Özgür Özel: Erdoğan bunu açıklamazsa müfteridir!

Özgür Özel: Erdoğan bunu açıklamazsa müfteridir!

Özgür Özel: Erdoğan bunu açıklamazsa müfteri... CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Cumhurbaşkanı çıkıp bu bilgi kendisine kimden, nereden gelmiş bunu açıklamazsa iftiracıdır, müfteridir, bunu açıklamazsa cumhurbaşkanlığı makamındaki kişinin doğrudan yalan söylediği...

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Cumhurbaşkanı çıkıp bu bilgi kendisine kimden, nereden gelmiş bunu açıklamazsa iftiracıdır, müfteridir, bunu açıklamazsa cumhurbaşkanlığı makamındaki kişinin doğrudan yalan söylediği tescil olmuş olur'' derken, “Kendisine ak diyen, akız biz, beyazız diyen AK Parti siyaseten 16 yılda en çok kirlenmiştir ama AK Parti olarak kurulan bir parti siyaseten leş parti haline gelmiştir'' iddiasında bulundu.

“BUNU AÇIKLAMAZSA İFTİRACIDIR, MÜFTERİDİR''

Özel, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında şöyle dedi:

“Ülkenin cumhurbaşkanlığı makamını işgal eden Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ''bana içeriden gelen bilgiler söylüyor’ diyor. Kendisine nereden bilgi gelmektedir? Enis Berberoğlu’nun Kemal Kılıçdaroğlu’na söylediğini iddia ettiği şey, Genel Başkan Yardımcısına söylemiyor, ben grup başkanvekiliyim kendisinin vekiliyim bir şey söyleyecekse bana söylemiyor. Yüz yüze görüşüyor Adalet Yürüyüşü'nün ertesi gününde Kemal Kılıçdaroğlu’na söylemiyor ama nasılsa söylemediği bu söz Cumhurbaşkanı’nın kulağına gidiyor, şimdi cumhurbaşkanı çıkıp bu bilgi kendisine kimden, nereden gelmiş bunu açıklamazsa iftiracıdır, müfteridir, bunu açıklamazsa cumhurbaşkanlığı makamındaki kişinin doğrudan yalan söylediği tescil olmuş olur.

“CEZAEVİNE Mİ GİTMİŞTİR, CEZAEVİNE AJAN MI YOLLAMIŞTIR''

Cezaevine mi gitmiştir, cezaevine ajan mı yollamıştır, önüne gelene ajanlıkla, vatan hainliği ile suçlarken yetkisiz bir şekilde ne yapmaya çalışmaktadır, esas tartışma şu; Sayın Cumhurbaşkanına, Sayın Adalet ve Kalkınma Partisinin Genel Başkanına şunu sorarlar, ne ihaneti, ne casusluğu, ne suçu? Ortada bir suç varsa suçüstü yakalandığınız cihatçı örgütlere silah yollama suçudur.

“ENİS BERBEROĞLU SUÇLUYSA HEPİMİZ SUÇLUYUZ''

Enis Berberoğlu’nun verdiği bir belge yoktur, ortada bir belge olsa alenileşmiş belgelerdir, ta bir sene önce 10 tane gazetede çıkmış bir gazetenin manşetlere taşıdığı hepimizin defalarca söylediği Enis Berberoğlu suçluysa ben de suçluyum, Enis Berberoğlu suçluysa hepimiz suçluyuz. Ortada bir suç yok ama ortada bir küstahlık var. Kendi yaptığı suçu başkasına hakaret ve iftira ile örtmeye çalışan ve bundan siyaset üretmeye çalışan bir parti ve parti genel başkanı var.

“PARTİMİZİN GENEL BAŞKANINA İFTİRA ATMAYA ÇALIŞMAK KADAR UCUZ BİR SİYASET OLAMAZ''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şu uyarıyı yapıyoruz, olmayan bir suçu varmış gibi gösterip milletvekilimizi anayasaya, Anayasa Mahkemesi kararlarına aykırı olarak içeride tutup onun üzerinden partimizin Genel Başkanına iftira atmaya çalışmak kadar ucuz bir siyaset olamaz. Bir suç varsa hepimiz işledik ama ortada bir suç yok önce bunu bilsinler.

“AK PARTİ OLARAK KURULAN BİR PARTİ SİYASETEN LEŞ PARTİ HALİNE GELMİŞTİR''

Bugün 16. yaş günü Adalet ve Kalkınma Partisi.

16 yıl önce bir iddia ile kuruldular, Erdemliler Hareketi.

Erdemliler hareketinden şimdi iftiracılar, kumpasçılar hareketine dönüşen bir siyasi hareket ortada.

Kendisine ak diyen, akız biz beyazız diyen AK Parti siyaseten 16 yılda en çok kirlenmiştir ama AK Parti olarak kurulan bir parti siyaseten leş parti haline gelmiştir. Bugün leş bir durumdadırlar, üzerlerindeki kir katman katman olmuştur.

“ERDEMLİLER HAREKETİNDEN KUMPASÇILAR HAREKETİNE''

Erdemliler hareketinden kumpasçılar hareketine, erdemliler hareketinden iftiracılar hareketine dönüşmüş bu siyaseti teşhir etmek boynumuzun borcudur.

“TÜKENMİŞLİK SENDROMUDUR''

Bir tükenmişlik vardır, ortadaki durum metal yorgunluğundan ötedir, bizatihi Cumhurbaşkanının kendisi dahil tükenmişlik sendromudur.

“İKTİDARDAN DA TIPIŞ TIPIŞ GİDECEKSİNİZ''

Bir seçim olacak ve iktidardan da tıpış tıpış gideceksiniz.

Şimdi teşkilatında güç kalmadı, iktidar olacak halim yok yeni 15 Temmuz'lara hazır, bu darbeciliktir, bu darbe çığırtkanlığıdır.

Enis Berberoğlu’nu son ziyaret eden milletvekili olarak söylüyorum, ''moralim yerinde, suçsuz olduğumu biliyorum, partimin de liderimin de başaracağına, demokrasinin kazanacağına inanıyorum, Anayasa Mahkemesinin bir an önce daha önce vermiş olduğu kararın arkasında durmasını bekliyorum’ diyor.

“GÜÇLERİ YETİYORSA HEPİMİZİ ALSINLAR''

Biz Enis Berberoğlu’na şunu söylüyoruz, ortada bir suç yok, karşımızdaki suç örgütünün icat edip sana yapıştırmaya çalıştığı suça aylar öncesinden hepimizin iştirak etmişliği var, güçleri yetiyorsa hepimizi alsınlar ama biz bunlara pabuç bırakmayız."

ENİS BERBEROĞLU NE DEDİ

Bir basın mensubunun, “Enis Berberoğlu’nu en son ziyaret eden kişisiniz'' sözüne Özel, “Veli Ağbaba ile birlikte Cuma herhalde'' dedi. “Melih Gökçek iddiası o zaman gündemdeydi, siz bu konuyu orada gündeme getirdiniz mi?'' sorusuna Özel, “Enis Berberoğlu kendisi bu yalanlardan bu hakaretlerden özellikle kızının hakkında Yeni Şafak gazetesinde bir köşe yazarının yazdığı sonra internetten kaldırılan ama baskıda yer alan o iftiradan ''FETÖ’cülerin gelini’ iftirasından üzüntü duyduğunu, durumu trajik gördüğünü, kendisi açısından konunun son derece alaya bile almaya gelmeyecek bir yerken kızını, eşini ve onların yaşadıkları düşündüğünde çok üzüldüğünü ve kötülüğe karşı iyiliğin eninde sonunda kazanacağını söyledi'' yanıtını verdi.

CANLI YAYIN ÇAĞRISINI TEKRARLADI

Cumhurbaşkanına dün bir çağrı yaptıklarını hatırlatan Özel, “Dedik ki Erdoğan, Kılıçdaroğlu ile canlı yayına var mısın? TRT standartlarını kabul ediyoruz, TRT ona 100 dakika bize 10 dakika veriyor ya… Kemal Bey 10 dakika soracak, sen 100 dakikada cevap ver. Var mısın, istediğin kanalda, damadının kanalında, dünürlerin kanalında, devletin kanalında, bütün kanalların ortak yayınında haydi cesaretin varsa o kükrediğin kadar, estiğin kadar yağacaksan gel. Erdoğan cesaretin varsa Kılıçdaroğlu ile canlı yayına çık'' diye konuştu.

“BAHÇELİ BİR BAŞKA TÜKENMİŞLİK SENDROMU VAKASI''

MHP lideri Bahçeli’nin açıklamalarının hatırlatılması üzerine Özel, “Sayın Devlet Bahçeli bir başka tükenmişlik sendromu vakası. Gerçek anlamda bir tükenen lider ile karşı karşıyayız. Bahçeli iki gün önce Erdoğan ne derse iki gün sonra onu söylüyor. Artık Bahçeli sarayın eskiden destekçisiydi, koltuk değneğiydi, yedek lastiğiydi şimdi kalmadı takipçisi, sarayın römorku olmuş, sarayın vagonu bunlar. Sarayın vagonu tükenmiştir'' dedi. 

"Özgür Özel: Erdoğan bunu açıklamazsa müfteridir!" haberi, 14 Ağustos 2017 tarihinde yazılmıştır. 14 Ağustos 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Özgür Özel: Erdoğan bunu açıklamazsa müfteridir! haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Özgür Özel: Erdoğan bunu açıklamazsa müfteridir! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:50 AK Parti’den Bursa’da dev enkaz: Borç 20 milyar TL
  2. 08:45 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda seferler üç gün sonra normale döndü
  3. 08:40 Hyundai IONIQ 5, Türkiye'ye özel donanımıyla satışa sunuldu
  4. 08:35 Kiracısı Demet Akalın'ı çıldırttı: O evi almak için milletin ağız kokusunu çektim
  5. 08:31 Gönül Dağı dizisinin ekibinde yaşanan taciz davası sonuçlandı
  6. 08:27 CHP kurmayları anlattı: Yargı krizi konuşulacak
  7. 08:24 ABD'ye kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında son durum: Oğuz Murat Aci'nin avukatından açıklama
  8. 08:20 İsmailağa'da liderlik kavgası kızıştı: Cübbeli Ahmet'ten tehdit açıklaması
  9. 08:16 Diyanet Tasarruf Genelgesi’ni deldi: Audi A6 tahsis edildi
  10. 08:11 Aytunç Erkin yazdı: Ziyaret iptal olabilir 2 gün içinde netleşecek
  11. 08:08 Fehmi Koru: Seçim yenilgisini yeni gündemlerle unutturma başarısı sebebiyle, AK Parti’ye tebrikler
  12. 08:04 Meteoroloji'den sağanak alarmı: Meteoroloji'den 44 il için sarı kodlu uyarı
  13. 05:03 25 Nı̇san 2024 günlük burç yorumları
  14. 01:30 Mobil operatör abone sayısı şaşırttı: Türkiye nüfusundan fazla!
  15. 01:28 Yeni robot hem hazırlayacak hem de pişirecek
  16. 01:15 Range Rover'ın Yerine Göz Atın! Jeep'in 2 Milyon Satış Barajını Aşan Modeli Artık Türkiye'de!
  17. 00:42 Evlilik Gününüz Hayatınızı Etkileyebilir: Astrolog Günlerin Anlamlarını Açıklıyor!
  18. 00:40 'Bahçeli' Paylaşımı! 'Ben Sana Dost Oldum, Sen Bana Düşman'
  19. 00:35 Kupada gol düellosunu Trabzonspor elde etti!
  20. 00:31 Fatih Terimli Panathinaikos'a, AEK'dan Fark!
Gündem Haberleri