Nuriye ile Semih hakkında skandal karar!

Nuriye ile Semih hakkında skandal karar!

Nuriye ile Semih hakkında skandal karar! Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında çıkarılan Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) ile işlerinden atıldıktan sonra, "İşimi geri istiyorum" talebiyle açlık grevine başlayan ve şu anda açlık grevinin 254'üncü gününde olan akademisyen Nuriye...

Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında çıkarılan Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) ile işlerinden atıldıktan sonra, "İşimi geri istiyorum" talebiyle açlık grevine başlayan ve şu anda açlık grevinin 254'üncü gününde olan akademisyen Nuriye Gülmen ve öğretmen Semih Özakça'nın "örgüt üyeliği" suçlamasıyla yargılandıkları davanın dördüncü duruşması Sincan Cezaevi Kampüsü içerisindeki duruşma salonunda başladı. Mahkemeye SEGBİS yöntemiyle katılan Gülmen, "Mahkemeye keyfi olarak getirilmedim" dedi.

20 Ekim’de yargılandığı davanın üçüncü duruşmasında tahliye edilen Özakça, eylemine evinde devam ederken, Gülmen ise Numune Hastanesi’nde açlık grevini sürdürüyor.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, tedaviyi kabul etmediği için hiçbir müdahalede bulunmadıklarını, şuur kapanması durumunda müdahale edeceklerini söylediği Gülmen, duruşmada SEGBİS yöntemi ile ifade veriyor. Nuriye Gülmen daha önce görülen üç duruşmada da mahkeme salonuna getirilmediği için ifade verememişti.

DURUŞMA BODRUM KATINDA

Sabah erken saatlerden itibaren davayı takip etmek isteyenler Sincan Cezaevi Kampüsü önünde toplandı. Saat 10.00 itibariyle salona girişler başladı. Duruşma salonuna 40 kişiden fazla katılımcının alınmayacağı söylendi. 19’uncu Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın duruşma salonu Cezaevi Kampüsü içerisindeki bodrum kata verildi. Katılımcılar duruşmanın bodrum kata verilmesi nedeniyle telefon bağlantılarında sorun yaşadıklarını ve internet erişiminin olmadığını ifade etti.

Açlık grevindeki eğitimcilerin yargılandığı davada, tutuksuz Semih Özakça izleyicilerin alkışları eşliğinde salona geldi

GÜLMEN SEGBİS YÖNTEMİYLE KATILDI

Açlık grevi eyleminin 75’inci gününde gözaltına alınan ve tutuklanan Nuriye Gülmen 178 gün sonra ilk kez mahkeme heyetinin karşısına SEGBİS yöntemiyle çıktı. Bitkin olduğu gözlenen Gülmen salona bağlantının kurulmasıyla salonda bulunanlara el salladı. Salonda alkışların yükseldiği anda mahkeme başkanı uyarıda bulunarak seyircileri dışarıya çıkaracağını söyledi. Gülmen, “Destek veren herkesi en içten duygularımla selamlıyorum'' sözleriyle savunmasına başladı.

"SEVGİYLE SELAMLIYORUM"

20171117115641_tarik_tolunay.png

Gülmen savunmasına şöyle devam etti:

“Esra Özakça, Mehmet Güvel, Feridun Osmanağaoğlu ve İsmail Erdoğan, açlığımızı paylaştılar. Onları sevgiyle selamlıyorum. Yüksel direnişçilerini, Acun hocayı, Veli abiyi, Nazife’yi, Mehmet’i, Sultan’ı ve artık tanımadığım gazetelerden gördüğüm Yüksel’i sahiplenen direnişçilere ayrıca selamlarımı gönderiyorum. Destek olup ceza alan, cezaevlerine giren, gözaltına alınan Türkiye’nin dört bir yanındaki insanlara teşekkür ediyorum. Terör demagojilerine inanmayıp bizim için bir şeyler yapan herkese teşekkür ediyorum''

"MAHKEMEYE KEYFİ OLARAK GETİRİLMEDİM"

Mahkemeye keyfi olarak getirilmediğini belirten Gülmen “Mahkemelere getirilmedim, katılmak istediğim halde. Numune Hastanesi’nde çok sağlıksız koşullar altında kalıyorum. Odada sürekli bir ışık yanıyor. Açlık grevindeki bir insan olmasam bile bu ışık altında uyuyamam.

Bugün yine benden savunma alamayacaksınız. Mahkemeden kaçırıldım. Duruşmaya getirilerek konuşmak istiyorum. Açlık grevine neden başladığımı anlatacağım. Ancak bu asla bir savunma değil'' dedi.

10.57: Açlık grevinin 179. gününde Nuriye ve Semih’e destek veren Esra Özakça sağ kolunda boyuna kadar kas rahatsızlığı başladığından kolu sargılı geldi.

11.00: Tarafların hazır edildiği duruşma başladı. Nuriye Gülmemen'in SEGBİS ile hastaneden ifadesi alınması için hazırlıklar başladı. 

11.05: Nuriye Gülmen ile SEGBİS bağlahtısı kuruldu. Gülmen sözlerine “Yüksel direnişine, kendisini yalnız bırakmayan herkesi en içten duygularımla selamlıyorum'' şeklinde başladı. Bitkin ve yorğun olduğu gözlenen Gülmen salona el salladı. Salondakiler ise Gülmen'i alkışladı. Hakim seyircileri dışarı çıkaracağı uyarısı yaptı.

11.15: Aşırı zayıfladığı gözlenen Gülmen sağ elini kalbinin üstüne götürerek, kendisine destek olanların isimlerini sayarak gazetecilere ve sosyal medya kullanıcılarına teşekkür etti.

Nuriye Gülmen ifadesine şöyle devam etti: Kendilerine destek olup ceza alan, cezaevlerine giren, gözaltına alınan Türkiye’nin dört bir yanındaki insanlara teşekkür ediyorum. İnsanlar açlığımızı paylaştılar. Yanımızda olan halkımıza yürekten teşekkür ediyorum. Terör demagojilerine inanmayıp bizim için birşeyler yapan herkese teşekkür ediyorum. En başından beri mahkemeye keyfi olarak getirilmedim. Mahkemelere katılmak istediğim halde. Davanın dördüncü duruşmasında ifade verebilen Nuriye Gülmen: Başından beri mahkemeye keyfi olarak getirilmedim

11.25: Nuriye Gülmen: Numune Hastanesi’nde çok sağlıksız koşullar altında kalıyorum. Odada sürekli bir ışık yanıyor. Açlık grevindeki bir insan olmasam bile bu ışık altında uyuyamam. Çok kapsamlı bir savunma hazırladım. Ançak önce Nuriye Gülmen kimdir, neden açlık grevine başladı bunu anlatmak istiyorum. Bugün 254. gün.

11.35: Nuriye Gülmen savunma verirken yoruluyor. Refakatçisi olan kardeşi Beyza Gülmen su vererek yardımcı oluyor. Ben Eskişehir OGÜ’de araştırma görevlisiyim. Öğretim üyelerinin angarya işlerini kabul etmedim! 

11.40: Mesai saatleri dışında katıldığım eylemlerden dolayı soruşturma geçirdim. Ali İsmail Korkmaz’ın duruşmalarına katıldığım için soruşturma geçirdim. Sendikamın çağrılarına katıldığım için soruşturma geçirdim. Nuriye Gülmen: 38 gün boyunca Ali İsmail uyanacak diye bekleyen Emel Annenin yaşlarına gözlerine şahidim. Ben her fırsatta o uyanacak diye oraya gittim.

11.48: Nuriye Gülmen: Bitirdiğim tezimi bitirmedim diye haksız şekilde açığa alındım. Oysa ben onca emekle bitirdim. Ben hakkımı arayan bir insanım. Haksızlığa uğrayanların yanında olan bir insanım. Soruşturma geçirdiğim halde acısı olanı paylaşan insanım.

11.55: Ben 9 Kasım’da o eyleme başladım.

Biz asla ispiyonla, tez aparmacılığyla hoca olanlardan değiliz, olmayacağız. Ben barış için imzacı olan akademisyenlerin neler yaşadığını da biliyorum. İdare görevlerini aldılar, doktoralarını iptal edip mobbing uyguladılar. OHAL sonrasında kendi gördüklerim bunlardı. Mesela sevgili Acun 20 yıllık öğretmen 'beni nasıl atarsınız' diyordu. Ben de dedim, 'beni nasıl işten atarsınız.'

Beni 9 Kasım'da o eyleme benim kendi savunma yeteceğim ve direncim boyunca boyun eğmemem götürdü. AKP iktidarı beni işimden atamaz. Ben ondan hesap soruyorum. Sadece işimi istiyorum. Hesap soruyorum. Ben ona hesap sorarım o değil. Bu meşrulukla Yükseldeyim. Bu meşruluğa inananlar Yükseldeydiler. Selçuk Üniversetisi hatasını anlayıp beni işe geri alacak. Biz haklı olduğumuz için oradayız, biz bütün yolları tükettik her şeyi kullandık. İşimizi geri istiyoruz. Haklı olduğumuz için oradayız.

DURUŞMAYA 10 DAKİKA ARA VERİLDİ 

Açlık grevinin 254'üncü gününde, SEGBİS'le Numune Hastanesi'nden mahkemeye bağlanan Nuriye Gülmen'in yorulması sebebiyle duruşmada 10 dakika ara verildi. 

12.20: Aranın ardından duruşmaya tekrar başlandı. Nuriye Gülmen savunmasına devam ediyor. 

12.27: Bu direniş bizim hakkımıza sözümüzdür. İşimizi geri istiyoruz olacağız dedik olduk! Yüksel direnişi devam etti. Gözaltına götürüyorlardı Kabahatler Kanunu ya da canları ne isterlerse öyle davranıyorlardı. OHAL vardı, kimse bir şeye yapmaya cesaret edemiyordu! Biz vardık, halk bunun farkında. 

12.30: Nuriye Gülmen: Açlık grevimiz ve direnişimiz AKP’nin KHK’larının meşruluğunu ortadan kaldırdı. Haksız yere insanlar, hiç bir gerekçe gösterilmeden işlerinden atılıyor. Bu bu kadar kolay değil! Biz bunun bu kadar kolay olmadığını anlattık. Bu KHK sonrası YÖK’le görüşmek istedik, karşımızda muhatap bulamadık! Topladığımız imzaları teslim etmek istedik.

12.35: Bu KHK sonrası YÖK’le görüşmek istedik, karşımızda muhatap bulamadık! Topladığımız imzaları teslim etmek istedik. Baçıklamaları yaptık. Muhatap bulamadık. Taş duydu, beton duydu, bir siz duymadınız.Sonrasında açlık grevi kararı aldık. Semih ile açlık grevi kararı sonrası gözaltına alındık. 5 gün TEM’de tutulduk. Adli kontrolle serbest kaldık. Tekrar Yüksel’e gittik. Açlık grevinin 75. günü gözaltına alındık, dosyalar üzerine oynamalar yapılarak, birleştirilerek tutuklandık. 

12:40: Mahkeme heyeti öğle arası diyerek saat 14:00’e kadar davaya ara verdi.

14.20'de tekrar başlayan duruşmara Nuriye Gülmen savunmasına devam etti: 
Saldırılar halka karşı ne kadar yoğun olursa, siz de o kadar açlık grevi göreceksiniz. Bizim açlık grevi Dünya çapında görüldü. Faşizmin arttığı oranda halk açlık grevi yapmaya devam edecektir.


GÜLMEN İFADE VERMİYOR BEYANDA BULUNUYOR

Nuriye’nin avukatı Ömer Faruk Eminağaoğlu söz alarak Nuriye Gülmen'in beyanlarının tutanağa savunma olarak geçmesine itiraz etti. Eminağaoğlu müvekkilinin duruşmaya gelmedikçe ifade vermeyeceğini söyledi.

Gülmen daha sonra sözlerine devam etti: Gülsüm Elvan’ın kolunun kırılması, Antalya’da adımızın geçtiği pankart açan öğrencilerin tutuklanması, bunların hepsi halkın bizi sahiplenmesinin önüne geçmek için yapılmıştır. İçişleri Bakanlığı’nın özel bir saldırısı oldu. Adımıza kitapçık çıkardı. Vasat bir İngilizce ile sonra akşam 9’da eve gidip yiyorlar dedi. Twitter paylaşımlarımızı sordular, soracak soruları bile yoktu. Neden tutuklandığını bilmiyorum. Sorulan sorulara hayır diyorum. Sorulacak soruları kalmadı. Dosyaları birleştirip aniden tutuklandık. Sincan Hapishanesi’nde kaldım. Orası bir tecrit hapishanesi, çok ağır koşullar altında kaldım.

"REFAKATÇİSİZ KALAMAZ RAPORUNA RAĞMEN 18 GÜN REFAKATÇİSİZ KALDIM"

14.42: Açlık grevime uygun olmayan tecrit ortamında bulundum. Sonra Numune Hastanesi yoğun bakım ünitesine getirildim. Ancak hapishaneye dönmek için dilekçe verdim. Çünkü hapishanede devrimci dayanışma vardı. Numune Hastanesi’nde hayati tehlikesi vardır, refakatçisiz kalamaz raporuna rağmen 18 gün refakatçisiz kaldım. Kendi ihtiyaçlarımı karşılayacak durumda olmama rağmen. Sincan cezaevinde tecritte bile olsam tekerlekli sandalye ile hava alma güneşi görme şansım vardı. Hastaneye getirilmeye itiraz etmemin en önemli nedeni, beni hasta olarak görmeleriydi. Ben tedavi olmak istemiyorum. Ben direnişçiyim ben ne için hastanede kalıyorum?

14.53: Bir gece hapishane müdürü geldi beni hasteneye götüreceğiz dediler. Zorla çarşaflardan tutara üçüncü derece yoğun bakım ünitesine koyuldum. Zorla müdahaleye zemin hazırladılar. 24 saat perdemi aralayıp rapor verdiler birilerine. Birgün jandarma gelip sen yürüyebiliyorsun seni yatağa bağlayalım dedi kabul etmedim. Çok gergin bir ortam sürekli baskı altındayım.

15.08: Yoğun bakım ünitesine kaldırıldığımda ise perde ile kapatılan bir bölme idi burası sadece. Sürekli perde arkasından beni gözetliyorlardı. Duyabiliyordum, 'Komutanım kalktı bu' diye bilgi veriyordu. Aynı perdenin arkasında poşet geçirilmiş bir sandalyede tuvaletimi yapmamı istediler. İçeride tuvaletimi yapmak, insanlar izlerken onur kırıcıydı. Sonra mahkum koğuşuna götürüleceğimi, oranın daha iyi olduğunu söylediler. Getirdikleri yerde gözlerime inanamadım.
Gün ışığı yok. Havalandırması yok. Gece gündüz kafamda yanan bir ışıkla yaşıyorum. Uyuyamıyorum.

"AİHM KARARINI UYGULAYIN"

15.16: Hapishanede açık görüş yapma hakkım var. Burada demir parmaklıkların ardında ailem ile gardiyanların karar verdiği kadarıyla görüşebiliyorum. 15 dakika belki. Avukatlarım ile avukat görüşünü koridorda diğer tutsakların gardiyanların yanında yapmak zorunda kalıyorum. Dışarıda iken bizimle birlikte olan bizimle ilgilenen hekimlerimiz vardı. Onlara kendimizi anlatabilmiştik, hasta doktor güven ilişkisini onlarla kurmuştuk. AİHM karar verdi, kendi doktorlarının görmesine izin verin diye. Ben dilekçe verdim, doktorlarım dilekçe verdi. Ama AİHM kararına ve onca dilekçeye rağmen beni hala kendi doktorlarım ile görüştürmediler.

15.19: Benim kaçma şüphem yok, şuradan iki adım tuvalete gidebiliyorum sadece. Ne diyerek beni hala burada tutacaksınız. Semih'i basından takip ettiğim kadarıyla tahliye sonrasında çok daha iyi görünüyor. Çünkü sevdiklerinin yanında. Tarih direnenleri, bizi yazacak. Ancak sizi de yazacak. Kimse ölmek istemez, biz ölmek için açlık grevi yapmıyoruz. Ancak karşımızda bizi ısrarla öldürmek isteyenler var. Bu olmak zorunda değil. Beni tahliye etmenizi istiyorum.

15.25: Onca saldırıya rağmen orada hala benim savunmanlığımı yapan avukatlarıma sevgi ve selamlarımı iletiyorum. Sayıları önemli değil ben onların çok olduğunu biliyorum. Nuriye annesi,babası ve kızkardeşi Beyza'ya sevgilerini ileterek beyanını bitirdi.

MAHKEME BAŞKANI: SİZİ BURAYA GETİRMEYEN BİZ DEĞİLİZ

15.35: Duruşmara Gülmen'in beyanlarının ifade olarak tutanağa geçirilmesine avukatları itiraz etti. Bu itirazın ardından mahkeme başkanı şu açıklamayı yaptı: 

Siz savunma yapmayacağım dediniz ama sizi buraya getirmeyen biz değiliz. Dolayısıyla, şimdi verdiğiniz beyanları savunma olarak kabul edip diğer hususlarda susma hakkınızı kullanmış kabul edilme gibi bir hukuki sonuç doğabilir.

15.40: Mahkeme başkanının açıklamasının ardından tekrar söz alan Nuriye Gülmen, 'Ben bir kamera karşısında değil, o salonda sizi görerek, seyircileri hissederek, belki sizden hesap sorarak savunmamı vermek istiyorum. Ancak bunu buradan yapamıyorum' dedi. 

15.44: Mahkeme Başkanı geçen celselerde tanık dinlendiği hatırlatarak Gülmen'den bu beyana diyeceği olup olmadığını sordu.

Gülmen'in avukatı ise Gülmen'in savunmasının alınmadığını bu nedenle de mahkemenin kendisine soru soramayacağını söyledi. Devamında da "Savunmasının alınıp sayılıp sayılmayacağı konusunda ara karar vermeniz gerekiyor. Ara kararı oluşturup soryu öyle sorun.

DURUŞMAYA 10 DAKİKA ARA VERİLDİ

15.49:Nuriye Gülmen, mahkemeye gelip savunmamı verdikten sonra tanığın söylediği her şeye de cevap vereceğim. Şuan savunmamı vermedim. Duruşmaya 10 dakika ara verildi.

16.00: Aranın bitmesinin ardından duruşma yeniden başladı

TANIK FATİH SOLAK, 'BERKİN ELVAN'IN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ DE İFADE VERDİM'

16.12:Eskişehir’den Fatih Solak isimli tanık SEGBİS ile duruşmaya bağlandı. Semih ve Nuriye'yi 2013'te tanığını belirten Solak, “Berkin Elvan’ın öldüğü gün Nuriye ile bir araya geldik. Elvan’ın öldüğü gün İstanbul savcılığına ifade verdim" dedi.

SAVCI MÜTALAASINI AÇIKLIYOR 

Savcı mütalaasının hazır olduğunu açıkladı Sövz verilen savcı esas hakkındaki mütallasını açıklamaya başladı. Savcı, Acun Karadağ hakkında örgüt üyeliği ve propaganda suclarından delil olmadığı gerekçesiyle beraatini talep etti. Semih Özakça için örgütun hiyerarşik yapısına dahil olmamakla birlikte örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek suçundan TCK 220/7 maddesi gereği cezalandırmasına, diğer suçlardan beraatini talep etti. Nuriye Gülmen’in eylemlerini örgüt talimatıyla gerçekleştirdiğini, çakmak gazı ve torpille patlayıcı hazırladığından, örgüt üyeliğinden 1 kez TCK 314/2 maddesi gereği cezalandırmasını istedi.

MÜTALAANIN ARDINDAN SANIKLARA SÖZ VERİLDİ

17.04: Semih Özakça: Avukatlarımın bulunduğu beyanlarını kabul ediyorum. Birazdan avukatlarım beyanda bulunacak. Hakkımızda bulunabilmiş bir suç unsuru yok. İktidar tüm kurumları ile bir çaba içinde bizi örgüt üyesi yapma derdinde. Ben açlık grevimi işim için yapıyorum. Günlerdir söyledim ben ekmeğim için açlık grevimi yapıyorum. Ne yapayım? Sesimi duymadınız. İşimize geri döndüğümüzde açlık grevimizi bitireceğiz! Burada örgütün faydası var! Burada talimatla müteaala veriliyor. Eyleminiz siyasi diyorlar. Siyasi değil ekmek eylemi.

Acun Karadağ: Sadece ben değil 3’müzün beraatini talep ediyorum. Ben açlık grevi yapmadığım için tutuklanmadım. İktidarın savcı üzerinde baskısı var. Nuriye Gülmen dünyada saygı duyduğum en büyük kadınsın. Mutlaka biz kazanacağız. Dik durmaya devam et Nuriye. Yüksel direnişini yargılanamaz.

Nuriye Gülmen: Savunma yapmadım. Şahsıma yönelik saldırılara cevap vermek için savunmayı mahkemeye vermek istiyorum! Mahkemeye gelmek istiyorum. Söyleyeceğim şeyler var. İlk duruşmadan bu yana savcı tanıkları güvenilir bulmuş, bizi dinlemek istemiyor. Öfkeleniyorum, mahkeme huzurunda savunma yapmak istiyorum. Avukatlarımla sağlıklı görüş yapamadım. Tahliyemi talep ediyorum. Söyleyecek çok şeyim var.

"SİYASİ İKTİDAR HEDEF GÖSTERDİ NURİYE VE SEMİH'İ TUTUKLADINIZ"

17.42:Avukat Murat Yılmaz: Savcı hazır şekilde gelmiş. Laptop okuduğuna göre Nuriye’nin ne dediğinin önemi yokmuş. Siyasal iktidar hedef gösterdi, Nuriye ve Semih’i tutukladınız. Tanık Berk Ercan ilk ifadesi 75 sayfa, 19 Temmuz’da. Orada Nuriye için patlayıcıdan söz edilmiyor. Ama dosya boş bu sefer savcılık 25 Ağustos’ta tekrar ifade alınıp ekleme yapılıyor. Berk Ercan’ın 23 Ekim'de yeniden ifadesi alınıyor. Zira çuvalladı bu sefer mahkeme heyetinizin sormadığı soru soruluyor Bombayı nasıl yaptınız? Yargılama böyle sürmez. Aralarında çelişki var. Fatih Solak polisten korkuyor. Tanıklar aynı olayı anlatıyor ama bir birlerini görmüyor! Garip değil mi? Nuriye’ye Eskişehir’de başka dava açıldı örgüt davası. Ve ne garip 2014-16 yılları arası fiziki ve teknik takip altındaymış! El insaf takip ettiğiniz insan için bir delil olamaz mı? 

 Avukat Yılmaz’dan savcının mütalaasında Fatih Mehmet Kılıç isminin geçtiğine dikkat çekti. Yılmaz, "Öyle birisi bu davada yok. Savcı copy-paste yaparken silmeyi unutmuş" dedi.

27 KASIM'A ERTELENDİ

Açlık grevinin 254'üncü gününde eğitimciler Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'nın yargılandığı davanın 4'üncü duruşmasında, Nuriye Gülmen’in tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Öte yandan Semih Özakça'nın adli kontrol talibinin reddine, Acun Karadağ'ın her hafta Cumartesi günü 09.00 ile 17.00 arasında imza atmak şeklinde adli kontrolüne karar verildi. Bir sonraki duruşma 27 Kasım'a ertelendi.

"Nuriye ile Semih hakkında skandal karar!" haberi, 17 Kasım 2017 tarihinde yazılmıştır. 17 Kasım 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Nuriye ile Semih hakkında skandal karar! haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Nuriye ile Semih hakkında skandal karar! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 12:28 AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu, Rolex Paylaşımını Silme Kararını Açıkladı
  2. 12:23 İran-İsrail Gerilimi Petrol Fiyatlarını Uçurdu: Türkiye Enerji Arayışlarını Sürdürüyor
  3. 11:42 İstanbul Valisi Gaziosmanpaşa'daki Toprak Kaymasıyla İlgili İncelemelerde Bulundu
  4. 11:39 Fenerbahçe'de Sadettin Saran Adaylığını Açıkladı
  5. 11:34 NASA Başkanı: Çin'in Gizli Uzay Varlığı ve Ay İddiaları ABD'yi Endişelendiriyor
  6. 11:31 Ortadoğu Gerilimi: Piyasalarda Hareketlilik Devam Ediyor
  7. 11:28 İçişleri Bakanı: Mardin ve Diyarbakır Belediyeleri İddiaları İçin Soruşturma Başlatıldı
  8. 11:24 Galatasaray, Okan Buruk'a Yıllık 30 Milyon TL'lik Zam Teklif Ediyor
  9. 11:21 Gazze'deki İsrail Saldırılarında Can Kaybı Artıyor: Son 24 Saatte 37 Ölü, 68 Yaralı
  10. 11:17 Stute Şirket Grubu İflas Başvurusu Yaptı: Ekonomik Zorluklar Artıyor
  11. 11:10 Sağlık Dünyasında Yeniden Parlayan Kuyruk Yağı: İbn-i Sina ve Canan Karatay'dan Destek!
  12. 11:02 Özgür Özel, Anıtkabir’i ziyaret etti: Anıtkabir Özel Defteri’ni de imzaladı
  13. 10:42 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Emeklilerle ilgili birtakım hazırlıklar var
  14. 10:37 Reklam Kurulu’ndan aldatıcı reklamlara 3,5 ayda 94 milyon TL ceza
  15. 10:31 AK Partili Yenişehirlioğlu'ndan 'Rolex' açıklaması: Helal yoldan edindim
  16. 10:22 Türkiye yazarı Necmettin Batırel: Döviz can çekişiyor, TL destan yazıyor
  17. 10:14 Algı testi: Resimdeki S harfini 6 saniyede tespit edin
  18. 09:58 Sarıyer'de TEM Otoyolu'nu kilitleyen kaza: 4 kişi yaralandı
  19. 09:52 Dilan Polat, Erdoğan’a yazdığı mektubu neden göndermedi: İşte yanıtı
  20. 09:45 Erdoğan imzaladı: O isimler gece yarısı görevden alındı
Gündem Haberleri