon Musk sordu: Vine geri mi geliyor?
  11. 17:38 İsrail Askerlerinin Ev Baskınında Köpek Saldırısına Uğrayan Filistinli Genç: Useyd Taha
  12. 17:34 Fenerbahçe, Sivasspor Maçı Hazırlıklarına Hızlı Başladı
  13. 17:33 SimSimi nedir? SimSimi hakkında uyarılar
  14. 17:30 ATO Başkanı: Fiyat Artışlarıyla Mücadelede Birlik ve Sabır Önemli
  15. 17:27 TEKNOFEST 2024 ne zaman ve nerede?
  16. 17:23 Ak parti Başkanı Erdoğan'dan Şaşırtan Açıklama: 'Artık Fenerbahçeli Değilim!'
  17. 17:20 Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Eleştiri Yağmuruna Tutuldu!
  18. 17:17 Ankara'da Boşanma Sürecindeki Kadın Cinayete Kurban Gitti
  19. 17:12 Serdar Ortaç'ın Mücadelesi: Playback Konserde Denge Zorluğu
  20. 17:07 Balık Av Yasaklarıyla Fiyatlar Tırmanıyor: Tezgahlar Boş Kalmıyor
Gündem Haberleri