Rüyada köpek görmek ne anlama gelir?

Rüyada köpek görmek ne anlama gelir?

Rüyada köpek görmek ne anlama gelir? Rüyada köpek havlaması,ısırması,saldırması,uluması,büyük köpek görmek,evde köpek görmek,yavru köpek görmek,siyah köpek,beyaz köpek görmek ne anlama gelir?

Rüyada köpek görmek 

Rüyada köpek görmenin iyi mi kötü mü olduğuna net cevap vermek zordur, köpeği ne şekilde gördüğünüz ,bilinçaltınızda ki köpeğin sizde yarattığı sembol gibi  birçok konu bununla ilintilidir.Aşağıda ki bilgileri kendi psikolojiniz ve gündelik yaşamınızın bilinçaltınızdaki etkileşimi olarak düşünebilirsiniz.
Bu durum ;zevk ve sefa düşkünü iseniz, aynı kişilerle, dedikoduyla ara bozucu olan kişilerle yakın ilişki kuracağınıza işarettir.Bu rüyaya göre  rüyayı gören kişiye zarar verecek kişilerin etrafında gezindiği çıkarımı yapılabilir.

Rüyada köpek görmenin sonucunda telaşla uyanıldığında uyanık kalınması gerekir. Telaşla uyanıldığı zaman bu rüya uyarıcı anlamına gelmektedir. Bu durumda bir bardak su için ve derin bir nefes alın daha sonra bilinciniz ;o ana dönmeden tekrar uykuya dalmayın.
Bunun yanı sıra rüyada köpek görmek; bol rızk, bereketli yaşam, huzurlu aile hayatı ve başarılı iş hayatı demektir. Rüya tabircilerinin bir kısmı için köpek görmek, bol rızk ve bereketi de simgeler .

Köpekler sadık olarak bilinir, ancak rüyada görünen köpekler ise tam aksine sadık olmayan, uzak olan anlama gelir. Bazen olumlu manada kapıda bekleyen ısrarcı köpeği simgelerken, bazen de dilenciye yorulur. Gerçekte sadık olarak tanımlanan köpekler bazen rüyada da sadık olan simgesiyle(rüya gören kişinin); malını ve canını koruduğunu gösterir. Rüya tabiri olarak ise nefsini ve tez canlılığını koruduğuna işarettir. Kimi zaman bu anlamları ifade ederek beliren köpek, farklı yönleriyle de görünebilir. Örneğin; Ağzı salyalı saldırmayan ama saldıracak hissi veren köpek vardır. Bu da çok yakınınızdan kötü sözler işitileceğine, kulak kızartan hakaretler duyulacağına yorulur. Sadece köpek görmekle kalmayıp, köpeğe nimet sunmak, yakınlaşmak için çabalamak ve sevmek için dokunmaya çalışmak bol rızka işarettir. Kişinin iş hayatında başarıyı yakalayacağına da yorulabilir.

Rüyada köpek görmek neye işaret eder

Rüyada köpek görmek doğrudan düşman edinmeye işarettir. Ancak bazı durumlarda dolaylı olarak iş hayatında başarıya ulaşılacağına da işarettir. Belirsiz şekilde görünen köpeğin; yakın çevredeki herhangi birinin düşman olabileceğine işarettir. Direk kendini gösteren köpekse yakın zamanda düşman edileceğine işarettir. Köpeğin bizzat size yaklaşması da belirtildiği gibi iş hayatında başarıyı sağlayacak olmasına işaret eder. Bazen yaklaşan köpeğin niyetini anlamakta zorlanılabilir. Niyetsiz yaklaşan köpek için düşman edinilmesi kuvvetli muhtemel olurken, ısırma içgüdüsü bulunmayan köpeğin yaklaşması, iş hayatında başarılı olunacağını gösterir.

Rüyada köpek görmek

Rüyada köpek görmek aslında çevrenizde size yakın hissettiğiniz insanların size karşı kötü hisler beslediğine işarettir. Genel itibari ile tabircilerin yorumladığı şeyse; Ya çevrenizdeki yakın bildiklerinizin düşman olması ya da yakın zamanda bir düşman edinilmesine yöneliktir. Bu düşman olan kimselerin rutin hayatınızı olumsuz manada etkileyecek değişiklikler gerçekleştireceği düşünülebilir. Gerek iş gerekse de aile hayatınıza müdahalede bulunmaktan kaçınmayacağını, sizi üzecek birtakım sorunlara yol açacağına yorumlanır. Şayet rüyada görünen köpek soğukkanlı ve sizden uzak duruyorsa, aynı şekilde çevrenizdekilerin de sizden uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada köpek ısırması

Keder, sıkıntı ve hastalık olarak yorulan köpek ısırılması pek de olumlu olarak görülmez. Rüyada köpeğin ısırması; yakınınızın sizi zor duruma düşüreceğini, size sorun yaratacağına yorulur. Rüyada köpeğin kolu ısırması; keder ve hastalığa işaret edilir, kolun ısırılıp kanamaması kederin git gide artacağını, büyüyeceğini gösterir. Ancak ısırılan kolun kanaması durumunda keder ve hastalığın kısa süreceğine, yakın ilişkide olduğunuz kişilerin daha temkinli olacağına işarettir.

Rüyada köpek saldırması

Rüyada köpeğin saldırması psikolojik olarak kötüye yorulur, zarar görüleceğine ve kötü şeylerin yakın olduğuna yorulur. Rüyada köpek saldırması; sizin kötülüğünüzü isteyen, sizi çekemeyen fesat kimselerin zarar vereceği anlamına gelir. Fesat olan bu kimselerin mal varlığınızda gözü olduğuna yorulur. Maddi kayıplar yaşamanızı, başarısızlık silsilesine kapılmanızı isterler. Kısacası düşmenizi isterler ve bu doğrultuda hamle yaparlar. Bu süreçte dikkatli olmanız gerekir. Tek amaçları ayağınız kaydırmak olan bu kimselere karşı temkinli olarak adım atılabilir.
Rüyada köpek saldırması olumsuz olarak değerlendirilir.Ayrıca köpeklerin saldırma durumu da söz konusu olabilmektedir rüyada. Birden fazla köpeğin saldırması da çok daha temkinli olmanızı gerektirir. Bu rüyada yorulan şeyse, Huzurunuzu kaçırmak isteyenlerin toplanarak hamle yapacağına yorulur. Özellikle dost sanılan yakın çevredekilerin size karşı cephe alması muhtemeldir.

Rüyada köpek kovalaması -köpekten kaçmak

Rüyada köpek kovalaması ya da rüyada köpekten kaçmak, yakın dostlarınızın size karşı plan içerisinde olduğuna işaret eder. Kötü niyetli kimselerin, niyetlerini size aşılayacağına, sizi hatalar yapmaya meyilli kimse haline getireceğine işaret eder. Diğer yandan iş hayatında rekabet içerisinde bulunduğu kişilere karşı da bu ruya yorumlanabilir. Şayet bu kişiler rüyayı gören kişinin ayağını kaydırmak istiyorsa, hamlelerin gelmesi yakındır. Kötü enerjilerini  ona iş hayatında başarısızlık yaşaması için aşılarlar. Başarılarını gölgelemek için fitne tohumları ekerler.

Rüyada beyaz köpek görmek

Rüyada beyaz köpek görmek kesinlikle rüyayı gören kişinin uyarıldığına işarettir. İş hayatında başarılı çalışmaları bulunan, pozisyonunda yükselen kimselerin, iş arkadaşlarıyla fazlaca münasebet etmemesi gerektiğine yorulur. İçlerinden bazılarının kişinin başarısını kıskandığı için sorun oluşturabileceğine işarettir. Temkinli olunarak ayağınızı kaydırmak isteyenlere karşı doğru hamleler yapmanız için uyarılmış olursunuz. Bir de rüyada beyaz köpeğin yavrusunu görmek vardır, bu rüyayı gören kişinin bereketli bir dönemi yaşayacağı anlamına gelir. İş hayatında bu bereketin yaşanacağı gibi, aileye yeni üyenin katılacağı anlamına da gelir. 

Rüyada köpek sevmek

Rüyada köpek görmenin anlamı bir düşmanın varlığına işaretken, köpek sevmek düşmanın zararının dokunmayacağına işarettir. Bereketi ve başarıyı getirdiğine yorulan bu rüyada şayet köpek havlıyorsa, yakın çevrenizden gelecek nasihatleri dikkate almanız gerektiğine işarettir. Nasihatlerin sizin çıkarınıza olacağı, iyiliğinizi düşünen dostlarınızın bulunacağı anlamına gelir. Diğer yandan köpek sevmek mutlu bir haber alınacağına işarettir. Sevinç dolu bir haberin yakın olduğuna, bu haberin ise sevdiklerinizi de mutlu edeceğine işarettir. Ayrıca rüyasında köpek seven kişinin doğru bilinen şeyleri yapmaya meyilli olacağına da işaret eder.

Rüyada siyah köpek görmek

Genellikle siyah rengin rüyada; karanlığı, kötülüğü simgelediği söylenir.Rüyada görülen siyah köpekse; yabancı kişilerin bir şekilde hayatınıza müdahale edeceğine( bu kişiler yakın çevre olsa da kısa zaman öncesinde yabancı olan kişiler de dahildir), kendisine kötü niyetler besleyen kişilerle dost olması ve o kişilerin kötülüklerine maruz kalacağı anlamına gelir.Rüyada siyah -kara köpeğin görülmesi, yabancı kişilere ve bunlardan gelecek zararlara, sıkıntılara işaret eder. Siyah köpeğin ısırması ya da kovalanması ise çevrenizde iş arkadaşlarınız ya da başka kişiler tarafından ayağınızın kaydırılmasına işaret eder.

Rüyada küçük, yavru köpek görmek

Rüyada görülen köpek yavrusu sevimli bir çocuğa delalettir. Köpek beyaz ise çocuğun çok saygı gören bir felsefeci olacağına, köpek siyah ise çocuğun aile büyüğü olacağına işaret edebilir.Rüyada dişi bir köpeğin yavrusunu emzirdiğini görmek ise; rüyayı gören kişinin varsa çocuklarından hayır göreceğine, bekar kişiyse de dürüst bir eş bulacağına işarettir.
Küçücük yavru köpeği görmek güzel günlerin yakın olduğunu gösterir. Hem maddi hem manevi açıdan bereketli günlerin yaşanacağına işarettir. Yavru köpeği gören kişinin aile hayatı için cesaretli olacağına, aile kurmak için de dürüst bir eşle tanışacağına yorulur. Ayriyeten kenarda köşede birikimi varsa bir mülk sahibi olacağına da işarettir.

Rüyada büyük köpek görmek

Rüyada büyük köpek görmenin anlamı, kişinin geniş çevresinde pek çok düşman barındırdığına, bu düşmanları kısa zamanda alt edeceği anlamını taşır. Bu süreçte dikkatli olması gerektiğine, bunun yanı sıra düşmanlarının ayağını kaydırmak için hamleler yapmaktan çekinmeyeceğine de işarettir. Rüyada büyük bir köpeğin ölümünü görmek ise kötü olarak düşünülse de iyiye işarettir.Düşman çevresi yüzünden kaybettiği huzura tekrar kavuşacağına, rahat bir hayat yaşayacağına ve bereketli işler yapacağına yorumlanır. Müjdeleri haberlerin yakın olduğuna ve eskisinden daha kısmetli olacağına işarettir.

Rüyada köpek sürüsü görmek

Rüyayı gören kişinin çevresinde bulunan art niyetli insanların sayısının fazla olduğuna işaret eder.Sürekli art niyetli planlar yaparak, sizi çukura itmek isteyen kişilerin varlığına işarettir. Bu kişilere karşı temkinli olunması durumunda; iş hayatında başarı sağlanacağına, manevi zenginlik kazancına, kurulu bir düzen sağlanacağına işaret eder. Beklenti içinde olanların beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine de yorulur. Şayet sürü halinde görülen köpeklerin saldırısı söz konusu olursa; tehlikeli iş peşinde koşulduğuna, bereketin azalacağına yorulur. Sadece kovalıyorsa peşinde kötülüğünü isteyen kişilerin bulunduğu anlamına gelir.

Rüyada elini köpek ısırması

Rüyada elini köpek ısırması tabiri, zor zamanların yaşanacağına işaret eder. Isırılan elin acıması veya acımaması, hatta kanayıp kanamamasına göre farklı  farklı yorumlanabilir.Rüyada elini köpek ısırmasıyla acının hissedilmemesi durumunda; yakın çevrenizdeki insanların sessizce kötülüğünüz için hamle yapmaya hazır olduğunu bu rüyadan çıkarabilirsiniz. Bu insanlar saman altından tabiriyle kuyunuzu kazmaya çalışacaklardır. Isırılan elin acımaması durumundaysa bu çevrenizdeki düşmanları yakın zamanda alt edeceğinize işarettir.

Rüyada köpeğin ısırmasıyla eliniz kanıyorsa; ya kederli bir haber alacaksınız, ya da yakınınızın hasta olacağına işarettir. Aynı zamanda arkanızdan iş çeviren kimselerin de yakayı ele vereceğine işarettir. Güvenebileceğiniz insanları seçme hususunda doğru yolun önünüze çıkacağına yorumlanır.

Rüyada evde köpek görmek

Rüyada evde köpek beslemek; evin rızkının artacağına, kirada oturuyorsanız mülk sahibi olacağınıza yorumlanır. Diğer yandan çocuğunuz olacağına, evin bereketinin çocukla kat kat artacağına işarettir.
Rüyada evde köpek görmek ise düşman bir yakınınızın bulunduğuna, düşman olmasına rağmen mert kimse olduğuna işaret eder. Fitne kimseler yüzüne aranızın bozulduğu kişiyle yakın zamanda barışacağınıza işarettir. Evde sesler çıkaran köpek görmek de gereksiz sözlerle kırılan bir kalbe işaret eder.

Rüyada köpek beslemek

Rüyada köpek beslemek ; kelime anlamıyla güzel bir olaya işaret edebileceğini düşünsek de  kötü şeylerin olacağına işarettir. Rüyada köpek beslemek oldukça kötü niyetli bir kimseyle dost olunacağına işarettir. Dost olunan o kişinin size karşı sadakatli olacağı ancak başkalarına kötülük yapmaktan geri kalmayacağı anlamına gelir. Bu kişinin yaptığı kötülükleri görmezden geldiğinize, ilerde yapabileceği kötülükler için de ses çıkarmayacağınıza yorulur. Rüyada köpek beslerken önünden yiyeceğini almak da kötüye yorumlanır. Dost olunan o kişiden menfaat görmenize yorumlanır. Köpeği kendi elinizle beslemeniz durumundaysa, bu durum başkalarının sizin yüzünüzden zarar göreceğine yorulur.

Rüyada köpek havlaması-uluması

Rüyada havlayan köpek görmek hayra yorulur.Rüyayı gören kişinin iş hayatından ve çalışmalarından başarıyı yakalayacağına, sadık dostlar edineceğine, şuan ki dostlarından faydalı sözler işiteceğine işarettir. Köpekle birlikte havlama durumuysa amacınızın adım adım gerçekleşmesine yorulur. Tehlikeli durumun içerisinde olabileceğinize, temkinli olmanız gerektiğine işarettir. Temkinli olunduğunda yakınınızda size karşı öfke barındıran kimseleri fark edeceğiniz anlamına gelir.

Rüyada kurt uluması işitmek, özellikle kariyerinde başarılı çalışmaları bulunuyorsa; çalışmalarının duyulacağına ve takdir görüleceğine işarettir. Gerek iş gerekse de aile hayatında zor zamanların yaklaştığına, ancak bu zor zamanların çabucak atlatılıp huzurun bulunacağına işarettir. Diğer yandan bazı olumsuzlukların git gide büyüyerek çığ kadar ağır hissettireceğine, bu olumsuzlukların da yardım alınarak atlatılacağına yorulur.

Rüyada köpekden korkmak

Rüyada köpekten korktuğunu görmek; çevrenizdeki sevdiğiniz insanlara karşı çekingen olmanıza, söylemek isteyip de söyleyemediğiniz şeylerin olacağına işarettir. İçinizde birikenlerin söylenmesi durumunda; mutlu hissedeceğinize, kaygılarınızın yok olacağına, arkadaşlık bağlarınızı güçlendireceğinize de işarettir.
Rüyada köpek görüp korkarak kaçan kişi, hayatında yaklaşan sorunlardan yara almadan kurtulacağı anlamına gelir. Ancak bazı sorunların yakanıza yapışacağına, uzun süre çevrenize zarar vereceği anlamına da gelir. Öte yandan rüyasında köpekten korkan kimsenin; karakterinin zayıf olduğu, nefsine hakim olamadığı, dürüst insanlarla dost olması gerektiğine işarettir.

Rüyada köpekle konuşmak

Rüyada köpekle konuştuğunu gören kişi için hayatında pek çok değişikliğe adım atacağı anlamı çıkarılır. Beklenmedik gelişmeler ve rafa kaldırılan sorunların tekrar gündeme geleceği, korkularınızla yüzleşme zamanınızın geldiğine işarettir. Bu rüyayı gören kişinin hayatından değişiklikler başta meslekleri olmak üzere pek çok alanda gerçekleşir. Halihazırda memnun olduğu işi bırakacağını, hayırsız bir işe koyulacağını gösterir. Rüyada köpekle karşılıklı konuşan kimsenin zararlı kimselerle münasebet içerisinde olacağı anlamına gelir. Zararlı olana yönelmeye, hayırlı ve dürüst olan şeyleri terk etmeye meyilli hale getirdiğine yorulur. Düşmanla farkında olmadan iş birliği yapılacağına, bu iş birliğinin büyük riskleri olacağına yorumlanır.
Rüyada köpekle konuşan kimsenin günah dolu işlere bulaşacağı ve huzurunu kaybedeceği anlamına gelir. Sürekli konuşan köpeğin ise dünyevi zevkleri belirttiğine yorumlanır.

Rüyada köpek sahiplenmek

Rüyada sahiplenilen köpek, barınakdan sahiplenilen köpek, sokak köpeği sahiplenmek gibi bir çok duruma göre bir çok farklı anlam çıkartılabilir.Rüyada köpek sahiplenilmesi; Birikimin yapılacağına işarettir. İster mülk ister araba alımı için birikim yapılacağına, birikimin arzu edilen çok şeyi sağlayacağına işaret eder. Hayatınıza yeni birilerinin dahil olacağını ve hayatınızda size fayda sağlayacağına işarettir. Rüyayı gören kişinin dost canlısı, karakterli kimse olduğunu gösterir. Arkadaşları ve ailesi ile ilişkilerini dürüst tuttuğu, onların huzuru için çalıştığı anlamına gelir. Gören kişinin manevi ihtiyaçlarının da bulunduğuna işarettir. Rüyayı gören kimsenin sevgiye ihtiyacı vardır, anlayışa ve saygı duyulmaya ihtiyacı vardır. İş hayatında art arda gelen olumsuzlukların ardından; saygı ve anlayış beklemektedir. İhtiyacı olan bu manevi duyguların hayatına girecek bir dostla karşılanacağına işaret edilir.
Rüyada köpek sahiplenen bir kimseyi görmekse, yakın zaman içerisinde rüyayı görenin hayatına; tatlı sözlü, iyi niyetli, sevimli birinin dahil olacağı anlamına geldiği yorumlanır.

Rüyada köpek sevmek

Kişinin rüyasında köpek sevmesi, onun merhamet sahibi olduğuna işaret eder. Bazı rüya yorumcularına göre, rüyada köpek sevmek, başka insanlara da hayırlı olmaya ,yardımlaşmaya işaret eder.
Rüyada büyük boyutlarda köpek sevilmesi, her işin hayrının olduğuna hikmettir. Rüyada köpek seven kişi için ferahlık ve huzur yakındır. En güzel işlerde çalışma imkanı bulur. Hayallerine kavuşmak için gösterdiği çabalar, meyvesini verir. Her gün yeni işlerle meşgul olur. Ailesiyle ilişkileri çok güzel olabilir.

Rüyada köpek beslemek

Rüyada köpek beslemek, kurulan yeni bir hayatın çok güzel olacağına işaret etmektedir. Kişi, rüyasında köpek beslediğini görüyorsa bu durum, elindeki işlerin çok çabuk biteceğine işaret eder.Rüya yorumcularına göre köpek beslemenin yorumu üç kısma ayrılır. İlki, kişinin yakın zamanda çok hayırlı olacak evlatlara sahip olacağına işaret eder. İkincisi, kişinin zorlandığı dönemlerde başkaları tarafından kendisine el uzatılacağı olarak yorumlanabilir. Üçüncü tabire göre köpek beslemenin manası, hayatta anlam bulunacağına işaret eder. 

Rüyada yavru köpek sevmek

Rüyada yavru köpek sevmenin, diğer rüyalara göre anlamı çok daha güzeldir.Bu rüya rüyayı gören kişinin hem maddi yönden hem manevi açıdan güzel işlerle meşgul olduğuna yorumlanır. Rüyada yavru köpek sevmek, kişinin iman konusunda çok çaba gösterdiğine işaret de edebilir.Yorumcular, bu durumun kişinin maddi hayatında gelişmeler yaşanacağına delalet ettiğini söylerler. Yorumlara göre, yavru köpek beslemenin işareti, rüya sahibinin disiplinli hayata sahip olmasıdır. Yavru köpek besleyen rüya sahibi, sağlık sorunları varsa bunlardan kurtulur.

Rüyada siyah köpek sevmek

Rüyada siyah köpek sevmenin tabiri iki ayrı bölümde değerlendirilebilir.Kimi yorumcular, rüyada siyah köpek sevmenin iyiye işaret etmemesi nedeniyle, siyah köpek sevmenin de iyiye yorulmamalı olduğunu düşünürler. Bu alimlere göre rüyada siyah köpek sevmenin anlamı, çaresiz duruma gelmektir.
Rüyanın olumlu olduğuna dair yorum yapan yorumcular, rüyada her türlü köpek sevmenin güzel olana işaret ettiğini ifade ederler. Siyah köpek sevmenin, kişinin hayatı içerisinde güzel işlerde bulunacağı şeklinde yorumlanır. 

Rüyada beyaz köpek sevmek

Rüyada beyaz köpek sevmek, kişinin iradesinin gücüne işaret eder.Güç ve irade sahibi olan kişinin, işlerinin yolunda olduğuna işaret eder. Kişi rüyasında beyaz köpek seviyorsa bu onun için iyi şeyler olacağının göstergesidir.Kimi yorumcular, rüyada beyaz sevmenin, evlilik getireceğini belirtirler.Rüyayı gören kişi ;evliyse yakınlarından biri evlenir. Evli değilse kendisi hayırlı kimseyle tanışarak evlenebilir. Rüyada beyaz köpek, hayatın düzene girmesine delalet eder.

Rüyada evcil köpekle oynamak

Rüyada evcil köpekle oynamak, rüya sahibi için umutlu bir geleceğe sahip olacağı anlamını taşır. Kişinin önüne birçok fırsat çıkar. Hayatında her şey olumlu yönde ilerler. Evcil köpekle oynamanın anlamı, yeni insanlarla tanışmak, başka yere taşınmak veya uzak bir yere yapılan yolculuk anlamına gelir. Rüyada evcil köpekle oynamak, kişinin iyi insanlarla karşılaşacağının da göstergesidir.

Rüyada köpeklerle konuşmak

Rüyada köpeklerle konuşmak, kişinin hayal gücünün her sınırı geçeceğine işaret eder. Rüya sahibi basit gibi görünen ama zor durumlarda çok başarılı olur. Başarıları her tarafta konuşulur. Rüyada köpeklerle konuşan kişiler için bu rüya genellikle zengin olacaklarının simgesidir.

"Rüyada köpek görmek ne anlama gelir?" haberi, 18 Ağustos 2020 tarihinde yazılmıştır. 18 Ağustos 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Rüya Tabirleri kategorisi altında bulunan Rüyada köpek görmek ne anlama gelir? haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Rüyada köpek görmek ne anlama gelir? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Rüya Tabirleri konusunda 09 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İLGİLİ HABERLER
SON HABERLER
  1. 01:36 Uzman isim kötü haberi verdi: Türkiye artık suyu olmayan bir ülke!
  2. 01:33 En sevdiğiniz renk sizin hakkınızda ne söylüyor?
  3. 01:30 Çocuğunuzun sağlıklı, mutlu, akıllı, yetenekli ve dirençli olmasını istiyorsanız bunları yapın!
  4. 01:28 Tamamen sindirilmesi için süzme peynirin yanında ne tüketmelisiniz?
  5. 01:25 Tüm çalışanları ilgilendiriyor: Sözleşmenizde bu madde varsa dikkat!
  6. 01:21 Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan dikkat çeken açıklama: Deprem için riskli bölgeleri tek tek saydı!
  7. 01:18 Elinde Türk lirası olanlar dikkat: Piyasa kahini Selçuk Geçer dolar için rekor seviyeyi açıkladı!
  8. 01:15 Kirayı asla elden vermeyin: Bir kiracının başı böyle yandı
  9. 01:14 Darbe aldıkça sertleşen malzeme: Depreme karşı binalarda kullanılabilir mi?
  10. 01:11 Söyleyenden dinleyen arif gerek atasözünün anlamı
  11. 00:55 Çin Devlet Başkanı Xi Jinping'in Sırbistan Ziyareti: Stratejik İş Birliği ve Ortak Gelecek Vurgusu
  12. 00:53 Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi: Sezonun Parlayan Gol Makinesi!
  13. 00:50 Otomotiv Endüstrisinde Rekabet Kızışıyor: Tesla'nın İşten Çıkarması ve GM'nin Yetenek Avı
  14. 00:46 Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz: Fenerbahçe Maçı Öncesi Açıklamaları
  15. 00:41 Eşsiz Lezzetin Sırrı: Ev Yapımı Kasap Köftesi Tarifi ve Püf Noktaları
  16. 00:26 Gelinim Mutfakta altın heyecanı sürüyor: Çeyrek altını alan gelin belli oldu!
  17. 00:26 Dünyanın Zenginlik Lideri: New York City! Rapora Göre ABD ve Singapur Öne Çıkıyor
  18. 00:22 Altında yeni gelişme: Kuyumculardan önümüzdeki 4 ay için zarara uğrayabilirsiniz uyarısı!
  19. 00:19 Dolarda beklenmeyen gelişme: Doları olanın yüreğine inecek!
  20. 00:17 Türk tekstil devi konkordato ilan etti!
Rüya Tabirleri Haberleri