Ortaokulda İslamcıların 'Ölü hayvanla cinsel ilişki' propagandası!

Ortaokulda İslamcıların 'Ölü hayvanla cinsel ilişki' propagandası!

Ortaokulda İslamcıların 'Ölü hayvanla cinsel... Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki Cavit Çağlar Ortaokulu’nda Okul Müdürü Nurettin Köksal’ın talimatıyla Seyda Muhammed Konyevi’ye ait “Ramazan Risalesi ve Üç Aylar'' kitabı dağıtıldı.Kitap içeriğinde, “Herhangi bir...

Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki Cavit Çağlar Ortaokulu’nda Okul Müdürü Nurettin Köksal’ın talimatıyla Seyda Muhammed Konyevi’ye ait “Ramazan Risalesi ve Üç Aylar'' kitabı dağıtıldı.

Kitap içeriğinde, “Herhangi bir hayvan ile cinsel ilişkide bulunarak ya da istimna ile menisi akan kimsenin orucu bozulur, yalnız kaza gerekir'' benzeri pek çok garip ifade yer alıyor.

Kitabın içerdiğindeki dini ifadelerin çocuklar için uygun olmadığını belirten öğretmenlerin tepkisi üzerinde kitap birkaç saat içerisinde geri toplandı.

Nöbetçi öğrenciler tarafından ders içerisinde 7’nci ve 8’inci sınıf öğrencilerine dağıtılan kitapların içeriğini bilmeyen görevli öğretmenlerin, dağıtıma itiraz ettikleri bildirildi.

Öğretmenlerin kitabı inceledikten ve çocuklar için “uygunsuz'' pek çok ifadeyi gördükten sonra okul müdürü ile tartıştıkları, tartışmaların ardından kitabın birkaç saat içerisinde geri toplandığı öğrenildi.

[skandal-ifadelerin-oldugu-kitabi-yazarini-taniyorum-diye-dagittirdi-152822-1.]

Öğretmenlerin itirazıyla kitap toplanıyor
BirGün'ün edindiği bilgiye göre, öğretmenler kitabı inceledikten sonra Müdür Köksal ile tartışmaya başladı. Kitabın dağıtımı için, “Milli Eğitim’in onayı var mıdır?'' sorusu üzerine Köksal'ın, “Ben yazarını tanıyorum'' dediği belirtildi.

Öğretmenlerin kitabın içeriğine itiraz etmesi üzerine öğretmenlerin “dinsizlikle'' suçlandığı ve “Siz de kaynak kitap aldıramazsınız'' tehdidi ile karşılaştığı öğrenildi.

Bütün tartışmalara karşın öğretmenlerin, kitabın içeriğinden kaynaklı çocuklar için uygun olmadığında ısrar etmesi üzerine kitabın birkaç saat içerisinde geri toplanarak öğretmenler odasına getirildiği bildirildi. Kitapların toplatılmamaması halinde, 5'inci ve 6’ıncı sınıf öğrencilerine de aynı kitabın okutulacağı ifade edildi.

Ölülerle ilişkiye girilebilir!

Öğretmenler tarafından incelenen ve karşı çıkılan kitabın içeriğinde tartışma yaratacak bazı ifadeler şöyle:

*Herhangi bir hayvan veya ölü ile cinsel ilişkide bulunarak ya da istimna ile menisi akan kimsenin orucu bozulur, yalnız kaza gerekir.

*Cinsi arzuyu tam tatmin etmek. İster cinsi ilişkide bulunan (etkin), ister bulunulan (edilgen) olsun cinsi ilişkide bulunanlara kefaret orucu tutmaları gerekir. Bu ilişkide boşalma olmasa da temasın gerçekleşmesiyle suç gerçekleşmiş olur. Ancak temas edilenin yaşayan şehvet duyulabilecek bir yaşta olması şarttır. Eğer bir kadın kendisini küçük çocuk ya da deli ile ilişkide bulunmak için teslim ederse yine kefaret orucu gerekir.

*Unutarak yemek, içmek ya da cinsel ilişkide bulunmak orucu bozmaz. Oruçlu olduğu halde unutarak yiyip içen kimse, orucunu tamamlasın. Onu yedirip içiren ancak Allah’tır. Cinsi ilişkide aynı manadadır. İlişki sırasında oruçlu olduğunu hatırlayan, hemen ilişkisini çeker. Eğer hatırladıktan sonra, beklerse orucu bozulur. Sabah vaktı girmiş olma korkusu ile kendini çekse de sabah vakti girdikten ve kendini geri çektikten sonra, menisi aksa bir şey lazım gelmez.''

by DNSUnlocker
X



'Kısa etek giyen öğrenci aranıyordur'
Edindiğimiz bir diğer bilgiye göre ise, okulda birden fazla çocuk, Köksal’ın fotoğraf çekmesi için okula getirdiği akrabası tarafından tacize uğruyor. Yaşanan taciz olayından sonra çok sayıda velinin okula gelerek dilekçe doldurduğu ve olayı mahkemeye taşıyacağı belirtildi.

Köksal'ın veliler ile konuşarak dilekçelerini geri çektirdiği, ancak velilerden birinin ısrarlı tutumu sonucunda olayın mahkemeye taşındığı ve tacizcinin tutuklandığı ifade edildi.

Yaşanan tutuklamanın ardından Müdür Köksal'ın, öğretmenler odasında sürekli kız öğrencileri suçlayarak, “Öğrencinin eteği kısaysa aranıyor'' dediği bildirildi.

Öğretmenler tarafından ikaz edilmesine rağmen tutum ve davranışlarını değiştirmeyen Köksal’ın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne şikâyet edildiği, fakat sadece sözlü uyarı aldığı öğrenildi.

Kaynak: Burcu Cansu- Birgün

"Ortaokulda İslamcıların 'Ölü hayvanla cinsel ilişki' propagandası!" haberi, 23 Haziran 2016 tarihinde yazılmıştır. 23 Haziran 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Ortaokulda İslamcıların 'Ölü hayvanla cinsel ilişki' propagandası! haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ortaokulda İslamcıların 'Ölü hayvanla cinsel ilişki' propagandası! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 19 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:42 Kadın muhtar adayının ofisine 4 gün içinde ikinci saldırı
  2. 09:36 Nico Hulkenberg: Küçük F1 takımları, puan kazanabilmek için heterodoks yollar denemeli
  3. 09:31 Jet evliliğin sebebi belli oldu: Ebru Gündeş hamile
  4. 09:30 Altın Fiyatları Sabit: Yatırımcılar Fed'in Kararını Bekliyor
  5. 09:24 Erdoğan’dan iftarda operasyon sinyali: Yarım kalan işimizi tamamlayacağız
  6. 09:23 Trump'ın Avukatları Çıkmazda: 464 Milyon Dolarlık Cezayı Ödemek İçin Teminat Bulunamıyor!
  7. 09:18 Murat Ağırel: Hangi belediyeyi araştırırsanız araştırın tek bir “kanun” var, o da kanunsuzluk
  8. 09:13 Vatandaşın cebinden 500 milyar çıkabilir
  9. 09:08 'Para sayma' görüntüleriyle ilgili ifadeler ortaya; "Kaftancıoğlu ile noterde sözleşme imzalandı"
  10. 09:03 CHP'li Hüseyin Avni Sipahi'nin oğlu AK Parti'den aday oldu, yurtdışı çıkış yasağı kalktı
  11. 08:52 Ankaralılar dikkat: Bugün bazı yollar trafiğe kapalı
  12. 08:48 MAK Danışmanlık Başkanı Mehmet Ali Kulat yanıtladı: İmamoğlu - Kurum yarışında kim önde
  13. 08:41 Elektrikli Peugeot 208 Türkiye'de satışta: İşte fiyat listesi
  14. 08:37 Cem Yılmaz eski eşi Ahu Yağtu'ya ödediği nafakayı tiye aldı
  15. 08:35 Emel Müftüoğlu, Sezen Aksu'nun son halini paylaştı: Hastane künyesi dikkat çekti
  16. 08:26 Gökhan Zan: Boyun eğmeyeceğim çekilmiyorum
  17. 08:22 MHP’de 43 ismin üstü çizildi
  18. 08:20 Erkan Baş: Gökhan Zan, arkadaşlarımıza ‘Kendi geleceğimi düşünmem gerekir’ demiş
  19. 08:14 Aziz Yıldırım: Devlet 2015’te yaşanan kurşunlanma olayını çözmezse bu olaylar yaşanır
  20. 08:10 İsmail Saymaz: Gökhan, ‘Zan’ altında
Gündem Haberleri