Sami Elvan: Erdoğan gelsin benim kafama da sıksın

Sami Elvan: Erdoğan gelsin benim kafama da sıksın

Sami Elvan: Erdoğan gelsin benim kafama da s... Gezi olaylarında hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın polis tarafından başında vurulmasının yıl dönümünde baba Sami Elvan "Benim çocuğumun emrini veren kimse katili de odur. Bu ülkenin dönemin başbakanı şimdi cumhurbaşkanı....

Gezi olaylarında hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın polis tarafından başında vurulmasının yıl dönümünde baba Sami Elvan "Benim çocuğumun emrini veren kimse katili de odur. Bu ülkenin dönemin başbakanı şimdi cumhurbaşkanı. Ben bunun yakınında bir yerdeyim gelsin benim kafama da sıksın. Göndersin polislerini katillerini benim kafama da sıksın. Bekliyorum o kurşunu. Açık yüreklilikle konuşuyorum bekliyorum. Her gün ölmektense bir gün ölmek daha iyidir." dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, Gezi olaylarında hayatını kaybedenlerin aileleri ve eylemlerde yaralananlarla birlikte TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Ali Şeker, polisin attığı gaz fişeği ile başından vurulan Berkin Elvan'ın 3'üncü ölüm yıl dönümü olduğunu, ancak hala faillerin ortaya çıkarılmadığını söyledi. Ali Şeker “Berkin Elvan'ın hayatını kaybetmesinin 3'üncü yıl dönümünde adalet arayışı sürüyor. Gezi'de şehit olan gazi olan arkadaşlarımızı adalet arayışı sürüyor. Berkin'in katilinin kim olduğu bilgisini 3 sene geçmesine rağmen vermediler. Gaz fişeklerinin bir silah olarak kullanılmasını Türkiye gezi sürecinde gördü ve yaşadı. Bu silahların doğudan insanlara hedeflere verilmemesi gerekiyor. Burada emri veren en tepedeki emri veren de belli. Bu ülkeyi yöneten ve emri veren olarak birinci derecede azmettiren sizsiniz'' diye konuştu.

"YAKININDA BİR YERDEYİM GELSİN BENİM KAFAMA DA SIKSIN. HERGÜN ÖLMEKTENSE BİRGÜN ÖLMEK İYİDİR"

Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan kürsüye çıkarak şunları söyledi: "Bu kürsüye üçüncü kez çıkıyorum. Bugün de bizim hayatımızın dönüm noktası. Benim çocuğumu vuranlar çok belli. Pusu kuran duvar dibine saklananın ismi açıklanmış ismi belli: E.Y. Diğer kolu sarılı olan polis benim çocuğumu vuran o. Bir tanesi gaz mermisi taşıyor. O da arkadaşlarının yanından ayrılıp tatlıcının orada gaz sıkıyor. Bunların hepsinin benim çocuğumun kanında parmağı var. Ayrıca bunlar tetikçi. Net olarak söylüyorum. Benim çocuğumun emrini veren kimse katili de odur. Bu ülkenin dönemin başbakanı şimdi cumhurbaşkanı. Ben bunun yakınında bir yerdeyim gelsin benim kafama da sıksın. Göndersin polislerini katillerini benim kafama da sıksın. Bekliyorum o kurşunu. Açık yüreklilikle konuşuyorum bekliyorum. Her gün ölmektense bir gün ölmek daha iyidir. Geçen hafta savcıya uğradım. Savcıya sorduğum tek iki kelime vardı: Neden bu isimler açıklanmıyor. Bana gariban bir halde 'Bilmiyorum' dedi. Böyle bir şey olabilir mi? Devleti temsil eden savcı eğer ki emniyete söz geçiremiyorsa o zaman orada durmaya gerek yok. Gelsin ülkenin Cumhurbaşkanı savcılığı, hakimliği yapsın hepsini bitirsin şu anda yaptığı gibi."

"Sami Elvan: Erdoğan gelsin benim kafama da sıksın" haberi, 16 Haziran 2016 tarihinde yazılmıştır. 16 Haziran 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Sami Elvan: Erdoğan gelsin benim kafama da sıksın haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Sami Elvan: Erdoğan gelsin benim kafama da sıksın 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 23 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:16 Balıkesir'in Büyüleyici Köyleri: Doğanın ve Tarihin İç İçe Geçtiği Bir Tatil Deneyimi
  2. 13:13 Savaşın Masum Kurbanı: Gazze'de Bir Anne, Bir Bebek ve Yürek Burkan Dram
  3. 13:09 Elektrikli Araçlar: Sektördeki Yükseliş ve Rekabetin Getirdiği Heyecan
  4. 13:06 Doğal Şifa Deposu: Sarımsak ve Limon Kürüyle Sağlıklı Yaşam!
  5. 13:03 Türkiye ve Irak Arasında İmzalanan 26 Anlaşma: Bağdat Ziyaretinin Önemli Sonuçları
  6. 13:00 ABD'de Ölü Bulunan Yağmur Taktaş, Son Yolculuğuna Uğurlandı
  7. 12:57 Tahinin Sağlıkta Yeni Kahramanı: Canan Karatay'ın Önerisiyle Keşfedilen Mucizevi Faydaları!
  8. 12:54 Sosyal Medyada Altın ve Parayla Dolu Oda Görüntüleri: "Oturduğum Yerde Haftalık Kazancım"
  9. 12:53 Bu Nadir Ürünün Fiyatı Rekor Kırdı: Tazesi 1500 Lira, Kurutulmuşu 10 Bin Liraya Satılıyor!
  10. 12:52 Evde Sirke Kullanarak Pirinci Karıncalardan Temizlemenin Kolay Yolu!
  11. 12:48 Bulaşık Makinenizin Ferah Kokması İçin Pratik Çözüm
  12. 12:42 Inter Milano Derbisinde Milan'ı Mağlup Ederek Serie A Şampiyonluğunu İlan Etti
  13. 12:41 Beklenen açıklama geldi! Restoran boykotuna ve fahiş fiyatlara ceza yolda mı?
  14. 12:40 Euro 2024'te Türk hakemler görev başında: İşte kadroda yer alan o isimler!
  15. 12:35 Borcunu Ödemeyen Şahıs Mezarı Başında Provokatif Eylemde Bulundu
  16. 12:34 Altın Sahipleri Dikkat! Uzmanlardan Korkutan Uyarı: O Seviyeye Hazır Olun!
  17. 12:34 İstanbul'da M5 Metro Hattında Mecburi Bakım: İETT Otobüsleri Ring Servisi Sağlayacak!
  18. 12:33 Yeneroğlu'ndan AYM yorumu geldi: İktidarın mahkeme üzerindeki baskısı sona ermeli
  19. 12:31 Çin'de Gemi Kazası: 11 Mürettebatlı Gemide Arama Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor
  20. 12:30 Motorine büyük indirim geliyor! 25 Nisan'da fiyatlara yansıyacak
Gündem Haberleri