Öpüşme görüntülerine Mahmut Tanal'dan açıklama

Öpüşme görüntülerine Mahmut Tanal'dan açıklama

Öpüşme görüntülerine Mahmut Tanal'dan açıklama "Terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına ve anayasal düzene karşı suç işlemek" iddiasıyla görülen Cumhuriyet davasının üçüncü duruşmasında 330 gün tutuklu kalan Cumhuriyet gazetesi Yayın Danışmanı Kadri...

"Terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına ve anayasal düzene karşı suç işlemek" iddiasıyla görülen Cumhuriyet davasının üçüncü duruşmasında 330 gün tutuklu kalan Cumhuriyet gazetesi Yayın Danışmanı Kadri Gürsel hakkında tahliye kararı verildi.

Kadri Gürsel'in serbest bırakılmasının ardından cezaevi önünde eşi Nazire Kalkan Gürsel’le öpüştüğü sırada çekilen fotoğrafı sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. Gürsel çiftinin öpüştüğü sırada kadraja giren ve bu yüzden espiri konusu olan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal da o gece olanları T24’e şöyle anlattı:

'PLANLANMIŞ BİR ŞEY DEĞİL'
“Silivri Cezaevi kapısının önünde gece 01.30’da benim dışımda 10-15 kişi vardı. Bugüne kadar gidişlerimden bildiğim için cezaevi çıkışında insanlar birbirlerine sarılıyorlar, öpüyorlar. Önce eşi gelsin arkadaşlar dedim, çünkü kimseyi sokmuyorlar o alana. 

Dikkat ettiyseniz, minibüsten gidip alan ve ilk sarılan benim. Önce eşi gelsin arkadaşlar dedim çünkü kimseyi sokmuyorlar o alana. Eşini aldım o alan, onlar da merhabalaşırken, sarılırken aniden gelişti. Bu planlamış, programlanmış bir şey değil ki, çok insani bir şey. Bu sevginin ve hasretin bir ifadesi.

'SEVGİYE İHTİYACIMIZ VAR'
“İnsanlar içeri girerken özlemlerini unutmazlarsa cezaevi günleri bitmez. Cezaevinde hiçbir şeyi özlemeyeceksiniz, cezaevinin ruhu özlememeyi gerektiriyor çünkü. Yoksa hasta olursunuz, içeriden sağlam çıkamazsınız. Özgürlüğüne kavuşmuş orada, onlar orada öpüşürken ben gittim eşyalarını taşıdım. Dünya mı yıkıldı? İnsanlar birbirlerinden nefret ettiği için kan revan var, savaş var.''

“Türkiye öpüşmeyi tartışıyor. Şiddetle boğuşan bir toplum sevgiyi unuttu. Bizim sevgiye ihtiyacımız var. İnanın ailelerde sevgi yok, siyasette sevgi yok, toplumda sevgi yok. Sabah ya da akşamları çevrenizdeki insanlara bakın hiç kimsenin yüzü gülmüyor. Herkes somurtuyor güler yüzlü insan bulamıyorsunuz.''

Mahmut Tanal kendisine sorulan siz ne düşündünüz? sorusuna ise: "Bu tamamen karı kocanın tanıştıkları günkü gibi birbirlerine karşı sevgi ve saygı diye düşündüm. Burada rahatsız olunacak hiçbir şey yok ki? 330 gün orada, içeride, suçsuz günahsız bir adama yattı, kimse bunu tartışmıyor?" diye yanıt verdi.

"Öpüşme görüntülerine Mahmut Tanal'dan açıklama" haberi, 28 Eylül 2017 tarihinde yazılmıştır. 28 Eylül 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Öpüşme görüntülerine Mahmut Tanal'dan açıklama haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Öpüşme görüntülerine Mahmut Tanal'dan açıklama 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:03 25 Nı̇san 2024 günlük burç yorumları
  2. 01:30 Mobil operatör abone sayısı şaşırttı: Türkiye nüfusundan fazla!
  3. 01:28 Yeni robot hem hazırlayacak hem de pişirecek
  4. 01:15 Range Rover'ın Yerine Göz Atın! Jeep'in 2 Milyon Satış Barajını Aşan Modeli Artık Türkiye'de!
  5. 00:42 Evlilik Gününüz Hayatınızı Etkileyebilir: Astrolog Günlerin Anlamlarını Açıklıyor!
  6. 00:40 'Bahçeli' Paylaşımı! 'Ben Sana Dost Oldum, Sen Bana Düşman'
  7. 00:35 Kupada gol düellosunu Trabzonspor elde etti!
  8. 00:31 Fatih Terimli Panathinaikos'a, AEK'dan Fark!
  9. 00:25 Yepyeni Tesla Model 3 Performance modeli resmi olarak duyuruldu!
  10. 00:21 ABD üniversitelerindeki Filistin gösterileri, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun endişesini uyandırdı
  11. 00:18 Fenerbahçe Beko'dan; Final Four'a Dev Adım Atıldı!
  12. 00:17 Mehmet Yılmaz değerlendirdi: "Erdoğan’ın MHP’yi itekleme gücü yok!"
  13. 00:14 Batman'da, DEM Parti'nin il binasında arama gerçekleştirildi
  14. 00:03 Özgür Özel'in Steinmeier Görüşmesi Detayları Tek Tek Ortaya Çıktı!
  15. 23:56 Ali Koç'tan Ahmet Ketenci'ye sitem geldi!
  16. 23:44 Estetik Yaptıran Selen Görgüzel Beğeni Yağmuruna Tutuldu!
  17. 23:39 BM, Gazze'deki toplu mezarlarla ilgili bağımsız bir soruşturma yapılması çağrısında bulundu
  18. 23:34 Valilik, iki gün boyunca Kuzey Afrika'dan toz taşınacağını bildirdi: Halkı uyardı
  19. 23:26 Koç Ailesi'ne büyük bir darbe geldi: Bir haftada 150 milyon dolarlık bir değer kaybı yaşadılar
  20. 23:19 Yeliz Yeşilmen'den Hadise'ye Tam Destek!
Gündem Haberleri