Nihat Kahveci: Beşiktaş beni zorla sattı

Nihat Kahveci: Beşiktaş beni zorla sattı

Nihat Kahveci: Beşiktaş beni zorla sattı MİLLİ TAKIM'DA Tuncay Şanlı ve Tümer Metin'le birlikte 'Destek Takımı'nda yer alan Nihat Kahveci önemli açıklamalarda bulundu:"Çoğu kişi bu sene Beşiktaş’ın oynadığı futbola göre şampiyon olur diye konuşur. Attığı...

MİLLİ TAKIM'DA Tuncay Şanlı ve Tümer Metin'le birlikte 'Destek Takımı'nda yer alan Nihat Kahveci önemli açıklamalarda bulundu:
"Çoğu kişi bu sene Beşiktaş’ın oynadığı futbola göre şampiyon olur diye konuşur. Attığı gollere ve puanlara baktığında Beşiktaş bir adım diye konuşur şu dönemde biraz tedirgin olmalarının nedeni son yıllarda hep son döneme getirip almış olduğu mağlubiyetler diye düşünüyorum. Ben şahsen Beşiktaş tarihinin en önemli sezonu olduğunu düşünüyorum. Çünkü şampiyonluk potasında tek bir rakiple karşılaşıyorsunuz F.Bahçe, her şey senin elinde yani bütün kalan maçlarını kazandığın takdirde şampiyonluğu elinden kimse alamaz.

ÇOK BÜYÜK HAVA KATACAK
Stadyum bitecek o stadyuma şampiyon gitmek bence Beşiktaş’a çok büyük hava katacağını düşünüyorum. İyi oynuyorlar hak ediyorlar çok güzel bir kadro var. Yeni stadyumun illa sana şampiyonluk getirecek diye bir garantisi yok. Bütün yönetimin, futbolcuların, teknik heyeti, taraftar birlikte olabilirse şampiyon olacaklarını düşünüyorum. Şampiyon olacağız denen bir futbol oynuyorlar bu yüzden Fenerbahçe’den bir adım önde görüyorum.

GEÇMİŞTEN DERS ALMIŞLARSA
Fenerbahçe’yi eleştirmek anlamına gelmesin onlarında çok iyi bir kadrosu var ve son maçlarında çok formdalar. İnşallah Beşiktaş geçen senelerden ders çıkarmışsa eğer şampiyon olacaklarıdır. Şenol hoca açısından da çok istiyorum. Türkiye’de teknik adam olarak şampiyonluğu olmadı ve ilk kez 3 büyük takımdan birini çalıştırıyor. İlk sezonda da olursa Şenol hoca muhteşem kariyerinin üstüne çok şey katacağına inanıyorum."

SEMİNERLER DÜZENLİYORUZ
NİHAT, yeni işiyle ilgili şu bilgiyi paylaştı: "Arkadaşlarımızla birlikte kurmuş olduğumuz şirkette turnuvalar ve seminerler yapıyoruz. L.Enrigue’nin yardımcısı, R.Vallecano’nun hocası Paco Hemes, Beşiktaş’ın kaleci hocası Sambade geldi. Onun dışında Sevilla’nın kalecisi Andres Palos Uefa kupası almış şampiyonluklar yaşamış gibi katılımlar alarak seminerler düzenliyoruz."

37 YAŞINDAYIM ACELEM YOK
"YUKARIDA rüzgarlar sert eser. Yağmur yağdı mı daha çok yağar kar oldu mu daha çok yağar ve aşağıya düşüşün çok hızlı olur. Günümüzde 70 yaşında bile çalışıldığını görüyoruz. Biz daha futbolu yeni bıraktık ben daha 37 yaşındayım ve çok acelem yok. Ama bir tarafından tabii ki başlayacağım seçim bence çok önemli."

ALLAH DELİ İBO KISMETİ VERSİN
"ALLAH insana İbrahim Üzülmez’in başlangıcını nasip etsin. Düşme hattındaki bir takımı alıp zor bir başkanla 7'de 6 yaptı zaten çok hırslı biridir ikinci yarının lideri konumunda nerdeyse şampiyonluğa oynayacak. Ben şahsen onun adına çok mutluyum. Kimileri de ters başlıyor 2 maç kazanıyor sonra 10 maç kaybediyor yani teknik direktörlük çok farlı bir şey sonuçta oyunculara bağımlısınız."

Oyuncuya dayalı düzen var

"AVRUPA'DA bir düzen bir sistem var. Bizde oyuncuya dayalı anlayış hakim. Orada siteme göre teknik direktör seçimini yapıyorlar ve ona göre futbolcu seçiyorlar. Ben mesela Villareal genç takımında çalıştım ve biz A takıma ona göre hazırlık yapıyorduk. Bence Türkiye'de biz bu konuda eksiğiz. Sistem içinde kayboluyor, eli ayağına dolaşıyor, fizik olarak eksik oluyor. Zannediyorum bunları oturttuğumuz zaman daha çok yol alacağımızı düşünüyorum."

ARDA KENDİSİ İSTEDİ, BENİ ZORLA VERDİLER
"Arda Turan'la gurur duyuyorum. Onunla aramızdaki fark; ben Beşiktaş'ta kalmak istiyordum, zorla verdiler, o kendi isteğiyle gitti."

İspanya'da iz bırakan oyuncularımızdan olan Nihat Kahveci, Arda'nın durumunu şöyle değerlendirdi: "Ben İspanya’da yaşayan bir Türk olarak Arda ile ayrıca gurur duyuyorum. Çünkü onunla ilgili hep haber çıktığında Türklerden bahsediliyor. Bir kere bunun maddi olarak karşılığı yok. Türkiye için bunun için reklamı çok büyük. Bence son 100 yılın en iyi kadrosunda yer alıyor. Messi, Neymar, İniesta, Suarez ile rüya gibi bir kadroda yer alıyor.

"Nihat Kahveci: Beşiktaş beni zorla sattı" haberi, 27 Mart 2016 tarihinde yazılmıştır. 27 Mart 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Nihat Kahveci: Beşiktaş beni zorla sattı haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Nihat Kahveci: Beşiktaş beni zorla sattı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:12 Yüzyıllık bir geçmişe sahip olan dondurma fabrikası, beklenmedik bir şekilde iflas etti
  2. 01:00 TBMM'nin İliç Komisyonu üyeleri Resmi Gazete'de yayımlandı
  3. 00:53 Elite World Hotels & Resorts, Van Kahvaltısını Türkiye'nin Dört Bir Yanına Taşıyor
  4. 00:51 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyelik başvurusunu veto etti
  5. 00:51 Resmi Gazete 19 Nisan 2024 kararları
  6. 00:50 Dubai'yi Vuran Şiddetli Yağış: Okullar Tatil, Havalimanı Sular Altında
  7. 00:47 Dilan ve Engin Polat'a bir suçtan mahkemeden tahliye kararı çıktı
  8. 00:47 Türk Bilim İnsanlarından Şaşırtıcı Keşif: Beyin Hücrelerinde Mikroplastik Tespit Edildi
  9. 00:44 Bugün yüzde 25 zam gelmişti: Kırmızı ete yüzde 50 zam daha açıklanmış bulundu!
  10. 00:43 Sigorta Sektöründe Önemli Gelişmeler: Kefalet Sigortası ve ZAS'ın Hayata Geçmesi Öngörülüyor
  11. 00:41 Prof. Dr. Naci Görür' den Tokat Depremleri İçin Uyarı: "Dikkatli Olunmalı"
  12. 00:35 Tokat'ta Son 24 Saatte 5 Deprem: Vatandaşlar Büyük Korku Yaşıyor
  13. 00:29 Tokat'ın Sulusaray İlçesinde 4.1 Büyüklüğünde Deprem: AFAD Açıkladı
  14. 00:23 Okul Etkinliği Sırasında Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Zehirlendi: 48 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
  15. 00:22 ABD, BM'de Filistin Devleti'nin Tanınmasına "Hayır" Diyor
  16. 00:20 Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralı
  17. 00:16 UNFPA'nın Raporu: Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Eşitsizlikleri Artıyor
  18. 00:13 1 Mayıs'ın Taksim'de Kutlanması İşçi Sınıfının, Halkın Hakkıdır!
  19. 00:13 İran Cumhurbaşkanı, İsrail ile savaş ortamında sert uyarıda bulundu
  20. 00:10 Bill Gates, ''Milletlerden'' büyülenmiş olduğunu açıkladı
Spor Haberleri