Olaylı derbiden yeni gelişme!

Olaylı derbiden yeni gelişme!

Olaylı derbiden yeni gelişme! Tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş maçıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 25 kişiden 5'i tutuklama kararıyla mahkemeye sevk edildi. Soruşturma kapsamında 3 kişi tutuklandı, 18...

Tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş maçıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 25 kişiden 5'i tutuklama kararıyla mahkemeye sevk edildi. Soruşturma kapsamında 3 kişi tutuklandı, 18 kişi adli kontrol şartıyla, 5 kişi de şartsız serbest bırakıldı.
Tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş maçıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 45 şüphelide 25’i adliyeye sevk edildi.
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Fenerbahçe Ülker Stadı'nda Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan ve Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in de yaralanmasıyla sonuçlanan olaylara ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında 45 kişi gözaltına alındı.
Tatil edilen olaylı derbi sonrası gözaltına alınan 45 zanlıdan 25’i alınan sağlık raporunun ardından Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü’nce Kartal Anadolu Adliye Sarayı’na sevk edildi.
5 KİŞİYE TUTUKLAMA TALEBİ
Olaylı derbiyle ilgili gözaltına alınan 25 kişiden 5'i tutuklama kararıyla mahkemeye sevk edildi, 15 kişi için adli kontrol istendi. Savcılık 5 kişiyi ise serbest bıraktı.  Soruşturma kapsamında 15 kişi 'adli kontrol uygulanarak' serbest bırakıldı. 
3 KİŞİ TUTUKLANDI
Derbi olaylarına ilişkin tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen ve aralarında Şenol Güneş’i yaralayan S.D.’nin de bulunduğu 5 şüpheliden 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.  
ŞENOL GÜNEŞ'E PERUK ATAN TARAFTAR: GÖRÜNTÜLERİ İZLEYİNCE 'BEN BU MUYUM' DEDİM 
Olaylı Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde Şenol Güneş’e peruk atan Cengiz Deveci, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Cengiz Deveci adliye çıkışı yaptığı açıklamada, "Peruk attığım görüntüleri sonradan izlediğimde ''ben bu muyum’ dedim" dedi.
Cengiz Deveci, adliye çıkışında basın mensuplarına açıklamada bulundu. O an maçta kendisini kaybettiğini ve sonradan görüntüleri izleyince 'ben bu muyum' dediğini söyleyen Cengiz Deveci, “Elazığ’dan maç için geldim. Ortalık karışınca elimdeki peruğu attım. Tabi ki bunun için pişmanım. Ama o anki durumdan dolayı attım. Pişmanım yani. İnşallah bundan sonra böyle bir şey olmaz. Savcı bey, niye attığımı ve bir örgüte üye olup olmadığımı sordu. Tabi ki biz de bir örgüte üye değiliz. Tek başıma geldim zaten. Peruk attığım görüntüleri gördüğümde gerçekten hoşuma gitmedi. O an kendimizi maçta kaybettik. Sonradan izlediğimde ''ben bu muyum’ dediğim de oldu. Nasıl böyle bir şey yaptım bilmiyorum. Kimseye böyle bir şey yapmalarını tavsiye etmiyorum. Herkes gelsin güzelce maçını seyretsin. Cezamız şu an belli değil. 1 sene maçlara girmeme cezamız olur büyük ihtimal'' ifadelerini kullandı.

1.2-002.jpg

"Olaylı derbiden yeni gelişme!" haberi, 26 Nisan 2018 tarihinde yazılmıştır. 26 Nisan 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Olaylı derbiden yeni gelişme! haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Olaylı derbiden yeni gelişme! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:40 CHP'li Durmaz'dan Tokat açıklaması: Tokat’taki HES’ler fay hattı üzerinde
  2. 01:33 Mobil tabanlı birinci şahıs nişancı oyunu artık bilgisayarlara geliyor!
  3. 01:22 AK Parti'de ıstakozun ardından Rolex krizi gündemde
  4. 01:22 Hamas ve İslami Cihad, Filistinlilere İsrail askerlerine karşı mücadele çağrısı yaptı
  5. 01:22 Zeybekci'den İsrail açıklaması: "Bebek katliamını kınıyoruz ama ticaret anlaşmamız var"
  6. 01:16 CHP'li Durmaz açıkladı: Tokat’taki HES’ler fay hattı üzerinde
  7. 01:14 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon açıklaması geldi
  8. 01:11 Sayılar hayatınızı mahvedebilir!
  9. 01:09 Elazığ'da kan dondurucu olay! Okul müdürü 9 kız öğrenciyi taciz etti
  10. 01:07 Tokat depreminin ardından gözler oraya çevrilmişti: Büyük bir deprem olacak mı?
  11. 01:05 Colorado’da yeni yasa: Beynimizin yeni haklara ihtiyacı var
  12. 01:04 ‘Ben köy sevmem’ diyenler bile buraya hayran kalıyor: Giden yerleşme planı yapıyor!
  13. 01:00 Trabzonspor'un yeni orta sahası, İskoçya'da bulundu! Kulüp, İngiliz orta saha oyuncusuna adım attı
  14. 00:56 Tasarrufu kim yapacak? Bakan Şimşek açıkladı
  15. 00:49 Fed'in belirttiğine göre, enflasyon finansal istikrar açısından en büyük risk olarak algılanıyor
  16. 00:43 Fenerbahçe'nin Avrupa'dan kazandığı gelir açıklandı
  17. 00:38 Rusya açıkladı: Kıtalararası balistik füze denememiz başarılı oldu
  18. 00:35 Gazze saldırıları İsrail'in borcunu 2023'te iki katından fazlaya çıkardı: Maliyeti fazla oldu
  19. 00:32 Beypazarı'ından 'bor' iddialarına açıklama geldi: Mevzuat farklılığından kaynaklı
  20. 00:26 Fed açıkladı: Enflasyon en büyük finansal risk olarak görülüyor
Spor Haberleri