"Ne istedilerse verdin!"

"Ne istedilerse verdin!" Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) Genel Başkanı Nurullah Ankut'un 15 Temmuz darbe girişimi hakkındaki değerlendirmeleri devam ediyor. Ankut, yaptığı açıklamada Gülen Cemaati için "Ne istediniz de vermedik" diyen Tayyip Erdoğan'a...

Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) Genel Başkanı Nurullah Ankut'un 15 Temmuz darbe girişimi hakkındaki değerlendirmeleri devam ediyor. Ankut, yaptığı açıklamada Gülen Cemaati için "Ne istediniz de vermedik" diyen Tayyip Erdoğan'a "Bunları hangi kanuna dayanarak verdin?" diye sordu.

İşte Nurullah Ankut'un o açıklaması:

Orduyu, Yargıyı, Polisi, MİT’i, Eğitimi, Medyayı; velhasıl devletin tamamını paylaştın Pensilvanyalı İmam’ın tarikatıyla.

Peki; Hangi kanuna dayanarak yaptın bunları?

Tıpkı Pensilvanyalı İmam gibi, ağzınızdan çıkan her söz ve yaptığınız her iş hukuksuz, kanunsuz ve bu milletin ve vatanın aleyhine.

Bir tek şeyde başarılısınız ikiniz de. Hem de olağanüstü başarılısınız:

“Halkı Allah’la Aldatmak''ta.

Bütün yolsuzluklarınızda, vurgunlarınızda, talanlarınızda ve ihanetlerinizde, ne acıdır ki, hep Allah’ı kullanıyorsunuz, Kur’an’ı kullanıyorsunuz, İslam’ı kullanıyorsunuz, bir araç olarak.

Hz. Muhammed, sizin gibilerin sınıfsal karakterini ve oradan kaynaklanan ruhiyatını çok iyi okuduğu için uyarmıştı Müslümanları Kur’an’da şöyle diyerek:

“Ey insanlar, hiç şüphesiz Allah’ın va’di haktır, öyleyse dünya hayatı sizi aldatmasın ve aldatıcı(lar) da, sizi Allah ile (Allah'ın adını kullanarak) aldatmasın.'' (Faır Suresi, 5’inci Ayet, Mevdudi Meali)

“Ey insanlar, Allah’ın vaadi haktır! O halde iğreti dünya hayatı sizi sakın aldatmasın! O yaman aldatıcı, o çok gururlu, sizi sakın Allah ile aldatmasın.'' (Fatır Suresi, 5’inci Ayet, Yaşar Nuri Öztürk Meali)

Ne çare ki, Dört Halife sonrası o yaman aldatıcı hep aldattı Müslümanları. Emevi Saltanatıyla birlikte, doruklara tırmandırıldı o aldatılış. Halife geçinen aldatıcılar saraylara yerleştiler, senin gibi.

Oysa nesi vardı Hz. Muhammed’in?

Hurma liflerinden dokunmuş bir hasır yatağı, yastığı, su kırbası ve bir hırkası. Başka da hiçbir şeyi yoktu, mal mülk denecek. Ehlibeyti de öyleydi. Günlerini hep yarı aç yarı tok geçirdiler.

Ama, işte Emevilerle birlikte tersyüz edildi İslam. Muaviye-Yezid İslamı çıktı ortaya, bugünkü adıyla CIA-Pentagon İslamı...

Pensilvanyalı İmam gibi, sen de işte bu İslam’ın yani CIA İslamı’nın müminlerindensin. Kur’an ve Hz. Muhammed İslamı’nın değil.

Şu an senin safında bulunan ve Pensilvanyalı İmam’dan boşalan devlet kadrolarını paylaşmak için birbirleriyle yarış halinde olan diğer tüm tarikatlar da öyle...

Bunların tamamı birer “yılan yuvası''dır. Ali Kalkancı’nın, Müslüm Gündüz’ün tarikatlarının bire bir benzerleridir bunlar.

Pensilvanyalı İmam’ın tarikatı da öyle, Cübbeli Ahmed’in tarikatı da öyle, Mustafa İslamoğlu’nun tarikatı da öyle, Mehmet Kırkıncı’nın tarikatı da öyle; tamamı öyle.

Senin AKP’giller de aslında böyle bir tarikattır, bir yönüyle. Onun şeyhi de sensin.

Pensilvanyalı İmam ve adamları ne istedilerse verdin; öyle mi?

Evet, öyle. Kendi itirafın bu.

Peki, Anayasanın ve ondan kaynaklanan tüm yasaların hangi birinde var, devleti bir tarikatla paylaşmak?

Bu apaçık hem Anayasa’ya, hem Ceza Yasasına, hem İdare Hukukuna, velhasıl hukuk ve yasalara karşı çıkmaktır. Onları yok saymaktır. Ben kanun manun Anayasa bilmem ne tanımam, demektir. Zaten hep dedin ya; “bize ayak bağı oluyor bu yasalar'', diye. Kaçak Saray’ın yapılırken onun kanunsuz olduğunu bildiren yargı kararını ben tanımıyorum, o sarayı yapacağım, içine de girip oturacağım; siz ne yaparsanız yapın, demedin mi?

Yine ben bu Anayasa Mahkemesi kararına “uymuyorum, saygı da duymuyorum'', demedin mi?

Dedin.

1994’te İstanbul Belediye Başkanı olduğun günden bu yana durup dinlenmeden kanun çiğniyorsun, görevini kötüye kullanıyorsun, her türlü kanunsuzluğu, vurgunu, kamu malı aşırıcılığını hiç ara vermeksizin yapıyorsun.

İşte tüm bu bakımlardan tıpkı Pensilvanyalı İmam’ın tarikatı gibi senin AKP’giller de tümüyle Anayasa ve kanunlar dışına düşmüş mücrimler topluluğudur. Hiçbir meşruiyetiniz yok.

Sadece din alıp satıyorsunuz, din kisvesi altında dünya menfaati sağlıyorsunuz, insanlarımızın temiz din duygularını sömürerek onları Allah’la aldatıyorsunuz.

Bak şu sözleri daha yeni söyledin Kaçak Saray’da?

“Rabbimden af milletimden özür diliyorum dedim. Çünkü burada hata yapmışız. Olaya biz tabiî samimiyetle baktık ama ne yazık ki karşımızdakilerden bunu görmedik.'' (

""Ne istedilerse verdin!"" haberi, 05 Ağustos 2016 tarihinde yazılmıştır. 05 Ağustos 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan "Ne istedilerse verdin!" haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. "Ne istedilerse verdin!" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:46 Erdoğan: "Kalıcı ateşkesin temini büyük önem arz ediyor”
  2. 18:29 Trabzonspor'dan çifte transfer bombası geldi!
  3. 18:22 EGO Genel Müdürlüğü duyurdu! Ankara'da o hizmet süresiz kapatıldı
  4. 17:54 Begüm Doğan Faralyalı Açıkladı! "Beş yılda 1 milyar dolar yatırım planlıyoruz!"
  5. 17:46 Yeşilçam’ın Tonton Dedesi Nubar Terziyan O Çok Ünlü Şarkıcının Dayısıymış!
  6. 17:34 TRT'nin sevilen dizisinden izleyicilere müjde geldi! Beşinci sezonuyla ekranlarda yer alacak
  7. 17:34 Atv'nin veda edeceği dizi belli oldu: İzleyicilerin beğeniyle takip ettiği o dizi final yapıyor
  8. 17:32 Beşiktaş üç futbolcusunun sözleşme sürelerini uzatma kararı aldı!
  9. 17:24 Milli Sporcu Ferhat Satar, Ağaca Asılı Halde Ölü Bulundu!
  10. 16:49 Beşiktaş'ta Transfer Hareketi! 3 Oyuncuyla Sözleşme Uzadı
  11. 16:48 Kral Charles'ın Sağlık Durumu Kritik: Cenaze Hazırlıkları Başladı!
  12. 16:48 Gerçek Gamer'lar İçin Uygun Fiyatlı Güç: Ardor Gaming Guardian Klavye
  13. 16:47 Sevgili Cinayetine Kurban Giden Kadın Bakın Kimmiş! Yalın'ın Kuzeni Çıktı!
  14. 16:42 Yeşilçam'ın Güzel Oyuncusu Ahu Tuğba Yoğun Bakımda! Son Dakika!
  15. 16:39 Alman Kadınlarının Güzellik Sırrı O Marka Bundan Sonra Türkiye'de!
  16. 16:26 Fitch Ratings: Türkiye'nin Enflasyonla Mücadele Kararlılığı Yeni Ekonomi Politikasıyla Sürdürülecek
  17. 16:18 Kremlin Sözcüsü Peskov: Avrupa'nın Seçim Kararı Rusya İlişkilerini Yeniden Şekillendirecek
  18. 16:09 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Seçim sürecinde büyük bir haksızlığa maruz kaldık"
  19. 16:08 Çin ABD'ye zeytin dalı uzattı: "Rakip değil ortağız"
  20. 16:03 Sillyon Antik Kenti'nde Roma Dönemine Ait Stadyumun Kazı Çalışmaları Hızla İlerliyor
Politika Haberleri