Pınar Gültekin cinayetinde kan donduran rapor: Diri diri yakılmış

Pınar Gültekin cinayetinde kan donduran rapor: Diri diri yakılmış

Pınar Gültekin cinayetinde kan donduran rapo... Muğla'da boğularak öldürülüp cesedi varilde yakılan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in (27) katil zanlısı Cemal Metin Avcı'nın işlediği cinayetin detaylarını ortaya çıkran Adli Tıp Raporu mahkemeye sunuldu.

Kan donduran raporda, Pınar Gültekin'in diri diri yakılarak öldürüldüğü tespitine yer verildi.

Muğla'da 1 yıl önce Cemal Metin Avcı tarafından öldürüldükten sonra varile konulup yakılan ve üzerine beton dökülen Pınar Gültekin'in davası ertelendi.

Pınar Gültekin ailesinin avukatı Yiğit Gökçehan Koçoğlu, Adli Tıp İhtisas Kurumu raporuna göre Pınar Gültekin'in henüz hayattayken yakıldığını belirtti.

Pınar Gültekin cinayeti davasının 6’ncı duruşması Muğla 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Duruşmaya Pınar Gütekin’in babası Sıddık ve annesi Şefika Gültekin, haklarında suç delillerini gizlemekten iddianame hazırlanan cinayet zanlısı Cemal Metin Avcı’nın babası Selim Avcı, annesi Ayten Avcı ve iş ortağı Şükrü Gökhan Orhan ve boşandığı eşi Eda Karügün katıldı. Duruşmada katil zanlısı Cemal Metin Avcı’nın annesi, babası, babasının iş ortağı ve eski eşi sanık olarak dinlendi. 4 sanığın ifadelerinin ardından çapraz sorgulama yapıldı. SEGBİS kanalıyla duruşmaya katılan sanık Cemal Metin Avcı, olayların bu şekilde gelişmesinden pişman olduğunu öne sürdü.

ADLİ TIP RAPORU MAHKEMEYE GELDİ

Sanıkların ifade ve çapraz sorgulamalarının ardından mahkeme heyeti ara karar için duruşmaya ara verdi. Açıklanan ara kararda İstanbul Adli Tıp İhtisas Kurulu’nun raporu ve ABD’ye cep telefonu Icloud için yazılan müzekkereye cevap geldiği belirtilerek, cevabın incelenmesi için için duruşmanın 1 Kasım tarihine ertelendiği belirtildi. Mahkeme Cemal Metin Avcı'nun tutukluluk halinin devamına, diğer sanıkların tutuksuz yargılanmalarına karar verdi.

PINAR GÜLTEKİN DİRİ DİRİ YAKILARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ

Duruşma sonrası açıklama yapan Pınar Gültekin ailesinin avukatı Yiğit Gökçehan Koçoğlu, “Cinayeti işleyen Cemal Metin Avcı. Ona ilk gün yardım eden Mertcan Avcı, fakat daha sonraki süreçte ayın 20’sinde suç delillerini gizleyen kişi ise bugün yargılanan 4 sanık. Bunlar Cemal Metin Avcı’nın annesi, babası, babasının iş ortağı ve eski eşi. Biz sanıkların hepsinin ayrı ayrı tutuklanmasını istedik. Fakat mahkeme tutuklama taleplerimizi bu aşamada reddetti.

Sanıkların avukatları meslektaşlarımız sanıkların duruşmalara katılmamalarını istediler. Mahkeme bunu reddetti. Dosya ilerliyor. Esasen beklenen bir müzekkere vardı Amerika Birleşik Devletleri'nden. Bugün itibari ile mahkeme başkanı bu müzekkereye cevabın geldiğini söyledi. Onlar da inceleyememişler.

Biz duruşma öncesi aldık ama baktığınız zaman sadece üst yazı var Türkçe olarak. Diyor ki, ‘Adalet Bakanlığının görüşmesi neticesinde Amerika’dan gelen cevabi yazı bu şekildedir’ diyor. ‘Amerika’ya bir takım evraklar gönderilmiştir. Başka bir talebiniz var ise değerlendirelim’ diyor. Ama ne geldi ne gitti mahkeme dahi bilmiyor bunu. Çünkü onlar da daha evrakları açıp bakamamışlar” dedi.

"BOĞMA VE VE YAKMA"

Adli Tıp İhtisas Kurumu raporuna göre Pınar Gültekin'in henüz hayattayken yakıldığını belirten Avukat Koçoğlu, “Bugüne kadar raporlar iki şekildeydi. Hep veya diyordu. Yani boğma veya yakma diyordu. Fakat son gelen raporda veya ibaresi 've’ye dönmüş. Burada Pınar Gültekin’in katledilmesi sadece boğma değil, boğma ve aynı zamanda yakma. Yani aslında Pınar Gültekin öldürüldüğü zaman hayattaymış. Bununla ilgili de sanık müdafilerinin bir takım itirazları oldu. Bu rapor çok uygun değil, yeni rapor alınsın diye. Mahkeme de bunu reddetti” dedi.
 

"Pınar Gültekin cinayetinde kan donduran rapor: Diri diri yakılmış" haberi, 27 Eylül 2021 tarihinde yazılmıştır. 27 Eylül 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Kadın kategorisi altında bulunan Pınar Gültekin cinayetinde kan donduran rapor: Diri diri yakılmış haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Pınar Gültekin cinayetinde kan donduran rapor: Diri diri yakılmış 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Kadın konusunda 18 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:58 Aston Villa, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde büyük bir etki yarattı
  2. 22:55 Burdur'da Çöl Tozu Etkisi: Kent Tozla Kaplandı, Yetkililer Uyarıyor!
  3. 22:50 NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, G7 Toplantısında Ukrayna'ya Destek Vurgusu Yaptı
  4. 22:44 Tunceli'de PKK'ya Ait 8 Sığınak Tespit Edildi: 'Şehit Savcı Murat Uzun' Operasyonu
  5. 22:40 Diyadin İlçesinde İmamın Öğrencilere Şiddet İddiası: Gözaltı ve Soruşturma Başladı
  6. 22:36 Türkiye'deki Enflasyon Artışı: Ankara Havalimanı'nda Bir Bardak Çay 100 TL!
  7. 22:27 Kenya'da Helikopter Kazası: Genelkurmay Başkanı Ogolla ve 10 Askeri Personel Hayatını Kaybetti
  8. 22:22 Bahar Geldi, Flamingolar Ankara'nın Gölbaşı İlçesine Misafir Oldu!
  9. 22:22 Çin BM Güvenlik Konseyi'nde İsrail'e Gazze Çağrısı Yaptı
  10. 22:09 Türkiye'nin Önde Gelen Mobilya Devi İflas Etti!
  11. 22:05 Netanyahu açıkladı: "Varoluşsal bir tehlikeyle karşı karşıyayız"
  12. 21:57 Hindistan'da 47 Milyon Yıllık Dev Yılan Fosili Bulundu!
  13. 21:20 Türk Kargo Şirketi GKN İflas Etti: Beşiktaş ve Galatasaray'ın da Sponsoruydu!
  14. 21:14 Ünlü Reçel Markası İflas Etti: 139 Yıl Önce Kurulmuştu!
  15. 21:01 Zeytin Değil Altın Hasat Etti: Bahçesinde Çapa Yaparken Altın Dolu Bizans Hazinesini Buldu!
  16. 19:26 Trabzonspor'dan Salih Uçan ve Oliver Torres Hakkında O Açıklama Geldi!
  17. 19:19 Fenerbahçe'nin THY Avrupa Ligi play-off'unda Monaco ile karşılaşmaları belli oldu!
  18. 18:56 Piyasalarda Dalgalı Seyir: BIST 100 Düşüşle Kapanış Yaptı, Bankacılık Endeksi Arttı
  19. 18:51 TCMB'den Piyasa Düzenlemesi: Menkul Kıymet Tesis Oranı %1'e İndiriliyor
  20. 18:44 Sağlıklı ve Lezzetli Atıştırmalık: Pratik Hurma Topları Tarifi
Kadın Haberleri